banayeni
Tüm Kategoriler
Giriş Yap
home
Şahika Termostatlı Araç İçi Oto Su Isıtıcısı 24V 500 ml
Şahika Termostatlı Araç İçi Oto Su Isıtıcısı 24V 500 ml
Şahika Termostatlı Araç İçi Oto Su Isıtıcısı 24V 500 ml

Şahika Termostatlı Araç İçi Oto Su Isıtıcısı 24V 500 ml

kurumsalTerez5.0/5SIFIR960Ücretsiz kargoKredi Kartı12 aya kadar taksitKolay İade2 gün içinde kolay iadefavorileshareParan GüvendeYaptığın ödeme, sen ürünü görüp tamam diyene kadar Banayeni’de emin ellerde bekler.Sistem nasıl çalışır?
İlan Bilgileri

Şahika Termo Oto Su Isıtıcısı - 500ml Oto Kettle Ürün Özellikleri Şahika Termo Oto Su Isıtıcısı - 500ml Oto Kettle 500ml su haznesi, 250 ml buhar haznesi vardır. Yüksek ampere dayanıklı bakalit çakmak fişi, 60cm uzunluğunda kalın kesit kalaylı kablosu vardır. Su kaynayınca otomatik kapanır. Hatalı kullanmında, yangın riskine karşı termik sigortalıdır. Uzun ömürlü krom kaplı tüp rezistanslıdır. Mühendislik plastiği olarak adlandırılan polikarbonat hammaddeden üretilen şeffaf gövde, sağlık açısından sakınca içermez ve kaynamakta olan suda asla koku yapmaz. Ürün kablosu yüksek ampere dayanıklı kalın kesit ve kalay kaplamalı bakır malzemeden oluşmakta, çakmak fişi ise yine ısı ve yüksek ampere dayanıklı olması açısından bakalit malzemeden yapılmaktadır. 24 Volt, 8.4 Amper, 200 Watt ile 11 dakikada su kaynatır. Ürün Teknik Detayları Ürün Markası : Şahika Termo Ürün Modeli : Su Isıtıcısı Ürün Ham Maddesi : Metal ve Plastik Ölçüleri : 11x16x20 cm Paket İçeriği; 1 Adet Su Isıtıcı 1 Adet Plastik Raf 2 Adet Raf Bağlantı Vidası 1 Adet Kullanma Kılavuzu

Kullanım durumuKullanılmamış
İlan No 1466987
GarantiYok
FaturaFaturası yok
İlan Tarihi21 Ocak
Kargo Bilgileri
Kargo bedeliÜcretsiz kargo
Kutu & AmbalajOrijinal kutusunda
Kargo tarihi1-2 gün içinde
Çıkış yeri Adana
Satıcı Bilgileri
kurumsalTerez5.0 /5
Hayriye Gül Şakar
* Satıcı puanı,son 90 gün içerisindeki satışlarından aldığı puanlar dikkate alınarak hesaplandı.

İlan Soru & Cevapları

Bu ilana daha önce soru gelmemiş. Merak ettiklerini sen sorabilirsin.
Yukarıdaki bilgilerin tamamı ürünün satıcısı tarafından girilen bilgilerdir. Bir sorun varsa İlanı rapor et
Paran GüvendeBanayeni paranı korur, ödemeden iadeye, her aşamada senin yanında olur.1. Yaptığın ödemeyi, sen ürünü görüp tamam diyene kadar senin için saklar.2. Satıcının ürünü tam zamanında kargolamasından, ürünün senin eline sağsalim ulaşmasına kadar tüm süreci takip eder.3. Ürün anlatıldığı gibi çıkmazsa veya herhangi bir sebepten ilk 2 gün içinde iade etmek istersen, iade koduyla ücretsiz kargolamanı sağlar ve paranı trink geri yatırır.
  • documentİptal, İade ve İşlem Rehberi
  • documentSıklıkla Sorulanlar