banayeni
Tüm Kategoriler
Giriş Yap
home
Pro Perfeck Kedi Ve Köpek Paçuli Parfüm 100 ml

Pro Perfeck Kedi Ve Köpek Paçuli Parfüm 100 ml

kurumsalMarkaPet5.0/5

"AYNI GÜN KARGO"

SIFIRGarantiliwarranty136Ücretsiz kargoKredi Kartı12 aya kadar taksitKolay İade2 gün içinde kolay iadefavorileshareParan GüvendeYaptığın ödeme, sen ürünü görüp tamam diyene kadar Banayeni’de emin ellerde bekler.Sistem nasıl çalışır?
İlan Bilgileri

Pro Perfeck Kedi Ve Köpek Paçuli Parfüm 100 ml Kedi köpek parfümü, evcil hayvanlarınızın taze ve hoş kokması için özel olarak formüle edilmiştir. Bu parfümün ferahlatıcı kokusu belirgin bir şekilde öne çıkar ve hem kedinizin hem de köpeğinizin bulunduğu ortamlarda güzel kokmasını sağlar. 100 ml şişesi içinde ve yumuşak basımı sayesinde kullanımı da oldukça basittir, sadece birkaç pülverizasyon yaparak gün boyu kalıcılığı olan harika aromatik bir dokunuş sağlayabilirsiniz. İster kapalı alan ister açık alanda olsun, evcil dostunuzun hiç kimseyi rahatsız etmeden sizinle huzur içinde zaman geçirebilmesini mümküm kılar. Yetişkin kedi ve köpekler için uygun bir üründür. Yavru kedi ve köpeklerde ise 2 aydan sonra kullanılabilir. Leke yapmaz. Özellikler: - Paçuli kokulu parfüm. - Kedi ve köpek parfümüdür. - Sadece hayvanlarda kullanılır. - Evcil hayvanlarınızın taze ve hoş kokması için özel olarak formüle edilmiştir. Farmakolojik Özellikler: Fantasy kokulu, suda çözünen parfümdür. Bileşimi: 100 ml şişe içerisinde esans (fantasy), koruyucu, emilgatör ve su vardır. Kullanım Yeri Ve Şekli: Kedi ve köpeklere güzel koku vermek amacıyla omuzların ortasına uygulanır. Uyarı: Yiyecek ve içeceklerden uzak, çocukların ulaşamayacağı oda sıcaklığında ve güneş ışığından uzak yerlerde saklayınız. Uygulanacak canlının gözüne, ağzına ve burnuna uygulanmamalıdır. Yalamamasına ve içmemesine dikat edilmelidir.

İlan No 2215609
GarantiVar
FaturaFatura alıcı adına kesilecek
İlan Tarihi04 Ocak,
Güncel ilan - Önceki Gün 13:54
SKUGND-PRFM-PTCHL
Kargo Bilgileri
Kargo bedeliÜcretsiz kargo
Kutu & AmbalajOrijinal kutusunda
Kargo tarihi1-2 gün içinde
Çıkış yeri Kayseri
Satıcı Bilgileri
kurumsalMarkaPet5.0 /5
Kayseri Veterinerlik Hiz.Evcil Hay. ve Ürü.San.Tic.Ltd.Şti
* Satıcı puanı,son 90 gün içerisindeki satışlarından aldığı puanlar dikkate alınarak hesaplandı.

İlan Soru & Cevapları

Bu ilana daha önce soru gelmemiş. Merak ettiklerini sen sorabilirsin.
Yukarıdaki bilgilerin tamamı ürünün satıcısı tarafından girilen bilgilerdir. Bir sorun varsa İlanı rapor et
Paran GüvendeBanayeni paranı korur, ödemeden iadeye, her aşamada senin yanında olur.1. Yaptığın ödemeyi, sen ürünü görüp tamam diyene kadar senin için saklar.2. Satıcının ürünü tam zamanında kargolamasından, ürünün senin eline sağsalim ulaşmasına kadar tüm süreci takip eder.3. Ürün anlatıldığı gibi çıkmazsa veya herhangi bir sebepten ilk 2 gün içinde iade etmek istersen, iade koduyla ücretsiz kargolamanı sağlar ve paranı trink geri yatırır.
  • documentİptal, İade ve İşlem Rehberi
  • documentSıklıkla Sorulanlar