banayeni
Tüm Kategoriler
Giriş Yap
home

Panther PT-4132 Şarjlı El Feneri

Panther  PT-4132 Şarjlı El Feneri
Panther  PT-4132 Şarjlı El Feneri
Panther  PT-4132 Şarjlı El Feneri
Panther  PT-4132 Şarjlı El Feneri

Panther USB Şarjlı El Feneri PT-4132

kurumsalAlanşanslı Outdoor5.0/5SIFIRGarantiliwarranty1.451Ücretsiz kargoKredi Kartı12 aya kadar taksitKolay İade2 gün içinde kolay iadefavorileshareParan GüvendeYaptığın ödeme, sen ürünü görüp tamam diyene kadar Banayeni’de emin ellerde bekler.Sistem nasıl çalışır?
İlan Bilgileri

NOT: FİRMAMIZ E FATURA MÜKELLEFİDİR FATURANIZ E-MAİL ADRESİNE GÖNDERİLECEKTİR Panther USB Şarjlı El Feneri PT-4132 Karanlığı aydınlatmanın en güçlü ve etkili yolu Panther USB Şarjlı El Feneri PT-4132 ile artık yanınızda! Bu yüksek performanslı el feneri, gelişmiş 20W parlak LED teknolojisi sayesinde etkileyici bir aydınlatma performansı sunar. İster gece yürüyüşlerinizde, ister kamp yaparken ya da ani elektrik kesintilerinde, PT-4132 güvenilir bir aydınlatma çözümüdür. Öne Çıkan Özellikleri: Yüksek Parlaklık: 20W gücündeki LED lamba, üstün parlaklık sağlayarak en karanlık ortamları bile aydınlatır. Pompalı Zoom: Alan tarama ihtiyaçlarınıza özel olarak tasarlanmış pompalı zoom özelliği ile odaklanmanız gereken noktaları daha net görebilirsiniz. LED Şarj Göstergesi: Fenerin üzerinde yer alan LED şarj göstergesi ile pil durumunu kolayca kontrol edebilir ve şarj zamanını planlayabilirsiniz. 5 Kademe Işık Ayarı: Farklı ihtiyaçlarınız için özelleştirilmiş aydınlatma modları; Çok Işık, Orta Seviye Işık, Az Işık, Flaşör ve SOS modlarıyla her duruma hazır olun. Uzun Çalışma Süresi: Çok ışık modunda bile 5 saat kesintisiz kullanım sunar. Kolay Şarj: Modern ve kullanışlı 5V Type C USB kablo ile kolayca şarj edilebilir. Kutu İçeriği: El Feneri 1x 18650 3500 mAh Pil 5V Type C USB Kablo Taşıma İpi Panther USB Şarjlı El Feneri PT-4132, zorlu koşullar altında bile yüksek performansı ve uzun ömürlü kullanımı ile daima yanınızda. Taşıma ipi sayesinde kolayca taşınabilir ve her zaman ulaşılabilir olur. Siz de bu yüksek kaliteli ve çok işlevli el feneri ile her türlü maceraya hazır olun! Ürününüz size ulaştığı zaman paketi Kargo Görevlisinin yanında kontrol ediniz.Bir hasar tespit etmeniz durumunda kargo görevlisine mutlaka “HASAR TESPİT RAPORU” Tutturunuz.Tutanaksız ve Kontrolsuz teslim alınan urunler kargodan saglam teslım edılmıs görülür.Sıparıs verıldıgı andan ıtıbaren bu madde kabul edılmıs sayılır

İlan No 3879554
GarantiVar
FaturaFatura alıcı adına kesilecek
İlan Tarihi03 Haziran
SKUPT-4132-954462
Kargo Bilgileri
Kargo bedeliÜcretsiz kargo
Kutu & AmbalajOrijinal kutusu yok
Kargo tarihi1-2 gün içinde
Çıkış yeri Denizli
Satıcı Bilgileri
kurumsalAlanşanslı Outdoor5.0 /5
KARAHİSARLI YAPI MALZEMELERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ
* Satıcı puanı,son 90 gün içerisindeki satışlarından aldığı puanlar dikkate alınarak hesaplandı.

İlan Soru & Cevapları

Bu ilana daha önce soru gelmemiş. Merak ettiklerini sen sorabilirsin.

Panther PT-4132 Şarjlı El Feneri Özellikleri

Bu ilandaki ürün Banayeni kataloğuyla birebir eşleşiyor.help
TipiEl
USBEvet
TürüŞarjlı

Yukarıdaki bilgilerin tamamı ürünün satıcısı tarafından girilen bilgilerdir. Bir sorun varsa İlanı rapor et
Paran GüvendeBanayeni paranı korur, ödemeden iadeye, her aşamada senin yanında olur.1. Yaptığın ödemeyi, sen ürünü görüp tamam diyene kadar senin için saklar.2. Satıcının ürünü tam zamanında kargolamasından, ürünün senin eline sağsalim ulaşmasına kadar tüm süreci takip eder.3. Ürün anlatıldığı gibi çıkmazsa veya herhangi bir sebepten ilk 2 gün içinde iade etmek istersen, iade koduyla ücretsiz kargolamanı sağlar ve paranı trink geri yatırır.
  • documentİptal, İade ve İşlem Rehberi
  • documentSıklıkla Sorulanlar