banayeni
Tüm Kategoriler
Giriş Yap
home
Pro Plan Kitten Tavuklu&Pirinçli Yavru Kedi Maması 10 Kg

Pro Plan Kitten Tavuklu&Pirinçli Yavru Kedi Maması 10 Kg

kurumsalPETSENDE5.0/5SIFIRGarantiliwarranty3.106Ücretsiz kargoKredi Kartı12 aya kadar taksitKolay İade2 gün içinde kolay iadefavorileshareParan GüvendeYaptığın ödeme, sen ürünü görüp tamam diyene kadar Banayeni’de emin ellerde bekler.Sistem nasıl çalışır?
İlan Bilgileri

Pro Plan Junior Tavuklu Pirinçli Yavru Kedi Maması Yavru kedi mamaları özenle seçilmelidir. Bu mamalar ile kedilerin gelişimleri hızlanmaktadır. Artık eskisi gibi mamaları gelişi güzel seçme gibi bir alışkanlık bulunmamaktadır. Kedi sahipleri bu mamaların önemini tam olarak kavramış ve bu yönde seçimler yapmıştır. Mama önemlerinin artması daha kaliteli mamaların ortaya çıkmasını sağlamaktadır. Mama seçimlerinde kedilerin gelişimlerini arttıracak kalitede mamaların seçilmesi gerekmektedir. Bu mamalar besinlerle desteklenerek kedilerin gelişimini hızlandırmaktadır. Mama seçimlerinizde bu ürünlere dikkat etmeniz gerekmektedir. Bazı tatlandırıcı besin ögeleri ile tatlandırılan bu mamalar daha çok tercih edilmektedir. Yavru kedilerin ihtiyaçlarını karşılamak için kedi mamalarının besin içerikleri yönünden geliştirilmiş olması gerekmektedir. Bu mamalar kedilerin sağlıklı gelişimleri için oldukça önemlidir. Sizler de bu mamaları kedinize yedirerek onların gelişimlerini hızlandırabilirsiniz. Mamanın İçeriği: Tavuk eti, kurutulmuş hayvansal protein, pirinç, mısır glüteni,hayvansal yağ, mısır nişastası, buğday gluteni, sakatat, balık yağı, bakır sülfat, çinko sülfat, selenyum, beta karoten, tokoferolce zengin ekstrakt,ortofosforik asit, kolostrum, yumurta, mineraller, mısır, maya, vitaminler,tuz. Mamanın Analizi: Ham protein % 38,8, ham yağ % 17,5 - 22,5, ham selüloz % 2,5, ham kül %8,5, su % 9, kalsiyum % 1,1 - 1,9, fosfor % 0,85 - 1,45, sodyum % 0,25, HCI'de çözülmeyen kül % 0,27, A vitamini 21000IU/kg, D3 vitamini 1700 IU/kg, E vitamini 550 mg/kg, taurin 1700 mg/kg.

İlan No 2602681
GarantiVar
FaturaFatura alıcı adına kesilecek
İlan Tarihi14 Şubat,
Güncel ilan - Dün 09:51
SKU7613036505307
Kargo Bilgileri
Kargo bedeliÜcretsiz kargo
Kutu & AmbalajOrijinal kutusunda
Kargo tarihi1-2 gün içinde
Çıkış yeri İstanbul
Satıcı Bilgileri
kurumsalPETSENDE5.0 /5
Gülnur Oltu
* Satıcı puanı,son 90 gün içerisindeki satışlarından aldığı puanlar dikkate alınarak hesaplandı.

İlan Soru & Cevapları

Bu ilana daha önce soru gelmemiş. Merak ettiklerini sen sorabilirsin.
Yukarıdaki bilgilerin tamamı ürünün satıcısı tarafından girilen bilgilerdir. Bir sorun varsa İlanı rapor et
Paran GüvendeBanayeni paranı korur, ödemeden iadeye, her aşamada senin yanında olur.1. Yaptığın ödemeyi, sen ürünü görüp tamam diyene kadar senin için saklar.2. Satıcının ürünü tam zamanında kargolamasından, ürünün senin eline sağsalim ulaşmasına kadar tüm süreci takip eder.3. Ürün anlatıldığı gibi çıkmazsa veya herhangi bir sebepten ilk 2 gün içinde iade etmek istersen, iade koduyla ücretsiz kargolamanı sağlar ve paranı trink geri yatırır.
  • documentİptal, İade ve İşlem Rehberi
  • documentSıklıkla Sorulanlar