banayeni
Tüm Kategoriler
Giriş Yap
home

Seb Vs700100 Vita Gourmand Buharli Pisirici (Tefal Urunudur)

Seb Vs700100 Vita Gourmand Buharli Pisirici (Tefal Urunudur)

Seb VS700100 Vita Gourmand Buharlı Pişirici (TEFAL ÜRÜNÜDÜR)

kurumsalHangarSIFIRGarantiliwarranty27.890Ücretsiz kargoKredi Kartı9 aya kadar taksitKolay İade2 gün içinde kolay iadefavorileshareParan GüvendeYaptığın ödeme, sen ürünü görüp tamam diyene kadar Banayeni’de emin ellerde bekler.Sistem nasıl çalışır?
İlan Bilgileri

Boyutlar: 38x22x32 cm Ayrıntılı Açıklama: Tek seferde lezzetli ve eksiksiz bir yemek hazırlayın. Solda brokoli, sağda armut, üstte karides. Kişisel dokunuşumu (baharat sosu) ekliyorum. Ve daha da fazla keyif için, bu Vitacuisine Gourmand verrineler ve 12 tam menü içeren 90 yemek tarifinden oluşan özel bir kitapla birlikte gelir. Yenilik: Ters Çevrilebilir Pişirme Tepsisi: Meyve suyuyla pişirmek veya sos eklemek için 1. Taraf. Doğal buharda pişirme için 2. taraf. 2 Paslanmaz Çelik Kase Yan Yana: Lezzet değişimi mümkün değil Sağlık ve Keyif: Buharda Pişirme: Meyve, sebze, balık ve et yemenin en iyi çözümü. Vitamin +: Daha hızlı pişirme ve vitaminlerin daha iyi korunması için Vitamin + düğmesi. 6 Verrine ve Destekleri: Kendi verrine'lerinizi yaratın ve çeşitli tatların karışımlarıyla arkadaşlarınızı şaşırtın. 90 Tarif Kitabı. Pratiklik: Büyük Kapasite: Hacimli yiyecekleri pişirmek için (enginar, kuşkonmaz, kabuklu deniz ürünleri) Renk: Krom / Siyah Güvenli dokunma kolu Görünür su seviyesi Düz direnç Otomatik kapanmalı 60 dakikalık zamanlayıcı

Kullanım durumuKullanılmamış
İlan No 4193181
GarantiVar
FaturaFatura alıcı adına kesilecek
İlan Tarihi13 Ağustos
Kargo Bilgileri
Kargo bedeliÜcretsiz kargo
Kutu & AmbalajOrijinal kutusunda
Kargo tarihi1-2 gün içinde
Çıkış yeri Yozgat
Satıcı Bilgileri
kurumsalHangar
Dalkılıç Mobilya Dayanıklı Tüketim Malları İnş. Gıda Mad. San. ve Tic. Ltd. Şti.
* Satıcı puanı,son 90 gün içerisindeki satışlarından aldığı puanlar dikkate alınarak hesaplandı.

İlan Soru & Cevapları

Bu ilana daha önce soru gelmemiş. Merak ettiklerini sen sorabilirsin.
Yukarıdaki bilgilerin tamamı ürünün satıcısı tarafından girilen bilgilerdir. Bir sorun varsa İlanı rapor et
Paran GüvendeBanayeni paranı korur, ödemeden iadeye, her aşamada senin yanında olur.1. Yaptığın ödemeyi, sen ürünü görüp tamam diyene kadar senin için saklar.2. Satıcının ürünü tam zamanında kargolamasından, ürünün senin eline sağsalim ulaşmasına kadar tüm süreci takip eder.3. Ürün anlatıldığı gibi çıkmazsa veya herhangi bir sebepten ilk 2 gün içinde iade etmek istersen, iade koduyla ücretsiz kargolamanı sağlar ve paranı trink geri yatırır.
  • documentİptal, İade ve İşlem Rehberi
  • documentSıklıkla Sorulanlar