banayeni
Tüm Kategoriler
Giriş Yap
home
Pharmaceris T Normalleştirici Yüz Toniği 200 ml

Pharmaceris T Normalleştirici Yüz Toniği 200 ml

kurumsalDOKTORPHARMA5.0/5SIFIRGarantiliwarranty845Ücretsiz kargoKolay İade2 gün içinde kolay iadefavorileshareParan GüvendeYaptığın ödeme, sen ürünü görüp tamam diyene kadar Banayeni’de emin ellerde bekler.Sistem nasıl çalışır?
İlan Bilgileri

Son kullanım tarihi: 2026-11-01 Pharmaceris Puri Sebotonique Normalizing Face Toner 200 Ml Dengeleyici Yüz Toniği Aşırı yağlanmaya eğilimli karma cildin günlük temizliği için tonik. Tonik, antibakteriyel etkisi sayesinde kirleri ve makyaj kalıntılarını etkili bir şekilde temizler. Demirhindi özü ile ölü deri hücrelerini ciltten uzaklaştırır. Dulavratotu özü ve çinko PCA, sebum salgısını düzenler ve cilt gözeneklerini arındırır. T serisinden ürünler kullanarak cildinizi temizleyin. Ardından, pamuklu bir pedi tonikle ıslatın ve yüzünüzü nazikçe silin. T serisinden uygun bir kremle bakımınızı tamamlayın. Her gün sabahları ve yatmadan önce kullanın. Demirhindi özü, aşırı sertleşmiş cilt hücrelerini soyar, cilde hidro-lipit dengesini kazandıran nemlendirici özelliklere sahiptir. Dulavratotu özü bakteriyel mikroflorayı etkin biçimde düzenler, aşırı cilt yağlanmasını giderir. Antibakteriyel özelliklere sahiptir. Çinko PCA, yağ bezlerinin aşırı çalışmasını önler ve sebum salgısını azaltır.

İlan No 3642629
GarantiVar
FaturaFatura alıcı adına kesilecek
İlan Tarihi18 Mayıs,
Güncel ilan - Dün 16:51
SKUDPPHA142114
Kargo Bilgileri
Kargo bedeliÜcretsiz kargo
Kutu & AmbalajOrijinal kutusunda
Kargo tarihi1-2 gün içinde
Çıkış yeri Konya
Satıcı Bilgileri
kurumsalDOKTORPHARMA5.0 /5
DOKTOR PHARMA İLAÇ ITRIYAT KOZMETİK MEDİKAL SAN.TİC.LTD.ŞTİ
* Satıcı puanı,son 90 gün içerisindeki satışlarından aldığı puanlar dikkate alınarak hesaplandı.

İlan Soru & Cevapları

Bu ilana daha önce soru gelmemiş. Merak ettiklerini sen sorabilirsin.
Yukarıdaki bilgilerin tamamı ürünün satıcısı tarafından girilen bilgilerdir. Bir sorun varsa İlanı rapor et
Paran GüvendeBanayeni paranı korur, ödemeden iadeye, her aşamada senin yanında olur.1. Yaptığın ödemeyi, sen ürünü görüp tamam diyene kadar senin için saklar.2. Satıcının ürünü tam zamanında kargolamasından, ürünün senin eline sağsalim ulaşmasına kadar tüm süreci takip eder.3. Ürün anlatıldığı gibi çıkmazsa veya herhangi bir sebepten ilk 2 gün içinde iade etmek istersen, iade koduyla ücretsiz kargolamanı sağlar ve paranı trink geri yatırır.
  • documentİptal, İade ve İşlem Rehberi
  • documentSıklıkla Sorulanlar