banayeni
Tüm Kategoriler
Giriş Yap
home
Pro Plan Delicate Yetişkin Kuzulu Kedi Maması 3 Kg

Pro Plan Delicate Yetişkin Kuzulu Kedi Maması 3 Kg

kurumsalPETSENDE5.0/5SIFIRGarantiliwarranty1.185Ücretsiz kargoKredi Kartı12 aya kadar taksitKolay İade2 gün içinde kolay iadefavorileshareParan GüvendeYaptığın ödeme, sen ürünü görüp tamam diyene kadar Banayeni’de emin ellerde bekler.Sistem nasıl çalışır?
İlan Bilgileri

Pro Plan Delicate Yetişkin Kuzulu Kedi Maması Zor beğenen seçici deri ve sindirim hassasiyeti olan yetişkin kediler için özel olarak formüle edilmiş Kuzu Etli ve Pirinçli kedi mamasıdır. Böylece lezzetinden ödün vermeden kilo kaybını veya ideal vücut kondisyonunun korunmasını sağlar. İlk içeriği olan gerçek kuzu eti kaynaklı protein ve kontrollü karbonhidrat emilimi için mısır kepeği içerir. Ayrıca eşsiz ciğer kaplama metodu sayesinde mükemmel lezzetini korur. Hassas cilt ve sindirim, ve telaşlı iştahını kediler için en uygun yiyecek. Optirenal ile böbrek fonksiyon desteği en hassas kedilerin konforu için, hassas kuzu ve pirinç içerikli zengin protein kaynağıdır. Yüksek kalitede en iyi lezzet için 1 numaralı madde olarak kuzu tercih edilmiştir. Hızlı çözünen lif en iyi sindirim sağlık ve bağırsak geçiş desteği (pirinç, mısır, pancar küspesi kombinasyonu) ne önem verilerek hazırlanmıştır. Mamanın İçeriği; Kuzu Eti %17, kurutulmuş tavuk proteini, bezelye protein konsantresi, pirinç , pirinç gluten unu, hayvansal yağ karışık tokoferoller ile korunmuş mısır, mısır nişastası,mısır gluten unu, kurutulmuş mısır, kurutulmuş hindibağı kökü, bütün yumurta kurutulmuş, sindirime destek için; pancar posası, balık yağı, maya,sakatat, potasyum klorür, kalsiyum karbonat, mineraller, kolin klorür, L-arginin, L-lizin, sodyum klorür, DL-metiyonin. Pro Plan Hassas Deri ve Mide İçin Kuzu etli ve Pirinçli Kedi Maması; %40'a varan oranlarda gerçek kuzu etinden gelen yüksek kaliteli protein içeriği sayesinde hassas deri ve mideye sahip kediler için lezzetli bir alternatif sunar. Böylelikle alerji oluşma riski azaltılmış olur.

İlan No 2604111
GarantiVar
FaturaFatura alıcı adına kesilecek
İlan Tarihi14 Şubat,
Güncel ilan - Önceki Gün 09:51
SKU7613035846708
Kargo Bilgileri
Kargo bedeliÜcretsiz kargo
Kutu & AmbalajOrijinal kutusunda
Kargo tarihi1-2 gün içinde
Çıkış yeri İstanbul
Satıcı Bilgileri
kurumsalPETSENDE5.0 /5
Gülnur Oltu
* Satıcı puanı,son 90 gün içerisindeki satışlarından aldığı puanlar dikkate alınarak hesaplandı.

İlan Soru & Cevapları

Bu ilana daha önce soru gelmemiş. Merak ettiklerini sen sorabilirsin.
Yukarıdaki bilgilerin tamamı ürünün satıcısı tarafından girilen bilgilerdir. Bir sorun varsa İlanı rapor et
Paran GüvendeBanayeni paranı korur, ödemeden iadeye, her aşamada senin yanında olur.1. Yaptığın ödemeyi, sen ürünü görüp tamam diyene kadar senin için saklar.2. Satıcının ürünü tam zamanında kargolamasından, ürünün senin eline sağsalim ulaşmasına kadar tüm süreci takip eder.3. Ürün anlatıldığı gibi çıkmazsa veya herhangi bir sebepten ilk 2 gün içinde iade etmek istersen, iade koduyla ücretsiz kargolamanı sağlar ve paranı trink geri yatırır.
  • documentİptal, İade ve İşlem Rehberi
  • documentSıklıkla Sorulanlar