banayeni
Tüm Kategoriler
Giriş Yap
home
sera X-Feeder otomatik yemlik

sera X-Feeder otomatik yemlik

kurumsalEvcil SepetimSIFIRGarantiliwarranty2.784Ücretsiz kargoKredi Kartı12 aya kadar taksitKolay İade2 gün içinde kolay iadefavorileshareParan GüvendeYaptığın ödeme, sen ürünü görüp tamam diyene kadar Banayeni’de emin ellerde bekler.Sistem nasıl çalışır?
İlan Bilgileri

Sera X-Feeder Otomatik Akvaryum Yemleme Pullar ve granüller için konforlu otomatik yemleme sera X-Feeder ile günde dört besleme zamanı ayarlanabilir. Her yemleme ayarı başına yem miktarı on adımda ayrı ayrı belirlenebilir. Her zaman ek manuel yemleme mümkündür. Yem haznesi 120 ml yem kapasitelidir ve bu nedenle daha uzun tatiller için idealdir. Önemli nokta: Yenilikçi Nem Geçirmez sistem sayesinde, nemden korumak için kap her beslemeden sonra tekrar kapatılır. Bu, yeme su sıçramasına ve nemin yükselmesine karşı güvenilir bir şekilde korur, böylece yem kuru kalır ve hatta ezilmiş pullar kolayca dozajlanabilir ve topaklanmaz. Otomatik yemleme, kitte bulunan kağıt huni kullanılarak rahatça doldurulur. Demontaj gerekli değildir. Açıklık ayrıca ek contalarla neme karşı korunur. Sofistike yapı sayesinde sera X-Feeder süper sessizdir. Kapsamlı aksesuar yelpazesi, yemleme kapaklı akvaryum kapaklarına montaja izin veren bir sabitleme sehpasının yanı sıra yatay barlara veya dikey bölmelere montaj için bir kelepçe içerir. Dört tuş ve ayrı bir ekran sayesinde kullanımı kolay ve sezgiseldir.

İlan No 4329656
GarantiVar
FaturaFatura alıcı adına kesilecek
İlan Tarihi29 Ağustos,
Güncel ilan - Dün 09:51
SKU300-32595
Kargo Bilgileri
Kargo bedeliÜcretsiz kargo
Kutu & AmbalajOrijinal kutusunda
Kargo tarihi1-2 gün içinde
Çıkış yeri Ankara
Satıcı Bilgileri
kurumsalEvcil Sepetim
EVCİLSEPETİM EVCİL HAYVAN ÜRÜNLERİ İTHALAT İHRACAT SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ
* Satıcı puanı,son 90 gün içerisindeki satışlarından aldığı puanlar dikkate alınarak hesaplandı.

İlan Soru & Cevapları

Bu ilana daha önce soru gelmemiş. Merak ettiklerini sen sorabilirsin.
Yukarıdaki bilgilerin tamamı ürünün satıcısı tarafından girilen bilgilerdir. Bir sorun varsa İlanı rapor et
Paran GüvendeBanayeni paranı korur, ödemeden iadeye, her aşamada senin yanında olur.1. Yaptığın ödemeyi, sen ürünü görüp tamam diyene kadar senin için saklar.2. Satıcının ürünü tam zamanında kargolamasından, ürünün senin eline sağsalim ulaşmasına kadar tüm süreci takip eder.3. Ürün anlatıldığı gibi çıkmazsa veya herhangi bir sebepten ilk 2 gün içinde iade etmek istersen, iade koduyla ücretsiz kargolamanı sağlar ve paranı trink geri yatırır.
  • documentİptal, İade ve İşlem Rehberi
  • documentSıklıkla Sorulanlar