banayeni
Tüm Kategoriler
Giriş Yap
home

Sistinon 60 Tablet

Sistinon  60 Tablet

Sistinon 60 Tablet

kurumsalDERMOAİLEM4.7/5

"Sistinon 60 Tablet"

SIFIR750Ücretsiz kargoKolay İade2 gün içinde kolay iadefavorileshareParan GüvendeYaptığın ödeme, sen ürünü görüp tamam diyene kadar Banayeni’de emin ellerde bekler.Sistem nasıl çalışır?
Aynı Ürünün Diğer İlanları (1)
Aynı marka, aynı model için daha fazla seçenek
kurumsalKozmevit5.0/5 SIFIRwarranty790
İlan Bilgileri

Sistinon 60 Tablet Cranberry Meyve Ekstresi İçeren Takviye Edici Gıda TEKRARLAYAN İDRAR YOLU ENFEKSİYONU ve SİSTİNON Sistinon, idrar yolu enfeksiyonunda semptomları hafifletmek, idrar yolu enfeksiyonu için profilaktik (koruyucu) olarak ve kateterizasyon (sonda vb.) işlemlerden sonra görülen idrar yolu enfeksiyonlarında kullanılabilen takviye edici bir gıdadır. Sadece Cranberry (Turna yemişi) içeriği ile değil idrar yolu enfeksiyonunda farklı bir yolla etki gösteren çok güçlü doğal bir antiinflamatuvar (inflamasyon-yangı baskılayıcı) olan Kuersetin bulundurur. Sistinon Bileşenleri: Cranberry (Turna yemişi/Kızılcık):Turna yemişi uzun yıllardır geleneksel olarak idrar yolu enfeksiyonunda sıklıkla kullanılmaktadır. Meyvelerinde yüksek oranda C vitamini içerir. Bakterilerin üriner mukozaya yapışmasını engelleme potansiyeli bulunur. Proantosiyanidin (PAC):Önemli olan Cranberry içerisinde bulunan proantosiyanidin (PAC) denilen bileşenin miktarıdır. Yapılan çalışmalarda günlük alınması gereken miktar min. 72 mg olarak belirtilmiştir. D-mannoz: Bir şeker bileşeni olan D-mannoz, bakterilerin enfeksiyon oluşturmasının önüne geçmeyi hedefleyen bir başka ajandır. Kuersetin: Birçok farklı meyve ve sebzede bulunan ve özellikle antiinflamatuvar etkiye sahip olduğu yapılan klinik çalışmalarda gösterilen bitkisel bir içeriktir. Vitamin C:Antioksidan özelliği ile bilinen C vitamini, antibakteriyel etkinliği ile dikkat çeker ve turna yemişinin saklama koşullarından etkilenmemesini sağlar. Sistinon’un önerilen günlük kullanımı yemeklerle birlikte 1-2 tablettir. Sistinon Bileşenler: Bileşenler Miktar (1 Tablet) Miktar (2 Tablet) Turna Yemişi (Cranberry) meyve ekstresi * Proantosiyanidin (PAC) 152 mg (76 mg)304 mg (152 mg) D-mannoz250 mg500 mg Kuersetin60 mg120 mg C vitamini12 mg24 mg

İlan No 4141848
GarantiYok
FaturaFatura alıcı adına kesilecek
İlan Tarihi05 Ağustos,
Güncel ilan - Bugün 09:51
SKUSİS1001
Kargo Bilgileri
Kargo bedeliÜcretsiz kargo
Kutu & AmbalajOrijinal kutusunda
Kargo tarihi1-2 gün içinde
Çıkış yeri Düzce
Satıcı Bilgileri
kurumsalDERMOAİLEM4.7 /5
Ahsen MUTLU
* Satıcı puanı,son 90 gün içerisindeki satışlarından aldığı puanlar dikkate alınarak hesaplandı.

İlan Soru & Cevapları

Bu ilana daha önce soru gelmemiş. Merak ettiklerini sen sorabilirsin.

Sistinon 60 Tablet Özellikleri

Bu ilandaki ürün Banayeni kataloğuyla birebir eşleşiyor.help
Kullanıcı TürüYetişkin
VitaminC
TürüTablet

Yukarıdaki bilgilerin tamamı ürünün satıcısı tarafından girilen bilgilerdir. Bir sorun varsa İlanı rapor et
Paran GüvendeBanayeni paranı korur, ödemeden iadeye, her aşamada senin yanında olur.1. Yaptığın ödemeyi, sen ürünü görüp tamam diyene kadar senin için saklar.2. Satıcının ürünü tam zamanında kargolamasından, ürünün senin eline sağsalim ulaşmasına kadar tüm süreci takip eder.3. Ürün anlatıldığı gibi çıkmazsa veya herhangi bir sebepten ilk 2 gün içinde iade etmek istersen, iade koduyla ücretsiz kargolamanı sağlar ve paranı trink geri yatırır.
  • documentİptal, İade ve İşlem Rehberi
  • documentSıklıkla Sorulanlar