banayeni
Tüm Kategoriler
Giriş Yap
home
SHIMANO BT-E8014 PİL ve EC-E6000 ŞARJ CİHAZI
SHIMANO BT-E8014 PİL ve EC-E6000 ŞARJ CİHAZI

SHIMANO BT-E8014 PİL ve EC-E6000 ŞARJ CİHAZI

userlevent a.İKİNCİ EL10.000Ücretsiz kargoKredi KartıPeşin fiyatına 3 taksitKolay İade2 gün içinde kolay iadefavorileshareParan GüvendeYaptığın ödeme, sen ürünü görüp tamam diyene kadar Banayeni’de emin ellerde bekler.Sistem nasıl çalışır?
İlan Bilgileri

Bisiklet çalındı, pil ve şarj cihazı kaldı yadigar... (Çok az kullanıldı...) Shimano BT-E8014 Özellikler Arka amortisöre ve bol miktarda üst boru boşluğuna izin veren batarya şekli Normal modda sürüş mesafesi 130 km'yi civarındadır. Suya dayanıklı tasarımın yanı sıra darbelere ve titreşime dayanıklı Önemli güç kaybı olmadan 1000 şarj döngüsü Yaklaşık beş saat şarj süresi Hata sinyali bilgisi ve açma / kapama düğmesi ile şarj seviyesi göstergesi Şarj bağlantı noktası Kapalı bisiklet güvenliği için kilit sistemi Yüksek 418Wh kapasite (36V, 11.6Ah) Ortalama ağırlık: 2650gr SHIMANO EC-E600 ÖZELLİKLER 4 Amper Gerilim: AC100V-240V 50-60Hz.

Kullanım durumuAz kullanılmış
İlan No 4435843
GarantiYok
FaturaFaturası yok
İlan Tarihi11 Eylül
Kargo Bilgileri
Kargo bedeliÜcretsiz kargo
Kutu & AmbalajOrijinal kutusu yok
Kargo tarihi1-2 gün içinde
Çıkış yeri Ankara
Satıcı Bilgileri
userlevent a.
* Satıcı puanı,son 90 gün içerisindeki satışlarından aldığı puanlar dikkate alınarak hesaplandı.

İlan Soru & Cevapları

Bu ilana daha önce soru gelmemiş. Merak ettiklerini sen sorabilirsin.
Yukarıdaki bilgilerin tamamı ürünün satıcısı tarafından girilen bilgilerdir. Bir sorun varsa İlanı rapor et
Paran GüvendeBanayeni paranı korur, ödemeden iadeye, her aşamada senin yanında olur.1. Yaptığın ödemeyi, sen ürünü görüp tamam diyene kadar senin için saklar.2. Satıcının ürünü tam zamanında kargolamasından, ürünün senin eline sağsalim ulaşmasına kadar tüm süreci takip eder.3. Ürün anlatıldığı gibi çıkmazsa veya herhangi bir sebepten ilk 2 gün içinde iade etmek istersen, iade koduyla ücretsiz kargolamanı sağlar ve paranı trink geri yatırır.
  • documentİptal, İade ve İşlem Rehberi
  • documentSıklıkla Sorulanlar