banayeni
Tüm Kategoriler
Giriş Yap
home
Savex Çocuk Polar Bere Gri 3-6 Yaş
Savex Çocuk Polar Bere Gri 3-6 Yaş
Savex Çocuk Polar Bere Gri 3-6 Yaş

Savex Çocuk Polar Bere Gri 3-6 Yaş

kurumsalAlanşanslı Outdoor5.0/5SIFIRGarantiliwarranty147Ücretsiz kargoKredi Kartı12 aya kadar taksitKolay İade2 gün içinde kolay iadefavorileshareParan GüvendeYaptığın ödeme, sen ürünü görüp tamam diyene kadar Banayeni’de emin ellerde bekler.Sistem nasıl çalışır?
İlan Bilgileri

NOT: FİRMAMIZ E FATURA MÜKELLEFİDİR FATURANIZ E-MAİL ADRESİNE GÖNDERİLECEKTİR Savex Çocuk Polar Bere Isıyı Koruma: Savage Warm polar bere, yüksek kaliteli polar kumaştan üretilmiştir, bu da soğuk hava koşullarında başı sıcak tutmaya yardımcı olur. Polar kumaşın doğal ısı yalıtım özellikleri, kullanıcıyı soğuktan korur. Esnek ve Rahat Tasarım: Bere, esnek yapısı sayesinde başa tam oturur ve rahat bir kullanım sunar. Bu, kullanıcının baş hareketlerini kısıtlamadan gün boyu konforlu bir şekilde kullanabilmesine olanak tanır. Nefes Alabilirlik: Bere, nefes alabilir bir tasarıma sahiptir, bu da terlemeyi önler ve uzun süreli kullanımlarda dahi konforu artırır. Havanın sirkülasyonunu sağlayarak başın nefes alabilir kalmasını sağlar. Şık ve Fonksiyonel: Savage Warm polar bere, sadece fonksiyonel değil aynı zamanda şık bir tasarıma sahiptir. Çocuklarınız, soğuk hava koşullarında tarzlarını korurken aynı zamanda etkili bir ısı yalıtımı elde ederler. Çeşitli Kullanım Seçenekleri: Bere, çeşitli stil ve kullanım seçeneklerine uygun olarak tasarlanmıştır. Farklı renk seçenekleri, kullanıcılara kişisel tercihlerine göre bir ürün seçme imkanı sunar. Savage Warm polar bere, kaliteli malzeme, esnek ve rahat tasarım, nefes alabilirlik, şık görünüm ve çeşitli kullanım seçenekleri ile soğuk hava koşullarında başı sıcak tutma konusunda mükemmel bir seçenek sunar. Özellikler Nefes alabilir özelliği vardır. Standart Bedendir. Esnek ve ergonomiktir. Unisex kullanıma uygundur. (Hem Erkek Hem Kız Çocuk İçin) Makinede yıkanabilir. 320g Polar Fleece kumaştan üretilmiştir. Boyutlar: Uzunluk: 20cm Genişlik: 22cm Ürününüz size ulaştığı zaman paketi Kargo Görevlisinin yanında kontrol ediniz.Bir hasar tespit etmeniz durumunda kargo görevlisine mutlaka “HASAR TESPİT RAPORU” Tutturunuz.Tutanaksız ve Kontrolsuz teslim alınan urunler kargodan saglam teslım edılmıs görülür.Sıparıs verıldıgı andan ıtıbaren bu madde kabul edılmıs sayılır

İlan No 3877685
GarantiVar
FaturaFatura alıcı adına kesilecek
İlan Tarihi03 Haziran
SKUSAPKA.024-935052
Kargo Bilgileri
Kargo bedeliÜcretsiz kargo
Kutu & AmbalajOrijinal kutusu yok
Kargo tarihi1-2 gün içinde
Çıkış yeri Denizli
Satıcı Bilgileri
kurumsalAlanşanslı Outdoor5.0 /5
KARAHİSARLI YAPI MALZEMELERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ
* Satıcı puanı,son 90 gün içerisindeki satışlarından aldığı puanlar dikkate alınarak hesaplandı.

İlan Soru & Cevapları

Bu ilana daha önce soru gelmemiş. Merak ettiklerini sen sorabilirsin.
Yukarıdaki bilgilerin tamamı ürünün satıcısı tarafından girilen bilgilerdir. Bir sorun varsa İlanı rapor et
Paran GüvendeBanayeni paranı korur, ödemeden iadeye, her aşamada senin yanında olur.1. Yaptığın ödemeyi, sen ürünü görüp tamam diyene kadar senin için saklar.2. Satıcının ürünü tam zamanında kargolamasından, ürünün senin eline sağsalim ulaşmasına kadar tüm süreci takip eder.3. Ürün anlatıldığı gibi çıkmazsa veya herhangi bir sebepten ilk 2 gün içinde iade etmek istersen, iade koduyla ücretsiz kargolamanı sağlar ve paranı trink geri yatırır.
  • documentİptal, İade ve İşlem Rehberi
  • documentSıklıkla Sorulanlar