banayeni
Tüm Kategoriler
Giriş Yap
home
Sebamed Repair Yıpranma Karşıtı Onarım Şampuanı 400 ml

Sebamed Repair Yıpranma Karşıtı Onarım Şampuanı 400 ml

kurumsalDERMOAİLEM4.6/5

"Sebamed Repair Yıpranma Karşıtı Onarım Şampuanı 400 ml"

SIFIR242Ücretsiz kargoKolay İade2 gün içinde kolay iadefavorileshareParan GüvendeYaptığın ödeme, sen ürünü görüp tamam diyene kadar Banayeni’de emin ellerde bekler.Sistem nasıl çalışır?
İlan Bilgileri

Sebamed Şampuanı 400ml Ürün Adı: Sebamed Repair Shampoo Ürün Markası: Sebamed Ürünün Boyutu: 400ml Etki Alanı: Temizleme Uygun Cilt Tipleri: Kuru, boyalı, yıpranmış saçlar ve hassaslaşmış saç derisi Ürünün Faydaları: Sebamed Repair Shampoo, kuru, boyalı, yıpranmış saçlar ve hassas saç derisi için bakım şampuanıdır. Eşsiz formülü ile saçları ve saç derisini nazik bir şekilde temizleyerek ferahlık kazandırır. Kuruluğa sebep olmaz. Saç derisini yatıştırarak yumuşaklık kazandırır. Saçları besler ve saçların daha kuvvetli olmasını destekler. İçerisindeki bakım kompleksi boya, perma, fön gibi etkilerden zarar görmüş saçı besleyerek elastikiyet ve parlaklık kazandırır. Hidrolize süt proteini ve doğal nemlendirici maddelerle saçı nemlendirir. Kullanım Şekli: Islak saça masaj eşliğinde uygulayın ve ardından durulayın. Kullanım Sıklığı: Günlük olarak veya gün aşırı kullanabilirsiniz

İlan No 4428426
GarantiYok
FaturaFatura alıcı adına kesilecek
İlan Tarihi07 Eylül
SKUSEB10061
Kargo Bilgileri
Kargo bedeliÜcretsiz kargo
Kutu & AmbalajOrijinal kutusunda
Kargo tarihi1-2 gün içinde
Çıkış yeri Düzce
Satıcı Bilgileri
kurumsalDERMOAİLEM4.6 /5
Ahsen MUTLU
* Satıcı puanı,son 90 gün içerisindeki satışlarından aldığı puanlar dikkate alınarak hesaplandı.

İlan Soru & Cevapları

Bu ilana daha önce soru gelmemiş. Merak ettiklerini sen sorabilirsin.
Yukarıdaki bilgilerin tamamı ürünün satıcısı tarafından girilen bilgilerdir. Bir sorun varsa İlanı rapor et
Paran GüvendeBanayeni paranı korur, ödemeden iadeye, her aşamada senin yanında olur.1. Yaptığın ödemeyi, sen ürünü görüp tamam diyene kadar senin için saklar.2. Satıcının ürünü tam zamanında kargolamasından, ürünün senin eline sağsalim ulaşmasına kadar tüm süreci takip eder.3. Ürün anlatıldığı gibi çıkmazsa veya herhangi bir sebepten ilk 2 gün içinde iade etmek istersen, iade koduyla ücretsiz kargolamanı sağlar ve paranı trink geri yatırır.
  • documentİptal, İade ve İşlem Rehberi
  • documentSıklıkla Sorulanlar