banayeni
Tüm Kategoriler
Giriş Yap
home

Pamukkale Rapid Boya 2.5 Kg Caterpillar Sarı Ral 2000

Pamukkale  Rapid Boya 2.5 Kg Caterpillar Sarı Ral 2000
Pamukkale  Rapid Boya 2.5 Kg Caterpillar Sarı Ral 2000

Pamukkale 1402 Rapid Boya 2.5 Kg Caterpillar Sarı Ral 2000

kurumsalAlanşanslı Yapı4.3/5SIFIRGarantiliwarranty612Ücretsiz kargoKredi Kartı12 aya kadar taksitKolay İade2 gün içinde kolay iadefavorileshareParan GüvendeYaptığın ödeme, sen ürünü görüp tamam diyene kadar Banayeni’de emin ellerde bekler.Sistem nasıl çalışır?
İlan Bilgileri

BOYALARIMIZ RENK MAKINAMIZDAN SİPARİŞE ÖZEL HAZIRLANDIGI İÇİN ( " İsteğiniz ile size özel olarak üretilen veya üzerinden değişiklik ya da ilave yapılarak size özel hale getirilen ürünler " Maddesine göre ) CAYMA HAKKI KAPSAMI DISINDADIR 60-70 Gloss ..Kalite ve Ekonomi Bir arada..Parasının Hakkının Daha Fazlasını Veren Bir Üründür SARFİYAT Tek katta 30-40 mikron kuru film kalınlığı bırakacak şekilde uygulama yapıldığında 2.5 kg boya ile 22-32 m2alankaplanabilir. Çift Katta 11-16 m2 Alan Kaplanabilir.(Kayıplar hariç ve Altına astar kullanılarak vs Kullanım talımatına uyuldugunda ) Pamukkale rapid boya alkid reçine esaslı, havakurumalı, çabuk kuruyan sonkat boyadır. UYGULAMA ALANI Genel amaçlı bir boya olup, metal sanayiinde, oto yan sanayiinde ve tarım araçlarının boyanmasında kullanılabilir. YÜZEY HAZIRLIĞI : Uygulama yapılacak yüzeyler her türlü kir, yağ ve eski boya kalıntılarından temizlenmiş olmalıdır. UYGULAMA KOŞULLARI : Temizlenmiş yüzeyin sonkat uygulanmasından önce mutlaka PAMUKKALE RAPİD ASTAR ile astarlanması tavsiye edilir.Astarsız Uygulamada yaptıgı m2 alanı düşecektir.Ayrıca Boyada Kabarma Atma Vs Sorunlar Görülür. Sonkat uygulaması için astardan sonra en az 24 saat beklenmesi tavsiye edilir. Son katta 2.kat boya uygulaması için en az katlar arası 2 en fazla 6 saat bekleyiniz. İNCELTME : Mutlaka Selülozik Tiner ile inceltiniz. Yanlış Tiner Konduğunda Boya Kaskatı Kesilerek Bozulma Yapar.Buna Dikkat Ediniz.Sprey uygulamasında %25-%35, rulo uygulamasında 10-%15 oranında tiner ile inceltilebilir. UYGULAMA METODU : Havalı veya havasız sprey ile uygulanması tavsiye edilir. Fırça ve rulo ile uygulanabilir. Ürününüz size ulaştığı zaman paketi Kargo Görevlisinin yanında kontrol ediniz.Bir hasar tespit etmeniz durumunda kargo görevlisine mutlaka “HASAR TESPİT RAPORU” Tutturunuz.Tutanaksız ve Kontrolsuz teslim alınan urunler kargodan saglam teslım edılmıs görülür.Sıparıs verıldıgı andan ıtıbaren bu madde kabul edılmıs sayılır

İlan No 3593282
GarantiVar
FaturaFatura alıcı adına kesilecek
İlan Tarihi15 Mayıs
SKU872707
Kargo Bilgileri
Kargo bedeliÜcretsiz kargo
Kutu & AmbalajOrijinal kutusunda
Kargo tarihi1-2 gün içinde
Çıkış yeri Denizli
Satıcı Bilgileri
kurumsalAlanşanslı Yapı4.3 /5
KARAHİSARLI YAPI MALZEMELERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ
* Satıcı puanı,son 90 gün içerisindeki satışlarından aldığı puanlar dikkate alınarak hesaplandı.

İlan Soru & Cevapları

Bu ilana daha önce soru gelmemiş. Merak ettiklerini sen sorabilirsin.

Pamukkale Rapid Boya 2.5 Kg Caterpillar Sarı Ral 2000 Özellikleri

Bu ilandaki ürün Banayeni kataloğuyla birebir eşleşiyor.help
RenkSarı

Yukarıdaki bilgilerin tamamı ürünün satıcısı tarafından girilen bilgilerdir. Bir sorun varsa İlanı rapor et
Paran GüvendeBanayeni paranı korur, ödemeden iadeye, her aşamada senin yanında olur.1. Yaptığın ödemeyi, sen ürünü görüp tamam diyene kadar senin için saklar.2. Satıcının ürünü tam zamanında kargolamasından, ürünün senin eline sağsalim ulaşmasına kadar tüm süreci takip eder.3. Ürün anlatıldığı gibi çıkmazsa veya herhangi bir sebepten ilk 2 gün içinde iade etmek istersen, iade koduyla ücretsiz kargolamanı sağlar ve paranı trink geri yatırır.
  • documentİptal, İade ve İşlem Rehberi
  • documentSıklıkla Sorulanlar