banayeni
Tüm Kategoriler
Giriş Yap
home
Stanley Adventure Yeşil 6.6 lt Kamp Buzluğu

Stanley Adventure Yeşil 6.6 lt Kamp Buzluğu

kurumsalHesaplı Kitaplı5.0/5SIFIRGarantiliwarranty3.599Ücretsiz kargoKredi Kartı12 aya kadar taksitKolay İade2 gün içinde kolay iadefavorileshareParan GüvendeYaptığın ödeme, sen ürünü görüp tamam diyene kadar Banayeni’de emin ellerde bekler.Sistem nasıl çalışır?
İlan Bilgileri

Stanley Adventure Taşınabilir Soğutucu Çanta 6,6 Lt Teknik Özellikleri  Hacim: 6.6 lt Ağırlık:1.75 kg Boyutlar: 33.7 x 28,1 x 21.8 cm Buzlu: 27 Saat (Buz kasetleri/aküsü) Normal soğutucuların 2,5 katı daha fazla yalıtım köpüğü. %40 daha uzun süreli soğukluk. Ürün Özellikleri  Kapağın içi ve gövde yalıtım amaçlı köpük kaplı Stanley termosları taşıyabilmeniz için üstte ayarlanabilen elastik ipler Dayanıklı yapı + düz kapak. Sandalye olarak kullanılabilir. BUZ GİBİ SOĞUK KALIR Macera soğutucusu, bu buz kutusunu 27 saate kadar soğuk tutan çift cidarlı köpük yalıtımına sahiptir - tipik soğutucularınızdan yaklaşık yüzde 40 daha uzun. Bu dayanıklı seyahat soğutucusu, kamp yapmak, balık tutmak veya piknik yapmak için idealdir ve 9 adet kutu içecek (330ml) alabilir. Şehir içi ve açık hava maceralarınız için mükemmel bir arkadaşdır. DAYANIKLI VE GÜVENLİ: Yüksek yoğunluktaki polietilen dış kabuk ve güçlü menteşeler dayanıklılığı arttırır. Dayanıklı kauçuk kayışı ile Stanley vakumlu termosunuzu veya diğer aksesuarlarınızı da üstünde taşıyabilirsiniz. KOLAY TAŞINIR: Dayanıklı ve kalın üst tutacak, bu soğutucuyu rahatlıkla kavramayı ve taşımayı kolaylaştırır; Üst kısımdaki kayış, başka bir şişe veya termosu tutabilir ve bir elinize serbestlik sağlar; Büyük ama hafiftir.

İlan No 4631125
GarantiVar
FaturaFatura alıcı adına kesilecek
İlan Tarihi04 Ekim,
Güncel ilan - Dün 13:51
SKU3423
Kargo Bilgileri
Kargo bedeliÜcretsiz kargo
Kutu & AmbalajOrijinal kutusunda
Kargo tarihi1-2 gün içinde
Çıkış yeri İstanbul
Satıcı Bilgileri
kurumsalHesaplı Kitaplı5.0 /5
Bahadır Kundakçı
* Satıcı puanı,son 90 gün içerisindeki satışlarından aldığı puanlar dikkate alınarak hesaplandı.

İlan Soru & Cevapları

Bu ilana daha önce soru gelmemiş. Merak ettiklerini sen sorabilirsin.
Yukarıdaki bilgilerin tamamı ürünün satıcısı tarafından girilen bilgilerdir. Bir sorun varsa İlanı rapor et
Paran GüvendeBanayeni paranı korur, ödemeden iadeye, her aşamada senin yanında olur.1. Yaptığın ödemeyi, sen ürünü görüp tamam diyene kadar senin için saklar.2. Satıcının ürünü tam zamanında kargolamasından, ürünün senin eline sağsalim ulaşmasına kadar tüm süreci takip eder.3. Ürün anlatıldığı gibi çıkmazsa veya herhangi bir sebepten ilk 2 gün içinde iade etmek istersen, iade koduyla ücretsiz kargolamanı sağlar ve paranı trink geri yatırır.
  • documentİptal, İade ve İşlem Rehberi
  • documentSıklıkla Sorulanlar