banayeni
Tüm Kategoriler
Giriş Yap
home
Solgar 5-HTP 100 mg 30 Kapsül
Solgar 5-HTP 100 mg 30 Kapsül
Solgar 5-HTP 100 mg 30 Kapsül

Solgar 5-HTP 100 mg 30 Kapsül

kurumsalFacedermo5.0/5SIFIRwarranty560Ücretsiz kargoKolay İadefavorileshareParan GüvendeYaptığın ödeme, sen ürünü görüp tamam diyene kadar Banayeni’de emin ellerde bekler.

Solgar 5-HTP 100 Mg 30 Kapsül Açılımı 5- hidroksitriptofan Olan Solgar 5-HTP İçerisinde Valerian kök ekstresi ve yüksek oranda B6 vitamini içermesinden dolayı Serotonin hormonunun salgılanmasını artıcı etkisi bulunduğu tespit edilmiştir. Ürünün Faydaları Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı'nın 29960 sayılı Türk Gıda Kodeksi Beslenme ve Sağlık Beyanları Yönetmeliği'ne Göre; - B6 vitamini yorgunluk ve bitkinliğin azalmasına katkıda bulunur. - B6 vitamini bağışıklık sisteminin normal fonksiyonuna katkıda bulunarak yeme bozukluklarını düzenler. - Mutluluk hormonu olarak bilinen Serotonin salgısının artması nedeniyle gerginliği azaltarak depresyona ve vücutta ki ağrıların azalmasına katkı da bulunur. - Triptofan uykuyu düzenler ve yağ kaybına yardımcı olmaktadır Ürünün İçeriği: Bileşenler 1 Kapsülde BRD* 5-HTP (5-Hidroksitriptofan) 100 Mg - Vitamin B6(piridoksin HCl, piridoksal 5'-fosfat) 10 Mg 714 Valerian kök ekstresi (4:1) (Valeriana officinalis ) 100 Mg - *Beslenme Referans Değeri Kullanım Önerisi: * Yetişkinler İçin Günde 1-2 kapsül tercihen yemeklerden sonra bol su ile kullanılması tavsiye edilir. ** Ürünlerimiz takviye edici gıdalar olup her kişide farklı etkiler gösterebilmektedir. Daha sağlıklı bir bilgi için doktorunuza veya eczacınıza danışmanızı önemle rica ederiz. *** 1 Adet Şişe İçerisinde 30 kapsül bulunmaktadır. **** Şeker, tuz, nişasta içermez. Maya, buğday, glüten, soya ve süt ürünleri gibi potansiyel alerjenleri içermez. Renklendirici, yapay aroma, tatlandırıcı ve koruyucular kullanılmamıştır. Vegan ve vejetaryen bireylerin kullanımına da uygundur.

4139981
03 Ağustos,
Güncel ilan - Dün 13:21
SKUAGVWZ569
1-2 gün içinde
Antalya
kurumsalFacedermo5.0 /5
ZDK İLAÇ MEDİKAL KOZMETİK SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.
* Satıcı puanı,son 90 gün içerisindeki satışlarından aldığı puanlar dikkate alınarak hesaplandı.

Bu ilana daha önce soru gelmemiş. Merak ettiklerini sen sorabilirsin.
Paran GüvendeBanayeni paranı korur, ödemeden iadeye, her aşamada senin yanında olur.1. Yaptığın ödemeyi, sen ürünü görüp tamam diyene kadar senin için saklar.2. Satıcının ürünü tam zamanında kargolamasından, ürünün senin eline sağsalim ulaşmasına kadar tüm süreci takip eder.3. Ürün anlatıldığı gibi çıkmazsa veya herhangi bir sebepten ilk 2 gün içinde iade etmek istersen, iade koduyla ücretsiz kargolamanı sağlar ve paranı trink geri yatırır.
  • document
  • documentSıklıkla Sorulanlar