Banayeni’de avantaj bitmez!
banayeni
Tüm Kategoriler
Giriş Yap
home
Shure BETA 87A Supercardioid Condenser Vocal Microphone Capsul
Shure BETA 87A Supercardioid Condenser Vocal Microphone Capsul
Shure BETA 87A Supercardioid Condenser Vocal Microphone Capsul
Shure BETA 87A Supercardioid Condenser Vocal Microphone Capsul

Shure BETA 87A Supercardioid Condenser Vocal Microphone Capsul

userAYTAÇ V.İKİNCİ EL8.500Ücretsiz kargoKredi KartıPeşin fiyatına 3 taksitKolay İade2 gün içinde kolay iadefavorileshareParan GüvendeYaptığın ödeme, sen ürünü görüp tamam diyene kadar Banayeni’de emin ellerde bekler.Sistem nasıl çalışır?
İlan Bilgileri

Ürün Açıklaması Shure BETA 87A Supercardioid Condenser Vocal Microphone NOT: Ayak ve kablo dahil DEĞİLDİR. Shure BETA 87A, olağanüstü pürüzsüz frekans tepkisi ve yüksek ses basıncı seviyesi özelliğine sahip birinci sınıf bir süperkardioid el tipi elektret kondansatör vokal mikrofonudur. Profesyonel ses güçlendirme, yayın ve stüdyo kayıt uygulamaları için kullanılan BETA 87A, mükemmel performansı turne ve saha prodüksiyonu için gereken sağlamlıkla birleştirir. • BETA 87A, fantom güçle çalışır. • Efsanevi Shure kalitesi ve güvenilirliği Shure BETA 87A Supercardioid Kondenser Vokal Mikrofon Canlı karışıma stüdyo sınıfı netlik katın. Daha parlak vokalleri pırıl pırıl doğrulukla yakalamak için tasarlanan BETA 87A, konsere daha canlılık getiriyor. Ve artan mevcudiyet herkesin övgülerinizi söylemesine neden olacak. • Kademeli mevcudiyet artışı ile pürüzsüz frekans tepkisi • Son derece tutarlı süperkardioid kutup paterni, geribildirimden önce üstün kazanç sağlar • Elektronik düşük frekanslı azaltma, yakınlık etkisini telafi eder • Geniş dinamik aralık (117 dB) ve düşük bozulma özellikleri • RFI ve elektromanyetik uğultuya karşı çok düşük duyarlılık • Gelişmiş kartuş darbe montaj sistemi, mekanik şokları emer ve kullanım gürültüsünü azaltır • Yerleşik pop filtresi, istenmeyen rüzgar ve nefes seslerini azaltır

Kullanım durumuAz kullanılmış
İlan No 4742023
GarantiYok
FaturaFaturası yok
İlan Tarihi27 Ekim,
Güncel ilan - Bugün 15:06
Kargo Bilgileri
Kargo bedeliÜcretsiz kargo
Kutu & AmbalajOrijinal kutusu yok
Kargo tarihi3-4 gün içinde
Çıkış yeri İstanbul
Satıcı Bilgileri
userAYTAÇ V.
* Satıcı puanı,son 90 gün içerisindeki satışlarından aldığı puanlar dikkate alınarak hesaplandı.

İlan Soru & Cevapları

Bu ilana daha önce soru gelmemiş. Merak ettiklerini sen sorabilirsin.
Yukarıdaki bilgilerin tamamı ürünün satıcısı tarafından girilen bilgilerdir. Bir sorun varsa İlanı rapor et
Paran GüvendeBanayeni paranı korur, ödemeden iadeye, her aşamada senin yanında olur.1. Yaptığın ödemeyi, sen ürünü görüp tamam diyene kadar senin için saklar.2. Satıcının ürünü tam zamanında kargolamasından, ürünün senin eline sağsalim ulaşmasına kadar tüm süreci takip eder.3. Ürün anlatıldığı gibi çıkmazsa veya herhangi bir sebepten ilk 2 gün içinde iade etmek istersen, iade koduyla ücretsiz kargolamanı sağlar ve paranı trink geri yatırır.
  • documentİptal, İade ve İşlem Rehberi
  • documentSıklıkla Sorulanlar