banayeni
Tüm Kategoriler
Giriş Yap
home
PETZL ROLLCLIP Z Makaralı Karabina Screw Lock
PETZL ROLLCLIP Z Makaralı Karabina Screw Lock
PETZL ROLLCLIP Z Makaralı Karabina Screw Lock
PETZL ROLLCLIP Z Makaralı Karabina Screw Lock

PETZL ROLLCLIP Z Makaralı Karabina Screw Lock

kurumsalBushlove OutdoorSIFIRGarantiliwarranty2.146Ücretsiz kargoKredi Kartı12 aya kadar taksitKolay İade2 gün içinde kolay iadefavorileshareParan GüvendeYaptığın ödeme, sen ürünü görüp tamam diyene kadar Banayeni’de emin ellerde bekler.Sistem nasıl çalışır?
İlan Bilgileri

Makara ankraja bağlıyken ipin takılmasını sağlayan makaralı karabina ROLLCLIP Z, ankrajlara ve aletlere takılmasını kolaylaştırmak için makara olmayan tarafta açılabilir kapısı olan bir makaralı karabinadır. İki farklı kilitleme sistemi ile mevcuttur: otomatik TRIACT-LOCK sistemi veya manuel SCREW-LOCK sistemi. Kolay kullanım: - Mükemmel verim için sızdırmaz bilyalı rulmanlara monte edilmiş makara - Ankrajlara ve aletlere takılmasını kolaylaştırmak için makara olmayan tarafta açılabilir kapısı vardır - Makarayı yerine yerleştirirken karabinanın istemsizce açılmasını önlemek için Keylock kilitleme sistemi H kesiti: - Optimum güç / ağırlık oranı sağlar - İşaretlemeleri aşınmaya karşı korur 2 farklı kilitleme sistemi ile mevcut: - TRIACT-LOCK: üç seviyeli otomatik kilitleme sistemi - SCREW-LOCK: karabinanın kilitli olup olmadığını gösteren kırmızı indikatöre sahip manuel vidalı kilit Özellikler: Materyal: Alüminyum Minimum ip çapı: 7 mm Maksimum ip çapı: 13 mm Makara çapı: 18 mm Maksimum çalışma yükü:2 x 2 = 4 kN Verim: % 85 Ana eksen kırılma yükü: 20 kn İkincil eksen kırılma yükü: 8 kn Açık kapılı kırılma yükü : 7kn ReferanslarP75 TLP75 SL Kilit sistemiTRIACT-LOCKSCREW-LOCK Ağırlık110 g105 g SertifikalarCE EN 362, EN 12278, EACCE EN 362, EN 12278, EAC Kapı açıklığı20 mm21 mm Garanti3 yıl3 yıl Paket11

İlan No 4037833
GarantiVar
FaturaFatura alıcı adına kesilecek
İlan Tarihi17 Temmuz,
Güncel ilan - Bugün 15:52
SKU1131326
Kargo Bilgileri
Kargo bedeliÜcretsiz kargo
Kutu & AmbalajOrijinal kutusunda
Kargo tarihi3-4 gün içinde
Çıkış yeri İzmir
Satıcı Bilgileri
kurumsalBushlove Outdoor
Ersin Outdoor Doğa Sporları Malzemeleri Teks.İnş.İth.İhr.San.ve.Tic.Ltd.Şti.
* Satıcı puanı,son 90 gün içerisindeki satışlarından aldığı puanlar dikkate alınarak hesaplandı.

İlan Soru & Cevapları

Bu ilana daha önce soru gelmemiş. Merak ettiklerini sen sorabilirsin.
Yukarıdaki bilgilerin tamamı ürünün satıcısı tarafından girilen bilgilerdir. Bir sorun varsa İlanı rapor et
Paran GüvendeBanayeni paranı korur, ödemeden iadeye, her aşamada senin yanında olur.1. Yaptığın ödemeyi, sen ürünü görüp tamam diyene kadar senin için saklar.2. Satıcının ürünü tam zamanında kargolamasından, ürünün senin eline sağsalim ulaşmasına kadar tüm süreci takip eder.3. Ürün anlatıldığı gibi çıkmazsa veya herhangi bir sebepten ilk 2 gün içinde iade etmek istersen, iade koduyla ücretsiz kargolamanı sağlar ve paranı trink geri yatırır.
  • documentİptal, İade ve İşlem Rehberi
  • documentSıklıkla Sorulanlar