Banayeni’de avantaj bitmez!
banayeni
Tüm Kategoriler
Giriş Yap
home
Stiga Combi 166 Çim Biçme Traktörü
Stiga Combi 166 Çim Biçme Traktörü
Stiga Combi 166 Çim Biçme Traktörü
Stiga Combi 166 Çim Biçme Traktörü
Stiga Combi 166 Çim Biçme Traktörü

Stiga Combi 166 Çim Biçme Traktörü

kurumsalÇAĞDAŞGROUPSIFIRGarantiliwarranty100.155Ücretsiz kargoKredi Kartı12 aya kadar taksitKolay İade2 gün içinde kolay iadefavorileshareParan GüvendeYaptığın ödeme, sen ürünü görüp tamam diyene kadar Banayeni’de emin ellerde bekler.Sistem nasıl çalışır?
İlan Bilgileri

Kompakt, esnek ve kullanımı kolay: işte Combi 166 sürücüsü. Dar kapılardan ve geçitlerden kolayca geçebilecek kadar kompakttır; ve dar dönüş çapı sayesinde yüksek manevra kabiliyetine sahiptir. Powered by STIGA 224cc tek silindirli motora sahip bu sürmeli çim biçme makinesi, yaklaşık yedi tenis kortu büyüklüğünde 1500 m2'ye kadar olan alanları biçmek için idealdir. STIGA klasik koltuk STIGA 224cc tek silindirli motorla çalışır Kompakt ve yüksek manevra kabiliyetine sahip Ulaşılması kolay hız değiştirici ve pürüzsüz hız kontrolü İsteğe bağlı olarak yandan boşaltma ve malçlama mevcuttur. Geniş 150l çim toplayıcı Malçlama kiti ayrı satılır GÜÇ Motor Markası STIGA motor modeli ST 250 ES Destekli STIGA Yer değiştirme 224 cm³ Motor dönüş hızı 2450 rpm Batarya voltajı 12 V boğulmak Otomatik Motor soğutma Hava Yakıt deposu kapasitesi 3,8 litre Maksimum çalışma alanı 1500 ㎡ Pil kapasitesi 9 Ah Güç kaynağı Benzin Güç 3,6 kW KESME SİSTEMİ Kesme genişliği 66 cm Ters biçme Evet Kesme yüksekliği ayarı manivelalı manuel Kesme yüksekliği pozisyonları 6 pozisyon Kesme yüksekliği aralığı 30 - 76 mm Bıçak sayısı 1 Ek kesme yöntemi Malçlama, Yan boşaltma Bıçak angajman tipi Manuel Minimum kesilmemiş yarıçap 77,5 cm Kesme yöntemi toplama

İlan No 3059986
GarantiVar
FaturaFatura alıcı adına kesilecek
İlan Tarihi12 Nisan
SKUSTIGA-COMBI166
Kargo Bilgileri
Kargo bedeliÜcretsiz kargo
Kutu & AmbalajOrijinal kutusunda
Kargo tarihi1-2 gün içinde
Çıkış yeri İzmir
Satıcı Bilgileri
kurumsalÇAĞDAŞGROUP
ÇAĞDAŞ GROUP İÇ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ
* Satıcı puanı,son 90 gün içerisindeki satışlarından aldığı puanlar dikkate alınarak hesaplandı.

İlan Soru & Cevapları

Bu ilana daha önce soru gelmemiş. Merak ettiklerini sen sorabilirsin.
Yukarıdaki bilgilerin tamamı ürünün satıcısı tarafından girilen bilgilerdir. Bir sorun varsa İlanı rapor et
Paran GüvendeBanayeni paranı korur, ödemeden iadeye, her aşamada senin yanında olur.1. Yaptığın ödemeyi, sen ürünü görüp tamam diyene kadar senin için saklar.2. Satıcının ürünü tam zamanında kargolamasından, ürünün senin eline sağsalim ulaşmasına kadar tüm süreci takip eder.3. Ürün anlatıldığı gibi çıkmazsa veya herhangi bir sebepten ilk 2 gün içinde iade etmek istersen, iade koduyla ücretsiz kargolamanı sağlar ve paranı trink geri yatırır.
  • documentİptal, İade ve İşlem Rehberi
  • documentSıklıkla Sorulanlar