banayeni
Tüm Kategoriler
Giriş Yap
home
Sarı Yıldız Model Neon Led Işıklı Dekoratif Gece Lambası
Sarı Yıldız Model Neon Led Işıklı Dekoratif Gece Lambası
Sarı Yıldız Model Neon Led Işıklı Dekoratif Gece Lambası
Sarı Yıldız Model Neon Led Işıklı Dekoratif Gece Lambası

Sarı Yıldız Model Neon Led Işıklı Dekoratif Gece Lambası

kurumsalYaren Tuhafiye5.0/5SIFIRGarantiliwarranty237Ücretsiz kargoKredi Kartı12 aya kadar taksitKolay İade2 gün içinde kolay iadefavorileshareParan GüvendeYaptığın ödeme, sen ürünü görüp tamam diyene kadar Banayeni’de emin ellerde bekler.Sistem nasıl çalışır?
İlan Bilgileri

Sarı Yıldız Model Neon Led Işıklı Masa LambasıGüzel tasarımlar bizi mutlu eder. Canlı rengi ve şeklinin güzelliği de sizi mutlu etsin. Sadece size ışık değil aynı zamanda odanıza dekor olur.Sıkıcı, sade masa lambaları yerine odanıza neon Yıldız ledle farklı bir hava katın.Kendinize, sevdiklerinize ve çocuklarınıza alabileceğiniz her konsepte hitap eden bir hediye seçeneği olarak düşünebilirsiniz.Neon Led gece lambasının ışığı yumuşaktır. Bu yüzden gözlerinize hiç zarar vermez İsterseniz gece lambası olarak kullanın.Sarı Yıldız Model Neon Led Işıklı Masa Lambası dekorasyonlarınızın vazgeçemediğiniz parçası olacak. Kütüphanelerinizdeki rafları,çalışma masanızı,bahçenizi,çocuk veya yatak sevimli neon masa lambası ile dekore edebilirsiniz. Küçük ama neon led ışıklı olması sayesinde evinizin her yerinde kullanabilirsiniz. Etkileyici bir görsel oluşturacaktır. Ofisinizde,oturma odası, yatak odası, restoran kabini, spor barları, salonlar gibi her odada romantik veya eğlenceli bir ortam oluşturmak için idealdir.Az yer kaplayan ve kolay kullanım sağlayan ürünümüzü ister gece lambası ister dekoratif ürün olarak kullanabilirsiniz. 3 AA boyutunda pil ile çalışır. Piller pakete dahil değildir. Kolay kullanım özelliği sayesesinde , elektrik fişi, elektrik ya da elektrik kablolarına, elektrik prizlerine ihtiyaç duymadan anında aydınlatma için ihtiyacınız olan her yerde kullanabilirsiniz.Şekil:YıldızMalzeme: PlastikKapalı Renk: BeyazAçık renk:SarıÜrün boyutları: 28*19*15 cmPaket boyutları: 29*21*4 cmPaket içeriği:1 x Yıldız Neon Işık

Kullanım durumuKullanılmamış
İlan No 3992902
GarantiVar
FaturaFatura alıcı adına kesilecek
İlan Tarihi05 Temmuz,
Güncel ilan - Dün 19:11
SKUA797
Kargo Bilgileri
Kargo bedeliÜcretsiz kargo
Kutu & AmbalajOrijinal kutusunda
Kargo tarihi1-2 gün içinde
Çıkış yeri İstanbul
Satıcı Bilgileri
kurumsalYaren Tuhafiye5.0 /5
Selda Gökay
* Satıcı puanı,son 90 gün içerisindeki satışlarından aldığı puanlar dikkate alınarak hesaplandı.

İlan Soru & Cevapları

Bu ilana daha önce soru gelmemiş. Merak ettiklerini sen sorabilirsin.
Yukarıdaki bilgilerin tamamı ürünün satıcısı tarafından girilen bilgilerdir. Bir sorun varsa İlanı rapor et
Paran GüvendeBanayeni paranı korur, ödemeden iadeye, her aşamada senin yanında olur.1. Yaptığın ödemeyi, sen ürünü görüp tamam diyene kadar senin için saklar.2. Satıcının ürünü tam zamanında kargolamasından, ürünün senin eline sağsalim ulaşmasına kadar tüm süreci takip eder.3. Ürün anlatıldığı gibi çıkmazsa veya herhangi bir sebepten ilk 2 gün içinde iade etmek istersen, iade koduyla ücretsiz kargolamanı sağlar ve paranı trink geri yatırır.
  • documentİptal, İade ve İşlem Rehberi
  • documentSıklıkla Sorulanlar