banayeni
Tüm Kategoriler
Giriş Yap
home
Salomon Xa Forces Mid Erkek Coyote Taktik Bot - L40978200
Salomon Xa Forces Mid Erkek Coyote Taktik Bot - L40978200
Salomon Xa Forces Mid Erkek Coyote Taktik Bot - L40978200
Salomon Xa Forces Mid Erkek Coyote Taktik Bot - L40978200

Salomon Xa Forces Mid Erkek Coyote Taktik Bot - L40978200

kurumsalBushlove OutdoorSIFIRGarantiliwarranty8.499Ücretsiz kargoKredi Kartı12 aya kadar taksitKolay İade2 gün içinde kolay iadefavorileshareParan GüvendeYaptığın ödeme, sen ürünü görüp tamam diyene kadar Banayeni’de emin ellerde bekler.Sistem nasıl çalışır?
İlan Bilgileri

DIŞ TABAN: All Terrain Contagrip® All Terrain Contagrip® ürünümüz, çok çeşitli yüzeyler için üretilmiştir. Islak, kuru, sert veya gevşek yüzeylerde dayanıklılık ve güven sağlar. ŞASİ: 3D Gelişmiş Şasi™ Dış taban ile orta taban arasına yerleştirilen bu düşük profilli kasa, hareket kontrolünü ve enerji yönetimini optimize eder ve hassas, dengeli ve duyarlı bir sürüş için koruma sağlar.   BAĞLAMA SİSTEMİ: Quicklace™ Tek çekişte sıkma için minimalist ve güçlü bağcık. Kolay açılır, kolay çıkar.   ORTA TABAN: Çift yoğunluklu orta taban İki farklı yoğunluktaki köpükleri birleştiren bu orta taban, üstün yastıklama, denge ve hareket kontrolü sağlar.   ORTA TABAN: EnergyCell Şok zayıflaması sağlayan yüksek performanslı bir EVA köpüğü.   ÜST MALZEME: Enkaz Önleyici File Ayağınız ve tabanlık arasında birikintilerin sıkışmasını önleyen sıkı ağ.   ÜST MALZEME: Yansıma yapmayan malzemeler Taktiksel kullanım için ayrık ve yansıtıcı olmayacak şekilde üretilmiştir.   ÜST MALZEME: Nubuk deri Daha uzun aşınma ve dayanıklılık için kaliteli sırçalı deri malzeme.   ÜST MALZEME: Tek katmanlı File Maksimum his için ayağa yakın tek bir Mesh tabakası.   ÜST YAPI: Körüklü dil Dilin her iki yanında üst kısımla bağlantılı olması, döküntülerin ayakkabıya girmesini önler ve dilin ortalanmasını sağlar.   ÜST YAPI: Dantel cep Quicklace™ bağcık sistemi için kolay saklama sağlar.   ÜST YAPI: SensiFit™ SensiFit™, ayağı orta tabandan bağcık sistemine kadar beşikleyerek ayağın her yerinde güvenli, sıkı ve neredeyse kişiye özel bir uyum sağlar.   ÜST YAPI: Koruyucu çamurluk Ayağın yan ve orta taraflarını koruyan, ayağın tabanını saran deri, sentetik veya kauçuk bir sargı.   ÜST YAPI: Medial koruyucu ped Koruma ve daha fazla aşınma için iç ayağın orta tarafı boyunca uzanan dayanıklı, yastıklı bir ped.   SOCKLINER: Kalıplı OrthoLite® çorap astarı Ayağınızın hatlarına uyacak şekilde kalıplanmış olan bu OrthoLite® iç taban, ayakkabınızın konforunu ve performansını yükseltmek için üstün yastıklama, nefes alabilirlik ve dayanıklılık sağlar.   NORMLAR VE SERTİFİKALAR: ISO 20344:2011 Dış tabana eklenen delinmeye dayanıklı bir malzeme tabakası, keskin nesnelerin ayakkabının altına girmesini önler.   NORMLAR VE SERTİFİKALAR - Ticaret uyumluluğu ABD - Ticaret uyumluluğu AB

İlan No 4042115
GarantiVar
FaturaFatura alıcı adına kesilecek
İlan Tarihi17 Temmuz
SKU1249266
Kargo Bilgileri
Kargo bedeliÜcretsiz kargo
Kutu & AmbalajOrijinal kutusunda
Kargo tarihi3-4 gün içinde
Çıkış yeri İzmir
Satıcı Bilgileri
kurumsalBushlove Outdoor
Ersin Outdoor Doğa Sporları Malzemeleri Teks.İnş.İth.İhr.San.ve.Tic.Ltd.Şti.
* Satıcı puanı,son 90 gün içerisindeki satışlarından aldığı puanlar dikkate alınarak hesaplandı.

İlan Soru & Cevapları

Bu ilana daha önce soru gelmemiş. Merak ettiklerini sen sorabilirsin.
Yukarıdaki bilgilerin tamamı ürünün satıcısı tarafından girilen bilgilerdir. Bir sorun varsa İlanı rapor et
Paran GüvendeBanayeni paranı korur, ödemeden iadeye, her aşamada senin yanında olur.1. Yaptığın ödemeyi, sen ürünü görüp tamam diyene kadar senin için saklar.2. Satıcının ürünü tam zamanında kargolamasından, ürünün senin eline sağsalim ulaşmasına kadar tüm süreci takip eder.3. Ürün anlatıldığı gibi çıkmazsa veya herhangi bir sebepten ilk 2 gün içinde iade etmek istersen, iade koduyla ücretsiz kargolamanı sağlar ve paranı trink geri yatırır.
  • documentİptal, İade ve İşlem Rehberi
  • documentSıklıkla Sorulanlar