banayeni
Tüm Kategoriler
Giriş Yap
home
PENTA Tırmanış Kaskı Spruce Blue Spruce Blue - S
PENTA Tırmanış Kaskı Spruce Blue Spruce Blue - S
PENTA Tırmanış Kaskı Spruce Blue Spruce Blue - S

PENTA Tırmanış Kaskı Spruce Blue Spruce Blue - S

kurumsalBushlove OutdoorSIFIRGarantiliwarranty2.481Ücretsiz kargoKredi Kartı12 aya kadar taksitKolay İade2 gün içinde kolay iadefavorileshareParan GüvendeYaptığın ödeme, sen ürünü görüp tamam diyene kadar Banayeni’de emin ellerde bekler.Sistem nasıl çalışır?
İlan Bilgileri

SINGING ROCK PENTA Tırmanış Kaskı Spruce Blue Popüler, hafif, konforlu ve havalandırmalı tırmanış kaskının ikinci nesli. Rahatlığı ve hafif yapısı sayesinde spor tırmanış, geleneksel tırmanış, dağcılık ve via ferratalar için idealdir. En geniş kullanıcı yelpazesi için üç boyutta (S 48-54 cm, M/L 52-58 cm, XL 56-62 cm) piyasadaki ilk tırmanma kaskı. İlk nesle göre %30 daha geniş havalandırma alanı, en sıcak yaz günlerinde bile mükemmel havalandırma sağlar. 200 g'ın altındaki ağırlık (M/L beden) tüm gün tırmanış için rahatlık sağlar. Kompakt üst kısmı, kullanıcıyı düşen nesnelerden korurken düşük profili korur. Sert PC kabuğu keskin nesnelere karşı koruma sağlarken, PS köpüğü darbe kuvvetini emer. Düşük profili sayesinde kask tırmanırken engel olmaz ve kafaya düzgün bir şekilde oturur. Tüm gün tırmanıştan sonra bile sıkmayan kayışlarla rahat ve kolay boyut ayarlama sistemi. Yumuşak ve geniş çene kayışı maksimum konfor sağlar ve uzunluğu kaskın altına atkı veya şapka takılmasına izin verir. Bir kafa lambası takmak için klipsler, askıları veya kapşonu ceketten çıkarırken takılmalarını önlemek için girintilidir. İç dolgu, daha küçük parçaların kaybolmasını önlemek için tek parçadır, daha iyi tutar, tamamen çıkarılabilir ve yıkanabilir. ÖZELLİKLER Renk: Spruce Blue Ağırlık S 185 gr • 6,5 ons M/L 195 gr • 6,9 ons XL 205 gr • 7,2 ons Ölçüler S 48-54 cm • 19-21 inç M/L 52-58 cm • 20,5-23 inç XL 56-62 cm • 22-24,5 inç Malzeme: PC, EPS, PA, POM, PE köpük, kauçuk

İlan No 4038391
GarantiVar
FaturaFatura alıcı adına kesilecek
İlan Tarihi17 Temmuz,
Güncel ilan - Bugün 03:22
SKU1381251
Kargo Bilgileri
Kargo bedeliÜcretsiz kargo
Kutu & AmbalajOrijinal kutusunda
Kargo tarihi3-4 gün içinde
Çıkış yeri İzmir
Satıcı Bilgileri
kurumsalBushlove Outdoor
Ersin Outdoor Doğa Sporları Malzemeleri Teks.İnş.İth.İhr.San.ve.Tic.Ltd.Şti.
* Satıcı puanı,son 90 gün içerisindeki satışlarından aldığı puanlar dikkate alınarak hesaplandı.

İlan Soru & Cevapları

Bu ilana daha önce soru gelmemiş. Merak ettiklerini sen sorabilirsin.
Yukarıdaki bilgilerin tamamı ürünün satıcısı tarafından girilen bilgilerdir. Bir sorun varsa İlanı rapor et
Paran GüvendeBanayeni paranı korur, ödemeden iadeye, her aşamada senin yanında olur.1. Yaptığın ödemeyi, sen ürünü görüp tamam diyene kadar senin için saklar.2. Satıcının ürünü tam zamanında kargolamasından, ürünün senin eline sağsalim ulaşmasına kadar tüm süreci takip eder.3. Ürün anlatıldığı gibi çıkmazsa veya herhangi bir sebepten ilk 2 gün içinde iade etmek istersen, iade koduyla ücretsiz kargolamanı sağlar ve paranı trink geri yatırır.
  • documentİptal, İade ve İşlem Rehberi
  • documentSıklıkla Sorulanlar