banayeni
Tüm Kategoriler
Giriş Yap
home
Profesyonel Portatif Katlanabilir Kürek ( Orta Boy 59 Cm )
Profesyonel Portatif Katlanabilir Kürek ( Orta Boy 59 Cm )
Profesyonel Portatif Katlanabilir Kürek ( Orta Boy 59 Cm )
Profesyonel Portatif Katlanabilir Kürek ( Orta Boy 59 Cm )

Profesyonel Portatif Katlanabilir Kürek ( Orta Boy 59 Cm )

kurumsalAlanşanslı Outdoor5.0/5SIFIRGarantiliwarranty620Ücretsiz kargoKredi Kartı12 aya kadar taksitKolay İade2 gün içinde kolay iadefavorileshareParan GüvendeYaptığın ödeme, sen ürünü görüp tamam diyene kadar Banayeni’de emin ellerde bekler.Sistem nasıl çalışır?
İlan Bilgileri

NOT: FİRMAMIZ E FATURA MÜKELLEFİDİR FATURANIZ E-MAİL ADRESİNE GÖNDERİLECEKTİR Bir kaç hamlede kolayca açılıp kapanabilen Büyük Boy Katlanabilir Portatif Kürek sizi dış mekan aktivitelerinizde büyük ve ağır kürekleri taşıma zahmetinden kurtarıyor. Askeri kullanım için tasarlanmış olan ürün; evinizde, bahçe işlerinde, kampta ya da dağcılık gibi aktivitelerinizde kullanabileceğiniz fonksiyonel bir gereçtir. Katlanmış hali 25 cm uzunluğunda olan bu katlanabilir küreği, yer kaplamadan yanınızda bulundurulabilir ve kolayca taşıyabilirsiniz. Çantanızda yer kaplamayacaktır. Açıldığında ise 59 cm uzunluğunda işlevsel bir alete dönüşen kürek üçgen sap tasarımı ve kürek üzerindeki ayak basma kısmıyla güçlü bir üründür. Ayrıca kürek üzerinde bulunan Keskin testere çok fonksiyonlu bir kürek olmasına olanak verir. Kürek özel kutusu ile gönderilecektir. Not: Testeresi diğer kürekler deki gibi zayıf yapıda değildir. Keskin ve güçlü bir testere'dir. Ürün Özellikleri Bir kaç hamlede kolayca açılır ve kapanır Kendiliğinden açılmaz. Üçgen sapıyla güçlü kullanım sunar. Dayanıklı metal materyalden üretilmiştir. Hafif ve küçük yapıya sahiptir. Yer kaplamaz ve kolay taşınır. Ürün Ölçüleri Açık Ebat: 59 cm Kapalı Ebat: 25 cm x 15 cm Kürek Ucu: 20.5 cm uzunluğunda 15. cm genişliğinde Testere Uzunluğu: 11 cm Paket İçeriği 1 Adet Büyük Boy Katlanabilir Portatif Kürek Ürününüz size ulaştığı zaman paketi Kargo Görevlisinin yanında kontrol ediniz.Bir hasar tespit etmeniz durumunda kargo görevlisine mutlaka “HASAR TESPİT RAPORU” Tutturunuz.Tutanaksız ve Kontrolsuz teslim alınan urunler kargodan saglam teslım edılmıs görülür.Sıparıs verıldıgı andan ıtıbaren bu madde kabul edılmıs sayılır

İlan No 4163086
GarantiVar
FaturaFatura alıcı adına kesilecek
İlan Tarihi08 Ağustos
SKUSKY70663415-946563
Kargo Bilgileri
Kargo bedeliÜcretsiz kargo
Kutu & AmbalajOrijinal kutusu yok
Kargo tarihi1-2 gün içinde
Çıkış yeri Denizli
Satıcı Bilgileri
kurumsalAlanşanslı Outdoor5.0 /5
KARAHİSARLI YAPI MALZEMELERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ
* Satıcı puanı,son 90 gün içerisindeki satışlarından aldığı puanlar dikkate alınarak hesaplandı.

İlan Soru & Cevapları

Bu ilana daha önce soru gelmemiş. Merak ettiklerini sen sorabilirsin.
Yukarıdaki bilgilerin tamamı ürünün satıcısı tarafından girilen bilgilerdir. Bir sorun varsa İlanı rapor et
Paran GüvendeBanayeni paranı korur, ödemeden iadeye, her aşamada senin yanında olur.1. Yaptığın ödemeyi, sen ürünü görüp tamam diyene kadar senin için saklar.2. Satıcının ürünü tam zamanında kargolamasından, ürünün senin eline sağsalim ulaşmasına kadar tüm süreci takip eder.3. Ürün anlatıldığı gibi çıkmazsa veya herhangi bir sebepten ilk 2 gün içinde iade etmek istersen, iade koduyla ücretsiz kargolamanı sağlar ve paranı trink geri yatırır.
  • documentİptal, İade ve İşlem Rehberi
  • documentSıklıkla Sorulanlar