Banayeni’de avantaj bitmez!
banayeni
Tüm Kategoriler
Giriş Yap
home
Samet solo mech beyaz kalkan kapak mekanizması menteşesiz açılım

Samet solo mech beyaz kalkan kapak mekanizması menteşesiz açılım

kurumsalAlanşanslı Yapı4.2/5SIFIRGarantiliwarranty1.156Ücretsiz kargoKredi Kartı12 aya kadar taksitKolay İade2 gün içinde kolay iadefavorileshareParan GüvendeYaptığın ödeme, sen ürünü görüp tamam diyene kadar Banayeni’de emin ellerde bekler.Sistem nasıl çalışır?
İlan Bilgileri

NOT: FİRMAMIZ E FATURA MÜKELLEFİDİR FATURANIZ E-MAİL ADRESİNE GÖNDERİLECEKTİR 1 kapak için satılan bu ürün sayesinde uzun yıllar sorun yaşamadan kalkan kapaklarınızı kullanabilirsiniz. Hem her aşamada durur ürün hem de yavaşça kapanır. Hem de menteşe kullanmanıza gerek kalmaz. * Siparişinizi verirken kapaklarınızın eni ve boyunu not kısmına yazmanız gerekmektedir, ona göre ürün göndermemiz gerekmektedir. * Menteşesiz Kolay Montaj : Menteşe kullanmadan montaj yapılabilen D-Lite Lift, tamamen mekanik yapısı sayesinde uzun yıllar ilk günkü gibi stabil çalışır. Track mekanizması ile D-Lite Lift ile kapak montajları hiçbir alet kullanmadan yapılabilir. * İhtiyacınıza Göre Ayarlanabilir : Montaj sonrasında kapakları öne – arkaya, sağa – sola ve yukarı – aşağı olmak üzere 3 yönde ayar yapabilme imkanı ile evde mobilyaların kusursuz görünmesini sağlayan D-Lite Lift, kapak ağırlığı ve boyutuna göre de kuvvet ayarına imkan vermektedir. Farklı kapak ağırlıkları için 3 ayrı mekanizma alternatifi olan D-Lite Lift en kısa kapaklardan, geniş kullanımlara kadar bir çok alanda tasarımcılara şık bir çözüm olacaktır. * Teknik Özellikler : • 27 mm gövde kalınlığı • 90 mm gövde yüksekliği • 198 mm gövde uzunluğu • Tornavida kullanmadan tek dokunuşla kapağı sökme ve takma özelliği • 107° ve 90 ° kapak açılma açısı opsiyonları • Tamamen mekanik kaldırma mekanizması Ürününüz size ulaştığı zaman paketi Kargo Görevlisinin yanında kontrol ediniz.Bir hasar tespit etmeniz durumunda kargo görevlisine mutlaka “HASAR TESPİT RAPORU” Tutturunuz.Tutanaksız ve Kontrolsuz teslim alınan urunler kargodan saglam teslım edılmıs görülür.Sıparıs verıldıgı andan ıtıbaren bu madde kabul edılmıs sayılır

İlan No 4574292
GarantiVar
FaturaFatura alıcı adına kesilecek
İlan Tarihi24 Eylül
SKU870614
Kargo Bilgileri
Kargo bedeliÜcretsiz kargo
Kutu & AmbalajOrijinal kutusunda
Kargo tarihi1-2 gün içinde
Çıkış yeri Denizli
Satıcı Bilgileri
kurumsalAlanşanslı Yapı4.2 /5
KARAHİSARLI YAPI MALZEMELERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ
* Satıcı puanı,son 90 gün içerisindeki satışlarından aldığı puanlar dikkate alınarak hesaplandı.

İlan Soru & Cevapları

Bu ilana daha önce soru gelmemiş. Merak ettiklerini sen sorabilirsin.
Yukarıdaki bilgilerin tamamı ürünün satıcısı tarafından girilen bilgilerdir. Bir sorun varsa İlanı rapor et
Paran GüvendeBanayeni paranı korur, ödemeden iadeye, her aşamada senin yanında olur.1. Yaptığın ödemeyi, sen ürünü görüp tamam diyene kadar senin için saklar.2. Satıcının ürünü tam zamanında kargolamasından, ürünün senin eline sağsalim ulaşmasına kadar tüm süreci takip eder.3. Ürün anlatıldığı gibi çıkmazsa veya herhangi bir sebepten ilk 2 gün içinde iade etmek istersen, iade koduyla ücretsiz kargolamanı sağlar ve paranı trink geri yatırır.
  • documentİptal, İade ve İşlem Rehberi
  • documentSıklıkla Sorulanlar