banayeni
Tüm Kategoriler
Giriş Yap
home
 TEFAL Kids Mini Dondurma Makinesi

TEFAL Kids Mini Dondurma Makinesi

kurumsalHangarSIFIRwarranty17.677Ücretsiz kargoKredi Kartı12 aya kadar taksitKolay İadefavorileshareParan GüvendeYaptığın ödeme, sen ürünü görüp tamam diyene kadar Banayeni’de emin ellerde bekler.

Ürün Açıklaması Kullanımı kolay ve eğlenceli! Çeşitli tatlara sahip dondurmalar yapabileceğiniz dondurma makinesi 4 kaşık dondurma yapabilmek için 4 adet 100 ml metal kaplamalı kap Hızlı sonuç(2 porsiyon dondurma hazırlamanız için 5-10 dakikanızı ayırmanız yeterli) Kablo muhafazalı kompakt cihaz Işlem sırasında içine malzeme ekleme olanağı 4 adet kaşık/dondurma bıçağı Kaymaz taban Dahili kablo saklama Kabın çift katlı iç haznesine konmuş soğutma sıvısı dondurmalarınızın oluşmasını sağlar Boş kapları 24 saat dondurucuda bırakmanız yeterlidir. 2 yıl garanti

Kullanılmamış
4361033
31 Ağustos
1-2 gün içinde
Yozgat
kurumsalHangar
Dalkılıç Mobilya Dayanıklı Tüketim Malları İnş. Gıda Mad. San. ve Tic. Ltd. Şti.
* Satıcı puanı,son 90 gün içerisindeki satışlarından aldığı puanlar dikkate alınarak hesaplandı.

Bu ilana daha önce soru gelmemiş. Merak ettiklerini sen sorabilirsin.
Paran GüvendeBanayeni paranı korur, ödemeden iadeye, her aşamada senin yanında olur.1. Yaptığın ödemeyi, sen ürünü görüp tamam diyene kadar senin için saklar.2. Satıcının ürünü tam zamanında kargolamasından, ürünün senin eline sağsalim ulaşmasına kadar tüm süreci takip eder.3. Ürün anlatıldığı gibi çıkmazsa veya herhangi bir sebepten ilk 2 gün içinde iade etmek istersen, iade koduyla ücretsiz kargolamanı sağlar ve paranı trink geri yatırır.
  • document
  • documentSıklıkla Sorulanlar