banayeni
Tüm Kategoriler
Giriş Yap
home
ROYAL CANIN FHN STERILISED37 2K
ROYAL CANIN FHN STERILISED37 2K

ROYAL CANIN FHN STERILISED37 2K

kurumsalEvcil SepetimSIFIRwarranty972Ücretsiz kargoKredi Kartı12 aya kadar taksitKolay İadefavorileshareParan GüvendeYaptığın ödeme, sen ürünü görüp tamam diyene kadar Banayeni’de emin ellerde bekler.

Royal Canin FHN Sterilised 37 Kısırlaştırılmış Kuru Kedi Maması 2 Kg Mama için yalvarmaya eğilimli 1 ila 7 yaş arası kısırlaştırılmış kedilere yöneliktir. * İştah hissinin tatminini destekler * İdeal kilonun korunmasına yardımcı olur * İdrar yolu sağlığını destekler Kedinizin kısırlaştırıldıktan sonra, tükettiği besinlerin değişen enerji ihtiyacını desteklemesini sağlamak için bir diyet değişikliği gerekebilir. ROYAL CANIN Sterilised 37 uygun miktardaki yağ oranıyla, kedinizin kısırlaştırmadan sonra ideal vücut ağırlığını korumasına yardımcı olur. ROYAL CANIN Sterilised 37 mama ayrıca kedinizin üriner sisteminin sağlığını desteklemeye ve korumaya yardımcı olan dikkatle belirlenmiş bir mineral dengesine sahiptir; bu mamadaki yüksek protein içeriği kedinizin sağlıklı kas kütlesini korumaya yardımcı olur. Her kedinin farklı tercihlerine hitap etmek için ROYAL CANIN Sterilised 37, gravy veya jelly yaş mama seçenekleri olarak da mevcuttur. Karıştırarak besleme uygularken, kedinizin uygun miktarda yaş ve kuru mama alıp maksimum faydayı elde ettiğinden emin olmak için besleme kılavuzumuzu uygulayın. Yararları : Kilo yönetimi Kısırlaştırma sonrası kedilerin enerji ihtiyaçları azalır. Sterilised 37 orta derecede yağ düzeyi ve yeterli günlük porsiyonlar sayesinde aşırı kilo alımı riskini kısıtlamaya yardımcı olur. Yüksek protein içeriği Yüksek protein içeriği sayesinde kas kütlesini korumaya yardımcı olur. Üriner sistem sağlığı Yeterli bir mineral dengesi sağlayarak sağlıklı bir üriner sistemi desteklemeye yardımcı olur. L-karnitin ile zenginleştirilmiş L-Karnitin sağlıklı yağ metabolizmasıyla ilgilidir. Bileşim: Kurutulmuş kümes hayvanı proteini, mısır, bitkisel proteinizolatı*, bitkisel lifler, hayvansal yağlar, hidrolize hayvansal proteinler, pirinç, buğday, pancar küspesi, mısır gluteni, mayalar ve ilgili kısımlar, mineraller, balık yağı, frukto-oligosakkaridler, soya yağı. Kedinin kilosu Günlük miktar 3 kg45 Gr 4 kg60 Gr 5 kg70 Gr 6 kg90 Gr

2888766
20 Mart,
Güncel ilan - Dün 16:21
SKUERP-RC16
1-2 gün içinde
Ankara
kurumsalEvcil Sepetim
EVCİLSEPETİM EVCİL HAYVAN ÜRÜNLERİ İTHALAT İHRACAT SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ
* Satıcı puanı,son 90 gün içerisindeki satışlarından aldığı puanlar dikkate alınarak hesaplandı.

Bu ilana daha önce soru gelmemiş. Merak ettiklerini sen sorabilirsin.
Paran GüvendeBanayeni paranı korur, ödemeden iadeye, her aşamada senin yanında olur.1. Yaptığın ödemeyi, sen ürünü görüp tamam diyene kadar senin için saklar.2. Satıcının ürünü tam zamanında kargolamasından, ürünün senin eline sağsalim ulaşmasına kadar tüm süreci takip eder.3. Ürün anlatıldığı gibi çıkmazsa veya herhangi bir sebepten ilk 2 gün içinde iade etmek istersen, iade koduyla ücretsiz kargolamanı sağlar ve paranı trink geri yatırır.
  • document
  • documentSıklıkla Sorulanlar