banayeni
Tüm Kategoriler
Giriş Yap
home
Thealoz Duo Jel 30 Flakon

Thealoz Duo Jel 30 Flakon

kurumsalDERMOAİLEM4.7/5

"Thealoz Duo Jel 30 Flakon"

SIFIR450Ücretsiz kargoKredi Kartı12 aya kadar taksitKolay İade2 gün içinde kolay iadefavorileshareParan GüvendeYaptığın ödeme, sen ürünü görüp tamam diyene kadar Banayeni’de emin ellerde bekler.Sistem nasıl çalışır?
İlan Bilgileri

Thealoz Duo Jel Göz Damlası 30'lu Thealoz Duo kuru göz hastalığının tedavisin de Trehaloz ve Hyaluronik Asidi birleştiren ilk örnektir. Kuru göz semptomlarının giderilmesinde uzun süreli rahatlama sağlayan, koruyucu madde içermeyen bir formülasyonda Trehaloz, Hyaluronik Asit ve ek olarak Karbomer jel (% 0.25) içeren göz damlasıdır. Özellikle geceleri uyumadan önce veya gün içinde normalde olduğu kadar sık damla kullanmaktan kaçınmak istiyorsanız yararlıdır. Thealoz Duo kuru göz hastalığının tedavisinde Trehaloz ve Hyaluronik Asidi birleştiren ilk örnektir. Uluslararası alanda ve ülkemizdeki birçok göz doktoru bu kombinasyonun sunulması kuru göz hastalığının tedavisinde önemli bir adım olarak kabul edilmektedir. Thealoz Duo Gel üç şekilde etkilidir: 1.Trehaloz, oküler yüzeyde bulunan epitel hücrelerini korur, kuru ortamlardaki günlük strese karşı dirençlerini arttırır ve kuru gözdeki gözyaşı filmi değişikliklerine olan dirençlerini geliştirir. 2.Hyaluronik Asit, göz yüzeyini nemlendirmek ve kayganlaştırmak için suyun tutulmasını sağlar. 3.Karbomer Jel, yapışkanlığa neden olmadan formülasyonun göze daha uzun süre kalmasını sağlar Sıvı jel damlalar sıkılarak kullanılan, kullanımı kolay, tek dozluk flakonlar içerisinde sunulmaktadır. Gün boyunca ihtiyaç duyulan sıklıkta uygulanabilir. Thealoz Duo Jel, kuru göz tedavisinde kullanılan Thealoz Duo ürün yelpazesinin bir parçasıdır; 30 adetlik tek dozluk flakonlar şeklinde kullanıma sunulmaktadır.

İlan No 4131448
GarantiYok
FaturaFatura alıcı adına kesilecek
İlan Tarihi31 Temmuz,
Güncel ilan - Bugün 13:51
SKUTHEA1002
Kargo Bilgileri
Kargo bedeliÜcretsiz kargo
Kutu & AmbalajOrijinal kutusunda
Kargo tarihi1-2 gün içinde
Çıkış yeri Düzce
Satıcı Bilgileri
kurumsalDERMOAİLEM4.7 /5
Ahsen MUTLU
* Satıcı puanı,son 90 gün içerisindeki satışlarından aldığı puanlar dikkate alınarak hesaplandı.

İlan Soru & Cevapları

Bu ilana daha önce soru gelmemiş. Merak ettiklerini sen sorabilirsin.
Yukarıdaki bilgilerin tamamı ürünün satıcısı tarafından girilen bilgilerdir. Bir sorun varsa İlanı rapor et
Paran GüvendeBanayeni paranı korur, ödemeden iadeye, her aşamada senin yanında olur.1. Yaptığın ödemeyi, sen ürünü görüp tamam diyene kadar senin için saklar.2. Satıcının ürünü tam zamanında kargolamasından, ürünün senin eline sağsalim ulaşmasına kadar tüm süreci takip eder.3. Ürün anlatıldığı gibi çıkmazsa veya herhangi bir sebepten ilk 2 gün içinde iade etmek istersen, iade koduyla ücretsiz kargolamanı sağlar ve paranı trink geri yatırır.
  • documentİptal, İade ve İşlem Rehberi
  • documentSıklıkla Sorulanlar