banayeni
Tüm Kategoriler
Giriş Yap
home
Trixie 50CM / 60CM boy Yağmurluk, Uzun Bacaklı, M GR

Trixie 50CM / 60CM boy Yağmurluk, Uzun Bacaklı, M GR

kurumsalNokta Pet Shop

"AYNI GÜN KARGO"

SIFIRwarranty1.250Ücretsiz kargoKredi Kartı12 aya kadar taksitKolay İadefavorileshareParan GüvendeYaptığın ödeme, sen ürünü görüp tamam diyene kadar Banayeni’de emin ellerde bekler.

Tüm gövdeyi ve bacakları koruyan, yağmur ve rüzgar geçirmez ama özel nefes alan kumaşı sayesinde köpeğinizin vücudundan çıkan havanın dışarı çıkabildiği köpek yağmurluğudur. Bileklerde bulunan cırtlar ve sırtta bulunan lastikler sayesinde köpeğin gövdesine göre tam ayarlanabilir. Dikiş üzerindeki fitiller fosforludur. Uzun tüylü köpekler başta olmak üzere tüm ırklar için çok kullanışlı ve pratiktir. Yağmura ve kire karşı köpeğinizi korur. Evde yaşayan köpeklerin her dışarı çıktıktan sonra eve rahatça ve temiz olarak dönmelerini sağlar.

Kullanılmamış
3349737
08 Mayıs
1-2 gün içinde
İstanbul
kurumsalNokta Pet Shop
Hanife Demir
* Satıcı puanı,son 90 gün içerisindeki satışlarından aldığı puanlar dikkate alınarak hesaplandı.

Bu ilana daha önce soru gelmemiş. Merak ettiklerini sen sorabilirsin.
Paran GüvendeBanayeni paranı korur, ödemeden iadeye, her aşamada senin yanında olur.1. Yaptığın ödemeyi, sen ürünü görüp tamam diyene kadar senin için saklar.2. Satıcının ürünü tam zamanında kargolamasından, ürünün senin eline sağsalim ulaşmasına kadar tüm süreci takip eder.3. Ürün anlatıldığı gibi çıkmazsa veya herhangi bir sebepten ilk 2 gün içinde iade etmek istersen, iade koduyla ücretsiz kargolamanı sağlar ve paranı trink geri yatırır.
  • document
  • documentSıklıkla Sorulanlar