banayeni
Tüm Kategoriler
Giriş Yap
home

Samsung SMX-F50 Flaş Bellekli Video Kamera (Siyah)

Samsung  SMX-F50 Flaş Bellekli Video Kamera (Siyah)

Samsung SMX-F50 Flaş Bellekli Video Kamera (Siyah)

kurumsalHangarSIFIRGarantiliwarranty23.990Ücretsiz kargoPiyasadaki sıfır fiyatı24.475485cebinde kalacak

Bu ürünü satan 2 alışveriş sitesinden. Kaynak

akakce
Kredi Kartı4 aya kadar taksitKolay İade2 gün içinde kolay iadefavorileshareParan GüvendeYaptığın ödeme, sen ürünü görüp tamam diyene kadar Banayeni’de emin ellerde bekler.Sistem nasıl çalışır?
İlan Bilgileri

Ürün Açıklaması SamsungSMX-F50 Flaş Bellekli Video Kamera, hayatınızın anlarını videoya kaydetmenin ekonomik bir yoludur. Bu giriş düzeyi standart def cam, Intelli-Studio 2.0'ın paylaşım işlevleri ve kullanışlı flash bellek depolaması sayesinde sizi web'e taşıyacak. F50'nin öne çıkan diğer özellikleri arasında 2,7" LCD, hızlandırılmış kayıt ve 65x Akıllı yakınlaştırma yer alır. Ek olarak, F50 ayrıca Akıllı Fon Müziği sunar. Bu özellikle oynatmak için önceden yüklenmiş bir film müziğinden birini videonuza ekleyebilirsiniz. 52x Optik Yakınlaştırma 65x Intelli-Zoom ile uzaktaki görüntüleri ön plana çıkarın. Aksiyonu güvenli bir mesafeden yakınlaştırmak için harika 2,7" LCD 2,7" LCD dokunmatik panel ekran, çektiğiniz şeyin daha net bir resmini verir. En son LCD ekran teknolojisinden yararlanan dokunmatik panel, doğal renklerle doygun ve derin, dinamik ayrıntılarla doygun, temiz, canlı görüntüler sunarak çekim yapmanızı sağlar. her türlü dış ışık koşulunda gelişmiş konfor ve güven ile Akıllı Fon Müziği Oynatma sırasında, kelimeleri boğmadan filmlerinize müzik ekleyin. Akıllı Fon Müziği özelliği, önceden yüklenmiş film müziklerinden birini videonuza eklemenizi sağlar. Sistem birinin konuştuğunu algılarsa, müziğin sesini otomatik olarak düşürür. Hızlandırılmış Kayıt Hareketsiz kareler önceden belirlenmiş aralıklarla alınır ve zamanın yavaş geçişini hızlandıran bir video dosyası oluşturmak için sırayla bir araya getirilir. Kayıt Duraklatma İşlevi Kaydı Duraklatma işlevi, kayıt sırasında kısa bir süre duraklamanıza, ancak yine de sosyal ağ sitelerine kolayca yüklemek için tek bir sürekli dosya oluşturmanıza olanak tanır. Yüklemeden önce düzenleme için ayrı dosyaları birleştirmenize artık gerek yok Intelli-Stüdyo 2.0 Yerleşik gelişmiş düzenleme yazılımı, size herhangi bir PC'de dosyaları oynatma, düzenleme ve paylaşma özgürlüğü verir. Intelli-Studio bile otomatik olarak başlar. USB girişi aracılığıyla herhangi bir PC'ye takmanız yeterlidir Ek özellikler Hepsini sil; silme seçildi; FF/FPS; çerçeve ilerlemesi; oynatmak/hareketsiz; hepsini koru; seçileni koru; REW/RPS; slayt gösterisi; durmak; güç LED'i; şarj göstergesi; çekim yaparken şarj edin Ek Özellikler Tasarım: siyah renk, uzun yakınlaştırma, kompakt; Schneider Kreuznach merceği; 230K piksel ekran; otomatik odaklama; otomatik deklanşör; otomatik beyaz dengesi; arka ışık telafisi; yavaş deklanşör modu; konuşmacı; ses ayarı; AAC ses formatı

Kullanım durumuKullanılmamış
İlan No 4267061
GarantiVar
FaturaFatura alıcı adına kesilecek
İlan Tarihi19 Ağustos
Kargo Bilgileri
Kargo bedeliÜcretsiz kargo
Kutu & AmbalajOrijinal kutusunda
Kargo tarihi1-2 gün içinde
Çıkış yeri Yozgat
Satıcı Bilgileri
kurumsalHangar
Dalkılıç Mobilya Dayanıklı Tüketim Malları İnş. Gıda Mad. San. ve Tic. Ltd. Şti.
* Satıcı puanı,son 90 gün içerisindeki satışlarından aldığı puanlar dikkate alınarak hesaplandı.

İlan Soru & Cevapları

Bu ilana daha önce soru gelmemiş. Merak ettiklerini sen sorabilirsin.
Yukarıdaki bilgilerin tamamı ürünün satıcısı tarafından girilen bilgilerdir. Bir sorun varsa İlanı rapor et
Paran GüvendeBanayeni paranı korur, ödemeden iadeye, her aşamada senin yanında olur.1. Yaptığın ödemeyi, sen ürünü görüp tamam diyene kadar senin için saklar.2. Satıcının ürünü tam zamanında kargolamasından, ürünün senin eline sağsalim ulaşmasına kadar tüm süreci takip eder.3. Ürün anlatıldığı gibi çıkmazsa veya herhangi bir sebepten ilk 2 gün içinde iade etmek istersen, iade koduyla ücretsiz kargolamanı sağlar ve paranı trink geri yatırır.
  • documentİptal, İade ve İşlem Rehberi
  • documentSıklıkla Sorulanlar