banayeni
Tüm Kategoriler
Giriş Yap
home
Spezia Kamera Buatı Sp-Jbox1
Spezia Kamera Buatı Sp-Jbox1

Spezia Kamera Buatı Sp-Jbox1

kurumsalEmba Bilişim5.0/5SIFIRGarantiliwarranty88Ücretsiz kargoKredi Kartı12 aya kadar taksitKolay İade2 gün içinde kolay iadefavorileshareParan GüvendeYaptığın ödeme, sen ürünü görüp tamam diyene kadar Banayeni’de emin ellerde bekler.Sistem nasıl çalışır?
İlan Bilgileri

ÜRÜN ÖZELLİKLERİ Kameraların kablolarını, konnektörlerini, saklamak genel olarak problemdir. Ayrıca, kamera metal yüzeye temas ediyorsa, parazit ve arızalanma problemleri yaşanır. Spezia Box bu sorunları çözmek ve uygulamalara profesyonel görünüm katmak için özel olarak geliştirilmiştir. Hem Dome (max 10cm çap) hem de Bullet kameraların montajında kullanılır. Kameraların metal yüzeylerle temasını keser, parazitlenmeyi ve arızalanmayı önler.Konnektörleri ve kabloları gizleyerek profesyonel görünüm sağlar.İçine adaptör konulabilir. Hem analog hem de IP kameralarda sorunsuzca kullanılabilir. Ultraviyole katkılıdır. Güneş ışınlarından etkilenmez, zamanla kırılganlaşmaz. MODEL SP-JBOX 1 ÖLÇÜLERİ 150X150X60 ALANI DIŞ ORTAM- TEK REKORLU WATERPROFF IP65 - IP66(CONTALAR İLE KULLANILMALIDIR)

İlan No 4196717
GarantiVar
FaturaFatura alıcı adına kesilecek
İlan Tarihi14 Ağustos,
Güncel ilan - Dün 19:21
SKUEMBA01720
Kargo Bilgileri
Kargo bedeliÜcretsiz kargo
Kutu & AmbalajOrijinal kutusunda
Kargo tarihi1-2 gün içinde
Çıkış yeri Niğde
Satıcı Bilgileri
kurumsalEmba Bilişim5.0 /5
EMBA BİLİŞİM SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ
* Satıcı puanı,son 90 gün içerisindeki satışlarından aldığı puanlar dikkate alınarak hesaplandı.

İlan Soru & Cevapları

Bu ilana daha önce soru gelmemiş. Merak ettiklerini sen sorabilirsin.
Yukarıdaki bilgilerin tamamı ürünün satıcısı tarafından girilen bilgilerdir. Bir sorun varsa İlanı rapor et
Paran GüvendeBanayeni paranı korur, ödemeden iadeye, her aşamada senin yanında olur.1. Yaptığın ödemeyi, sen ürünü görüp tamam diyene kadar senin için saklar.2. Satıcının ürünü tam zamanında kargolamasından, ürünün senin eline sağsalim ulaşmasına kadar tüm süreci takip eder.3. Ürün anlatıldığı gibi çıkmazsa veya herhangi bir sebepten ilk 2 gün içinde iade etmek istersen, iade koduyla ücretsiz kargolamanı sağlar ve paranı trink geri yatırır.
  • documentİptal, İade ve İşlem Rehberi
  • documentSıklıkla Sorulanlar