banayeni
Tüm Kategoriler
Giriş Yap
home
Stanley Classic Trigger Action Termos 0,35 L Gül Kurusu
Baktığın ilan kapandıStanley Classic Trigger Action Termos 0,35 L Gül Kurusu1.790Ücretsiz kargoParan GüvendeYaptığın ödeme, sen ürünü görüp tamam diyene kadar Banayeni’de emin ellerde bekler.Sistem nasıl çalışır?
İlan Bilgileri

Stanley Classic Trigger Action Termos 0,35 L Stanley The Trigger-Action Travel Termos 0.35 L Rose Quartz Stanley Trigger Action termos bardak, çoğu kahve makinesinin altına ve çoğu bardak tutucusuna sığacak şekilde tasarlanmıştır, böylece günlük işe gidip gelirken yanınızda olabilir. Çift cidarlı vakum yalıtımı, en sevdiğiniz çay, kahve veya diğer sıcak içeceklerinizi 5 saat sıcak, 6 saat soğuk ve 26 saat buzlu tutar. Şehir içi ve açık hava maceralarınız için mükemmel bir arkadaştır. Ürün Özellikleri 18/8 Paslanmaz çelik, BPA'sız. Çift duvar vakumlu yalıtım. Kolay kapak sayesinde tek elle açın - için - kapatın. Daha ince tasarım. Sızdırmaz + kolay taşınır. Kolay temizlenen kapak, Bulaşık makinasına girebilir. Teknik Özellikler Ağırlık: 280 gr Kapasite: 0,35 L Yükseklik: 20,9 cm Genişlik: 6.8 cm Sıcaklık: 5 Saat Soğuk: 6 Saat Buzlu İçecekler: 26 Saat

Paran GüvendeBanayeni paranı korur, ödemeden iadeye, her aşamada senin yanında olur.1. Yaptığın ödemeyi, sen ürünü görüp tamam diyene kadar senin için saklar.2. Satıcının ürünü tam zamanında kargolamasından, ürünün senin eline sağsalim ulaşmasına kadar tüm süreci takip eder.3. Ürün anlatıldığı gibi çıkmazsa veya herhangi bir sebepten ilk 2 gün içinde iade etmek istersen, iade koduyla ücretsiz kargolamanı sağlar ve paranı trink geri yatırır.
  • documentİptal, İade ve İşlem Rehberi
  • documentSıklıkla Sorulanlar