banayeni
Tüm Kategoriler
Giriş Yap
home
SCARPA MONT BLANC PRO ORANGE GTX BOT
SCARPA MONT BLANC PRO ORANGE GTX BOT
SCARPA MONT BLANC PRO ORANGE GTX BOT

SCARPA MONT BLANC PRO ORANGE GTX BOT

kurumsalBushlove OutdoorSIFIRGarantiliwarranty21.345Ücretsiz kargoKredi Kartı12 aya kadar taksitKolay İade2 gün içinde kolay iadefavorileshareParan GüvendeYaptığın ödeme, sen ürünü görüp tamam diyene kadar Banayeni’de emin ellerde bekler.Sistem nasıl çalışır?
İlan Bilgileri

Ürün Açıklaması: Karlı ve buzlu hava koşullarında bay ve bayanların kullanımı için üretilmiştir. Kullanıcısına çeviklik kazandırır ve modern yapıya sahiptir. Çift çıtçıtlı kapaması sayesinde sürekli kapalı kalması sağlanır ve gün boyu koruma sağlar. Özellikleri: Sock-Fit işçiliği sayesinde ayağın üst kısmındaki ses seviyesini düşürür. Kullanıcısına çeviklik kazandıran ve modern yapıdadır. Karlı ve buzlu hava koşullarında bay ve bayanların kullanımı için üretilmiştir. Çift çıtçıtlı kapaması sayesinde sürekli kapalı kalması sağlanır ve gün boyu koruma sağlar. Gelişmiş koruma ve dayanıklılık sağlaması için kauçuk ökçe (ayakkabı altının topuğa gelen yüksek bölümü) yapısına sahiptir. Teknik Özellikleri: Üst Kısmı: 3 mm süet S-Tech kumaşdan üretilmiştir. Astar: Gore-Tex (izolasyonlu konfor ayakkabıları) İç Astarı: Pro-Fiber XT20 malzemeden üretilmiştir. Orta Astar: PU/TPU PU malzemeden üretilmiştir. Taban: Vibram(r) Ağırlığı: 910 gr/tek (42 numara baz alınmıştır)

İlan No 4044742
GarantiVar
FaturaFatura alıcı adına kesilecek
İlan Tarihi17 Temmuz,
Güncel ilan - Dün 09:52
SKU141146
Kargo Bilgileri
Kargo bedeliÜcretsiz kargo
Kutu & AmbalajOrijinal kutusunda
Kargo tarihi3-4 gün içinde
Çıkış yeri İzmir
Satıcı Bilgileri
kurumsalBushlove Outdoor
Ersin Outdoor Doğa Sporları Malzemeleri Teks.İnş.İth.İhr.San.ve.Tic.Ltd.Şti.
* Satıcı puanı,son 90 gün içerisindeki satışlarından aldığı puanlar dikkate alınarak hesaplandı.

İlan Soru & Cevapları

Bu ilana daha önce soru gelmemiş. Merak ettiklerini sen sorabilirsin.
Yukarıdaki bilgilerin tamamı ürünün satıcısı tarafından girilen bilgilerdir. Bir sorun varsa İlanı rapor et
Paran GüvendeBanayeni paranı korur, ödemeden iadeye, her aşamada senin yanında olur.1. Yaptığın ödemeyi, sen ürünü görüp tamam diyene kadar senin için saklar.2. Satıcının ürünü tam zamanında kargolamasından, ürünün senin eline sağsalim ulaşmasına kadar tüm süreci takip eder.3. Ürün anlatıldığı gibi çıkmazsa veya herhangi bir sebepten ilk 2 gün içinde iade etmek istersen, iade koduyla ücretsiz kargolamanı sağlar ve paranı trink geri yatırır.
  • documentİptal, İade ve İşlem Rehberi
  • documentSıklıkla Sorulanlar