Banayeni’de avantaj bitmez!
banayeni
Tüm Kategoriler
Giriş Yap
home
STIGA SV 415E ELEKTİRİKLİ ÇİM VE TOPRAK HAVALANDIRMA MAKİNESİ
STIGA SV 415E ELEKTİRİKLİ ÇİM VE TOPRAK HAVALANDIRMA MAKİNESİ

STIGA SV 415E ELEKTİRİKLİ ÇİM VE TOPRAK HAVALANDIRMA MAKİNESİ

kurumsalÇAĞDAŞGROUPSIFIRGarantiliwarranty8.892Ücretsiz kargoKredi Kartı12 aya kadar taksitKolay İade2 gün içinde kolay iadefavorileshareParan GüvendeYaptığın ödeme, sen ürünü görüp tamam diyene kadar Banayeni’de emin ellerde bekler.Sistem nasıl çalışır?
İlan Bilgileri

Stiga SV 415 E Çim ve Toprak Havalandırma Makinası Teknik Özellikler Güç:1500 Watt Çalışma Genişliği:38 cm Çalışma sistemi:20 bıçak veya 44 yay Derinlik ayarı:13 mm - 4,5 mm Toplama Sepeti:50L plastik Tekerlek:140 / 160 mm Ağırlık : 14,4 Kg Bu ürün ile toprağı havalandırarak daha canlı ve kaliteli bir çim alanı sağlamış olursunuz. Bu ürünü kullanarak toprağı ölü köklerden ve yapraklardan arındırıp, yeni çıkan çimlerin oksijen almasını sağlayabilirsiniz. Sessiz ve hızlı elektrikli makinesi ile profesyonel olmayan küçük ve orta ölçekli bahçeler için uygundur. 3 Fonksiyon bir arada.. Yosun tırmığı,havalandırma ve toplama En iyi sonuç için bıçak ve yaylardan oluşan gelişmiş mekanizma Stiga SV 415 E kazıyıcı, su ve oksijenin çim köküne ulaşabilmesini sağlar ve yeni köklerin gelişmesini hızlandırır ve düzgün bir çim için en iyi şartları verir. Hafifliği ve kullanımı kolay olan Stiga elektrikli kazıyıcı, 1500 W'lık bir motorla güçlendirilmiştir ve iki farklı takımla donatılmıştır, çim biçme için 44 yay ve toprak havalandırması için 20 kanat bulunmaktadır. Çalışma derinliği -13 mm ila +4.5 mm arasında ayarlanabilir. Yakalanan ölü çimen ve yosun 50 Lt'lik çantasında toplanır.

İlan No 1351587
GarantiVar
FaturaFatura alıcı adına kesilecek
İlan Tarihi02 Ekim 2023,
Güncel ilan - Dün 22:21
SKUSTIGA-SV415E
Kargo Bilgileri
Kargo bedeliÜcretsiz kargo
Kutu & AmbalajOrijinal kutusunda
Kargo tarihi1-2 gün içinde
Çıkış yeri İzmir
Satıcı Bilgileri
kurumsalÇAĞDAŞGROUP
ÇAĞDAŞ GROUP İÇ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ
* Satıcı puanı,son 90 gün içerisindeki satışlarından aldığı puanlar dikkate alınarak hesaplandı.

İlan Soru & Cevapları

Bu ilana daha önce soru gelmemiş. Merak ettiklerini sen sorabilirsin.
Yukarıdaki bilgilerin tamamı ürünün satıcısı tarafından girilen bilgilerdir. Bir sorun varsa İlanı rapor et
Paran GüvendeBanayeni paranı korur, ödemeden iadeye, her aşamada senin yanında olur.1. Yaptığın ödemeyi, sen ürünü görüp tamam diyene kadar senin için saklar.2. Satıcının ürünü tam zamanında kargolamasından, ürünün senin eline sağsalim ulaşmasına kadar tüm süreci takip eder.3. Ürün anlatıldığı gibi çıkmazsa veya herhangi bir sebepten ilk 2 gün içinde iade etmek istersen, iade koduyla ücretsiz kargolamanı sağlar ve paranı trink geri yatırır.
  • documentİptal, İade ve İşlem Rehberi
  • documentSıklıkla Sorulanlar