banayeni
Tüm Kategoriler
Giriş Yap
home

Suda Collagen Fxone 13 gr 30 Saşe

Suda Collagen  Fxone 13 gr 30 Saşe

Suda Collagen Fxone Apple 30 Saşe

kurumsalDERMOAİLEM4.7/5

"Suda Collagen Fxone Apple 30 Saşe"

SIFIR1.200Ücretsiz kargoKolay İade2 gün içinde kolay iadefavorileshareParan GüvendeYaptığın ödeme, sen ürünü görüp tamam diyene kadar Banayeni’de emin ellerde bekler.Sistem nasıl çalışır?
İlan Bilgileri

Suda Collagen Fxone Apple 30 Saşe Ürün Bilgisi Eklem ve tendonlar için patenli kolajen Suda Collagen FX One, eklem ve tendon sorunları için patentli iki kolajen formu içerir: Fortigel ve Tendofort. Fortigel’in eklem ve kıkırdak sağılığı üzerindeki olumlu etkisi araştırmalar ile kanıtlanmıştır. Tendofort ise tendonlardaki tahribatı gidermeye yardımcı olmaktadır. İkisi de patentli kolajenlerdir ve etkinlikleri araştırmalar ile kanıtlanmıştır. Patentli kolajen nedir? Patentli form demek, üzerine araştırma yapılmış ve etkinliği çalışmalarla kanıtlanmış kolajen demektir. Alman Gelita firması tarafından üretilen bu patentli kolajenlerin kullanım hakkı Türkiye’de sadece Suda Collagen’e aittir. Ne kadar kolajen peptit içerir? Suda Collagen FX ONE, 1 servisinde 10.000 mg kolajen peptit içerir. Kolajen kaynağı %100 sığırdır ve helal sertifikası vardır. Tadı Nasıldır? Elma aroması ile son derece lezzetlidir. Nasıl Tüketilir? Yetişkinlerin günün herhangi bir saatinde günde 1 porsiyon ürünü 250 ml su ile karıştırarak tüketmesi tavsiye edilir. Tavsiye edilen günlük tüketim miktarını aşmayınız. Saklama koşulları Ürünün tazeliğini korumak için serin ve kuru yerde muhafaza ediniz. Doğrudan güneş ışığına maruz bırakmayınız.

İlan No 4437269
GarantiYok
FaturaFatura alıcı adına kesilecek
İlan Tarihi12 Eylül,
Güncel ilan - Bugün 09:51
SKUSUDA10021
Kargo Bilgileri
Kargo bedeliÜcretsiz kargo
Kutu & AmbalajOrijinal kutusunda
Kargo tarihi1-2 gün içinde
Çıkış yeri Düzce
Satıcı Bilgileri
kurumsalDERMOAİLEM4.7 /5
Ahsen MUTLU
* Satıcı puanı,son 90 gün içerisindeki satışlarından aldığı puanlar dikkate alınarak hesaplandı.

İlan Soru & Cevapları

Bu ilana daha önce soru gelmemiş. Merak ettiklerini sen sorabilirsin.

Suda Collagen Fxone 13 gr 30 Saşe Özellikleri

Bu ilandaki ürün Banayeni kataloğuyla birebir eşleşiyor.help
Ambalaj TürüSaşe
C VitaminliEvet
D VitaminliEvet
GlukozaminEvet
ÇinkoEvet
Hyalüronik AsitEvet
Tip SeçeneğiTip 1+Tip 2+Tip 3
FormToz
AromaElma
Daha fazla özellik göster

Yukarıdaki bilgilerin tamamı ürünün satıcısı tarafından girilen bilgilerdir. Bir sorun varsa İlanı rapor et
Paran GüvendeBanayeni paranı korur, ödemeden iadeye, her aşamada senin yanında olur.1. Yaptığın ödemeyi, sen ürünü görüp tamam diyene kadar senin için saklar.2. Satıcının ürünü tam zamanında kargolamasından, ürünün senin eline sağsalim ulaşmasına kadar tüm süreci takip eder.3. Ürün anlatıldığı gibi çıkmazsa veya herhangi bir sebepten ilk 2 gün içinde iade etmek istersen, iade koduyla ücretsiz kargolamanı sağlar ve paranı trink geri yatırır.
  • documentİptal, İade ve İşlem Rehberi
  • documentSıklıkla Sorulanlar