banayeni
Tüm Kategoriler
Giriş Yap
home

Pirge Elite 32050 15.5 cm Mutfak Bıçağı

Pirge  Elite 32050 15.5 cm Mutfak Bıçağı

32050 Elite Mutfak, Ekmek Bıçağı 15,5 cm - Kahverengi Perçinli Kompozit Sap

kurumsalAlanşanslı Outdoor5.0/5SIFIRGarantiliwarranty573Ücretsiz kargoKredi Kartı12 aya kadar taksitKolay İade2 gün içinde kolay iadefavorileshareParan GüvendeYaptığın ödeme, sen ürünü görüp tamam diyene kadar Banayeni’de emin ellerde bekler.Sistem nasıl çalışır?
İlan Bilgileri

NOT: FİRMAMIZ E FATURA MÜKELLEFİDİR FATURANIZ E-MAİL ADRESİNE GÖNDERİLECEKTİR Elite 32050 Mutfak Bıçağı: Mutfaktaki En İyi Yardımcınız Ürün Özellikleri: Ürün Kodu: 32050 Bıçak Boyutu: 14,5 cm Kesici Kısım Ölçüleri: Genişlik: 24 mm Uzunluk: 155 mm Kalınlık: 2 mm Ağırlık: 100 g Çelik Özellikleri: Menşei: Almanya Kalite: DIN 1.4116 Sertlik: 56 ± 1 HRC Sap Yapısı: Kompozit + Alüminyum Perçinli Ağız Yapısı: Jilet Keskinliği, Düz Kullanım: Mutfak Kusursuz Keskinlik: 56 ± 1 HRC sertliğe sahip DIN 1.4116 kalite paslanmaz çelik bıçağı ile Elite 32050, her kesme işlemini zahmetsiz hale getirir. Jilet gibi keskinliği sayesinde sebze ve meyveleri doğramak, etleri dilimlemek ve daha fazlasını kolayca yapabilirsiniz. Dayanıklı Sap: Ergonomik ve kaymaz kompozit + alüminyum perçinli sapı sayesinde bıçağı rahatça kavrayabilir ve uzun süreli kullanımda bile konforlu bir deneyim yaşayabilirsiniz. Islak ellerle bile güvenli bir tutuş sağlar. Çok Yönlülük: 15,5 cm bıçak boyu ile Elite 32050, doğrama, dilimleme, soyma ve daha birçok mutfak işlevi için idealdir. Hem ev mutfaklarında hem de profesyonel mutfaklarda kullanıma uygundur. Kolay Bakım: Bıçağınızı elde yıkayarak ve kuru bir bezle silerek kolayca temizleyebilirsiniz. Bu sayede bıçağınız uzun yıllar keskinliğini ve parlaklığını korumaya devam edecektir. Elite 32050 ile: Sebze ve meyveleri kolayca doğrayın. Etleri zahmetsizce dilimleyin. Ekmeği ve peynir gibi yumuşak besinleri hassas bir şekilde kesin. Mutfaktaki işlerinizi keyifle tamamlayın. Elite 32050, kaliteli ve kullanışlı bir mutfak bıçağı arayanlar için mükemmel bir seçimdir. Elite 32050 mutfak bıçağını hemen satın alın ve mutfaktaki deneyiminizi bir üst seviyeye taşıyın! Ürününüz size ulaştığı zaman paketi Kargo Görevlisinin yanında kontrol ediniz.Bir hasar tespit etmeniz durumunda kargo görevlisine mutlaka “HASAR TESPİT RAPORU” Tutturunuz.Tutanaksız ve Kontrolsuz teslim alınan urunler kargodan saglam teslım edılmıs görülür.Sıparıs verıldıgı andan ıtıbaren bu madde kabul edılmıs sayılır

İlan No 4402637
GarantiVar
FaturaFatura alıcı adına kesilecek
İlan Tarihi05 Eylül
SKUSKY70737522-960711
Kargo Bilgileri
Kargo bedeliÜcretsiz kargo
Kutu & AmbalajOrijinal kutusu yok
Kargo tarihi1-2 gün içinde
Çıkış yeri Denizli
Satıcı Bilgileri
kurumsalAlanşanslı Outdoor5.0 /5
KARAHİSARLI YAPI MALZEMELERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ
* Satıcı puanı,son 90 gün içerisindeki satışlarından aldığı puanlar dikkate alınarak hesaplandı.

İlan Soru & Cevapları

Bu ilana daha önce soru gelmemiş. Merak ettiklerini sen sorabilirsin.

Pirge Elite 32050 15.5 cm Mutfak Bıçağı Özellikleri

Bu ilandaki ürün Banayeni kataloğuyla birebir eşleşiyor.help
Sap MalzemesiAhşap
Malzeme TürüÇelik
Uzunluk15 cm

Yukarıdaki bilgilerin tamamı ürünün satıcısı tarafından girilen bilgilerdir. Bir sorun varsa İlanı rapor et
Paran GüvendeBanayeni paranı korur, ödemeden iadeye, her aşamada senin yanında olur.1. Yaptığın ödemeyi, sen ürünü görüp tamam diyene kadar senin için saklar.2. Satıcının ürünü tam zamanında kargolamasından, ürünün senin eline sağsalim ulaşmasına kadar tüm süreci takip eder.3. Ürün anlatıldığı gibi çıkmazsa veya herhangi bir sebepten ilk 2 gün içinde iade etmek istersen, iade koduyla ücretsiz kargolamanı sağlar ve paranı trink geri yatırır.
  • documentİptal, İade ve İşlem Rehberi
  • documentSıklıkla Sorulanlar