banayeni
Tüm Kategoriler
Giriş Yap
home

Orcamp OUT-5200 2 lt Termos

Orcamp  OUT-5200 2 lt Termos
Orcamp  OUT-5200 2 lt Termos
Orcamp  OUT-5200 2 lt Termos
Orcamp  OUT-5200 2 lt Termos
Orcamp  OUT-5200 2 lt Termos

Orcamp Termos 2 Lt OUT-5200

kurumsalAlanşanslı Outdoor5.0/5SIFIRGarantiliwarranty2.905Ücretsiz kargoPiyasadaki sıfır fiyatı3.183278cebinde kalacak

Bu ürünü satan 20 alışveriş sitesinden. Kaynak

akakce
Kredi Kartı12 aya kadar taksitKolay İade2 gün içinde kolay iadefavorileshareParan GüvendeYaptığın ödeme, sen ürünü görüp tamam diyene kadar Banayeni’de emin ellerde bekler.Sistem nasıl çalışır?
İlan Bilgileri

NOT: FİRMAMIZ E FATURA MÜKELLEFİDİR FATURANIZ E-MAİL ADRESİNE GÖNDERİLECEKTİR Orcamp Out-5200 Çelik Termos 2 LT Orcamp Profesyönel 2 LT Çelik Termos Dağcılık, Kamp seyehatleri ve Karavan seyehatleri için özel olarak tasarlanmış olup çok sıcak havalarda veya çok soğuk havalarda içeceğinizin mevcut ısısını çok uzun süre muhafaza edebilecek şekilde çift katman yalıtım ve vakum özellikleri ile ekstra taşıma kolaylıkları sağlanarak tasarlanmıştır. Özellikler: Kapak İçi Paslanmaz Çelik Filtre Süzgeç 24 Saat Sıcak - 36 Saat Soğuk Vakumlu Isı Koruyucu Özellik %100 - 304 Kalite Paslanmaz Çelik Sırt Çantalı Kullanım için Ayarlanabilir Kemer Bisphenol İçermez Darbeye Dayanıklı Profesyönel Koruyucu Tasarım Tek Düğme ile Açma Kapağı Lateks Taşıma Saplı Antialerjik ve Antibakteriyel Özel Dış Kaplama Çift Katman Çelik Malzeme Terlemez, Yoğuşma Yapmaz. Koku Yapmaz 2000 ML Kapasiteli Boyutları: Termos Boyu : 35,5 Cm Termos Çapı : 11,5 Cm Dış Bardak : 450 ML Kapasiteli 10 Cm Çapında 8,5 Cm Uzunluk %100 Çelik Üretim İç Kapaklı Bardak : 130 ML 8,5 Cm Çapında 4 Cm Uzunluğunda Sertleştirilmiş Plastik Sırt Çanta Kemeri 90 Cm Ayarlanabilir Kullanmadan Önce Lütfen Kullanım Talimatlarını Okuyun Ürününüz size ulaştığı zaman paketi Kargo Görevlisinin yanında kontrol ediniz.Bir hasar tespit etmeniz durumunda kargo görevlisine mutlaka “HASAR TESPİT RAPORU” Tutturunuz.Tutanaksız ve Kontrolsuz teslim alınan urunler kargodan saglam teslım edılmıs görülür.Sıparıs verıldıgı andan ıtıbaren bu madde kabul edılmıs sayılır

İlan No 3879431
GarantiVar
FaturaFatura alıcı adına kesilecek
İlan Tarihi03 Haziran
SKUTERM.129-933664
Kargo Bilgileri
Kargo bedeliÜcretsiz kargo
Kutu & AmbalajOrijinal kutusu yok
Kargo tarihi1-2 gün içinde
Çıkış yeri Denizli
Satıcı Bilgileri
kurumsalAlanşanslı Outdoor5.0 /5
KARAHİSARLI YAPI MALZEMELERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ
* Satıcı puanı,son 90 gün içerisindeki satışlarından aldığı puanlar dikkate alınarak hesaplandı.

İlan Soru & Cevapları

Bu ilana daha önce soru gelmemiş. Merak ettiklerini sen sorabilirsin.

Orcamp OUT-5200 2 lt Termos Özellikleri

Bu ilandaki ürün Banayeni kataloğuyla birebir eşleşiyor.help
Hacim2 lt

Yukarıdaki bilgilerin tamamı ürünün satıcısı tarafından girilen bilgilerdir. Bir sorun varsa İlanı rapor et
Paran GüvendeBanayeni paranı korur, ödemeden iadeye, her aşamada senin yanında olur.1. Yaptığın ödemeyi, sen ürünü görüp tamam diyene kadar senin için saklar.2. Satıcının ürünü tam zamanında kargolamasından, ürünün senin eline sağsalim ulaşmasına kadar tüm süreci takip eder.3. Ürün anlatıldığı gibi çıkmazsa veya herhangi bir sebepten ilk 2 gün içinde iade etmek istersen, iade koduyla ücretsiz kargolamanı sağlar ve paranı trink geri yatırır.
  • documentİptal, İade ve İşlem Rehberi
  • documentSıklıkla Sorulanlar