banayeni
Tüm Kategoriler
Giriş Yap
home
Salomon XA Forces Jungle Black 3D Assault Erkek Taktik Bot L41591700 40
Salomon XA Forces Jungle Black 3D Assault Erkek Taktik Bot L41591700 40
Salomon XA Forces Jungle Black 3D Assault Erkek Taktik Bot L41591700 40
Salomon XA Forces Jungle Black 3D Assault Erkek Taktik Bot L41591700 40

Salomon XA Forces Jungle Black 3D Assault Erkek Taktik Bot L41591700 40

kurumsalBushlove OutdoorSIFIRGarantiliwarranty8.499Ücretsiz kargoKredi Kartı12 aya kadar taksitKolay İade2 gün içinde kolay iadefavorileshareParan GüvendeYaptığın ödeme, sen ürünü görüp tamam diyene kadar Banayeni’de emin ellerde bekler.Sistem nasıl çalışır?
İlan Bilgileri

Bu hafif taktiksel bot, orman gibi zorlu koşullarda daha fazla zorlamak için tasarlandı. Salomon'un ikonik yarış XA PRO 3D'sini temel alan bu özel kuvvet botu son derece dayanıklıdır ve engebeli arazide sabit kalır. Drenaj delikleri, minimal dolgu ve emici olmayan kumaşlar, botun gerçekten hızlı kurumasını sağlar. 3D Gelişmiş Şasi™ Dış taban ve orta taban arasına yerleştirilen bu düşük profilli şasi, hareket kontrolünü ve enerji yönetimini optimize eder ve hassas, dengeli ve hızlı tepki veren bir sürüş için koruma sağlar.  All Terrain Contagrip® Ürünümüz çok çeşitli yüzeyler için üretilmiştir. Islak, kuru, sert veya gevşek yüzeylerde dayanıklılık ve güven sağlar. EnergyCell Şok zayıflaması sağlayan yüksek performanslı EVA köpük. Kalıplı OrthoLite® Sockliner Ayakkabının iç şeklini alan bu OrthoLite® iç taban üstün yastıklama, nefes alabilirlik ve dayanıklılık sağlayarak ayakkabının konforunu ve performansını yükseltir.  SensiFit™ Ayağı orta tabandan bağlama sistemine beşikler ve ayağın her yerine güvenli, rahat ve neredeyse özelleştirilmiş bir uyum sağlar. Çift Yoğunluklu Orta Taban Köpükleri iki farklı yoğunlukta birleştiren bu orta taban üstün yastıklama, denge ve hareket kontrolü sağlar.  Medial Koruyucu Ped Koruma ve daha fazla aşınma için ayağın orta tarafında dayanıklı, yastıklı bir ped.  Yansıtıcı Olmayan Malzemeler Taktik kullanım için ayrık ve yansıtıcı olmayacak şekilde üretilmiştir.  Tek Katmanlı Örgü Maksimum his için ayağa yakın tek bir Mesh tabakası.  Anti-Enkaz Örgü Enkazın ayağınızla taban arasında sıkışmasını önleyen sıkı örgü Tekstil Astarı Aşırı konfor için yumuşak, nefes alabilen astar.  Körüklü Dil Dil, her iki taraftan üst kısma bağlanmıştır, bu da pisliklerin ayakkabıya girmesini engeller ve dili merkezde tutar.  Dantel Cep Geleneksel bağcık sistemi için kolay saklama sağlar.  Teknik Detaylar Kakma Taban : Tekstil Zar : Tekstil Dış taban : Lastik Üst : Deri / Tekstil Drop : 10 mm Topuk yığını yüksekliği : 27 mm Ön ayak yığın yüksekliği : 17 mm Ağırlık : 607 gr Bağcık Sistemi : Normal bağcık Su geçirmezlik : Yok

İlan No 4039367
GarantiVar
FaturaFatura alıcı adına kesilecek
İlan Tarihi17 Temmuz,
Güncel ilan - Dün 09:52
SKU1249281
Kargo Bilgileri
Kargo bedeliÜcretsiz kargo
Kutu & AmbalajOrijinal kutusunda
Kargo tarihi3-4 gün içinde
Çıkış yeri İzmir
Satıcı Bilgileri
kurumsalBushlove Outdoor
Ersin Outdoor Doğa Sporları Malzemeleri Teks.İnş.İth.İhr.San.ve.Tic.Ltd.Şti.
* Satıcı puanı,son 90 gün içerisindeki satışlarından aldığı puanlar dikkate alınarak hesaplandı.

İlan Soru & Cevapları

Bu ilana daha önce soru gelmemiş. Merak ettiklerini sen sorabilirsin.
Yukarıdaki bilgilerin tamamı ürünün satıcısı tarafından girilen bilgilerdir. Bir sorun varsa İlanı rapor et
Paran GüvendeBanayeni paranı korur, ödemeden iadeye, her aşamada senin yanında olur.1. Yaptığın ödemeyi, sen ürünü görüp tamam diyene kadar senin için saklar.2. Satıcının ürünü tam zamanında kargolamasından, ürünün senin eline sağsalim ulaşmasına kadar tüm süreci takip eder.3. Ürün anlatıldığı gibi çıkmazsa veya herhangi bir sebepten ilk 2 gün içinde iade etmek istersen, iade koduyla ücretsiz kargolamanı sağlar ve paranı trink geri yatırır.
  • documentİptal, İade ve İşlem Rehberi
  • documentSıklıkla Sorulanlar