banayeni
Tüm Kategoriler
Giriş Yap
home
sera toxivec - 100 ml

sera toxivec - 100 ml

kurumsalEvcil SepetimSIFIRGarantiliwarranty282Ücretsiz kargoKredi Kartı12 aya kadar taksitKolay İade2 gün içinde kolay iadefavorileshareParan GüvendeYaptığın ödeme, sen ürünü görüp tamam diyene kadar Banayeni’de emin ellerde bekler.Sistem nasıl çalışır?
İlan Bilgileri

Sera Toxivec Akvaryum Su Düzenleyici 100 ml Tatlı su akvaryumlarında amonyum, ağır metalleri, klor ve kloramini güvenli bir şekilde nötralize eden su hazırlayıcısıdır. Balığın mukoza zarını korur. Suyun karbonat sertliği ve pH değerini dengelemenin yanı sıra, balıklar ve yararlı bakterilere zararlı olan ağır metalleri bakır, çinko, kurşun, civa bağlar, düzeyini düşürerek yosun oluşumunu engeller, suyun temiz kalmasını ve sık su değişimini azaltır. Düzenli su değişimlerinde kullanılabileceği gibi akvaryum suyundaki kimyasal kirlenmelere karşı da yüksek nitrit ve amonyum seviyesi, ilaçlama sonrası gibi kullanılabilen su hazırlayıcısıdır. Klor ve Kloramini nötralize ederek musluk suyunu akvaryumda kullanılmaya uygun hale getirir Kullanma Talimatı; Filtre temizlendikten sonra her 20 lt akvaryum suyu için 5 ml kullanılması tavsiye edilir. Çok yüksek seviyelerde kirlilik söz konusu olduğunda herhangi bir su bitkisi olmayan tatlı su akvaryumlarında dozu beş katına kadar çıkarılabilir. Uyarılar; Bazı yumuşak yapraklı su bitkileri sera toxiveci tolere edemeyebilir. Sera toxivec metilen mavisi, malahit yeşil oksalat ve potasyum permanganatın yok edilmesi içinde kullanılabilir. Oda sıcaklığında muhafaza edilmelidir. Çocukların ve ev hayvanlarının ulaşamayacağı bir yerde muhafaza ediniz. Akvaryumda ilk yardım İktiyotoksik amonyak ve nitriti hemen yok eder Kurşun ve bakır gibi ağır metalleri bağlar Klorin ve kloraminleri yok eder

İlan No 4330026
GarantiVar
FaturaFatura alıcı adına kesilecek
İlan Tarihi29 Ağustos,
Güncel ilan - Dün 09:51
SKU200-3001
Kargo Bilgileri
Kargo bedeliÜcretsiz kargo
Kutu & AmbalajOrijinal kutusunda
Kargo tarihi1-2 gün içinde
Çıkış yeri Ankara
Satıcı Bilgileri
kurumsalEvcil Sepetim
EVCİLSEPETİM EVCİL HAYVAN ÜRÜNLERİ İTHALAT İHRACAT SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ
* Satıcı puanı,son 90 gün içerisindeki satışlarından aldığı puanlar dikkate alınarak hesaplandı.

İlan Soru & Cevapları

Bu ilana daha önce soru gelmemiş. Merak ettiklerini sen sorabilirsin.
Yukarıdaki bilgilerin tamamı ürünün satıcısı tarafından girilen bilgilerdir. Bir sorun varsa İlanı rapor et
Paran GüvendeBanayeni paranı korur, ödemeden iadeye, her aşamada senin yanında olur.1. Yaptığın ödemeyi, sen ürünü görüp tamam diyene kadar senin için saklar.2. Satıcının ürünü tam zamanında kargolamasından, ürünün senin eline sağsalim ulaşmasına kadar tüm süreci takip eder.3. Ürün anlatıldığı gibi çıkmazsa veya herhangi bir sebepten ilk 2 gün içinde iade etmek istersen, iade koduyla ücretsiz kargolamanı sağlar ve paranı trink geri yatırır.
  • documentİptal, İade ve İşlem Rehberi
  • documentSıklıkla Sorulanlar