banayeni
Tüm Kategoriler
Giriş Yap
home

Tuğra Paslanmaz (Alüminyum) Sucuk Hunisi No: 32

Tuğra  Paslanmaz (Alüminyum) Sucuk Hunisi No: 32

Tuğra Paslanmaz (Alüminyum) Sucuk Hunisi No: 32

kurumsalAlanşanslı Outdoor5.0/5SIFIRGarantiliwarranty171Ücretsiz kargoKredi Kartı12 aya kadar taksitKolay İade2 gün içinde kolay iadefavorileshareParan GüvendeYaptığın ödeme, sen ürünü görüp tamam diyene kadar Banayeni’de emin ellerde bekler.Sistem nasıl çalışır?
İlan Bilgileri

NOT: FİRMAMIZ E FATURA MÜKELLEFİDİR FATURANIZ E-MAİL ADRESİNE GÖNDERİLECEKTİR Lezzetli ve hijyenik sucuklarınız için ideal: Tuğra Paslanmaz (Alüminyum) Sucuk Hunisi No: 32 ile evinizde kolayca ve hijyenik bir şekilde sucuk hazırlayabilirsiniz. Paslanmaz alüminyumdan üretilen bu huni, kıyma ve baharatlarınızı sucuk kılıfına kolayca doldurmanıza yardımcı olur. Ürün Özellikleri: Malzeme: Paslanmaz alüminyum Boyut: No: 32 (Ölçüleri eklenmeli) Dayanıklı ve sağlam: Paslanmaz alüminyumdan üretilmiş olması sayesinde uzun ömürlüdür ve bükülmeye karşı dayanıklıdır. Kolay kullanım: Geniş ağzı sayesinde kıyma ve baharatlarınızı huniden kolayca aktarabilirsiniz. Hijyenik: Paslanmaz alüminyum malzemesi sayesinde sucuklarınızın hijyenik şekilde hazırlanmasına yardımcı olur. Temizliği kolay: Bulaşık makinesinde yıkanabilir. Kullanım Alanları: Evde sucuk yapımı Kasaplar Et işleme tesisleri Paket İçeriği: 1 adet Tuğra Paslanmaz (Alüminyum) Sucuk Hunisi No: 32 Ürün Faydaları: Lezzetli ve hijyenik sucuk hazırlamanıza yardımcı olur. Zamandan ve emekten tasarruf sağlar. Kullanımı kolaydır. Temizliği kolaydır. Uzun ömürlüdür. Tuğra Paslanmaz (Alüminyum) Sucuk Hunisi No: 32 ile: Lezzetli ve hijyenik sucuklarınızın tadını çıkarabilirsiniz. Sucuk yapımını kolay ve pratik hale getirebilirsiniz. Zamandan ve emekten tasarruf edebilirsiniz. Ürününüz size ulaştığı zaman paketi Kargo Görevlisinin yanında kontrol ediniz.Bir hasar tespit etmeniz durumunda kargo görevlisine mutlaka “HASAR TESPİT RAPORU” Tutturunuz.Tutanaksız ve Kontrolsuz teslim alınan urunler kargodan saglam teslım edılmıs görülür.Sıparıs verıldıgı andan ıtıbaren bu madde kabul edılmıs sayılır

İlan No 4665041
GarantiVar
FaturaFatura alıcı adına kesilecek
İlan Tarihi11 Ekim,
Güncel ilan - Dün 21:21
SKUSKY70737488-962456
Kargo Bilgileri
Kargo bedeliÜcretsiz kargo
Kutu & AmbalajOrijinal kutusu yok
Kargo tarihi1-2 gün içinde
Çıkış yeri Denizli
Satıcı Bilgileri
kurumsalAlanşanslı Outdoor5.0 /5
KARAHİSARLI YAPI MALZEMELERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ
* Satıcı puanı,son 90 gün içerisindeki satışlarından aldığı puanlar dikkate alınarak hesaplandı.

İlan Soru & Cevapları

Bu ilana daha önce soru gelmemiş. Merak ettiklerini sen sorabilirsin.
Yukarıdaki bilgilerin tamamı ürünün satıcısı tarafından girilen bilgilerdir. Bir sorun varsa İlanı rapor et
Paran GüvendeBanayeni paranı korur, ödemeden iadeye, her aşamada senin yanında olur.1. Yaptığın ödemeyi, sen ürünü görüp tamam diyene kadar senin için saklar.2. Satıcının ürünü tam zamanında kargolamasından, ürünün senin eline sağsalim ulaşmasına kadar tüm süreci takip eder.3. Ürün anlatıldığı gibi çıkmazsa veya herhangi bir sebepten ilk 2 gün içinde iade etmek istersen, iade koduyla ücretsiz kargolamanı sağlar ve paranı trink geri yatırır.
  • documentİptal, İade ve İşlem Rehberi
  • documentSıklıkla Sorulanlar