banayeni
Tüm Kategoriler
Giriş Yap
home
Uriage Xemose Anti-Itch Soothing Oil Balm 200 ml Kuru Ciltler Vücut Nemlendirici
Uriage Xemose Anti-Itch Soothing Oil Balm 200 ml Kuru Ciltler Vücut Nemlendirici

Uriage Xemose Anti-Itch Soothing Oil Balm 200 ml Kuru Ciltler Vücut Nemlendirici

kurumsalKozmevit5.0/5SIFIRGarantiliwarranty373Ücretsiz kargoKolay İade2 gün içinde kolay iadefavorileshareParan GüvendeYaptığın ödeme, sen ürünü görüp tamam diyene kadar Banayeni’de emin ellerde bekler.Sistem nasıl çalışır?
İlan Bilgileri

Uriage Xemose Antı Itch Soothıng Oıl Balm 200 ml Ürün adı:Uriage Xemose Kuru ve Hassas ciltler için Yüz ve Vücut Balmı 200 ml Ürün Faydaları : Çok kuru ve hassas ciltler için rahatlamaya yardımcıdır. Yüz ve vücut için kullanıma uygundur. Parfümsüz ve hşpoalerjiniktir. Kuruluğa karşı bakım sağlar. Zengin ilipe yağı ile rahatlık sağlar. Cilt tipi: Çok kuru ve hassas ciltler Kullanım şekli: Temizlenmiş cilde sabah ve/veya akşam uygulayınız Hızla emilen yapıya sahiptir.Giyinmek için beklemeye gerek yoktur. Ürün Bileşimi: Aqua (Water/Eau), C13-15 Alkane, Hydrogenated Polydecene, Butyrospermum Parkii (Shea Butter), Cetearyl Ethylhexanoate, Isononyl Isonanoate, Beheneth-25, Butylene Glycol.Glycerin.1-2 Hexanediol, Shorea Stenoptera Seed Butter, Brassica Campestris (Rapeseed) Sterols, Chlorphenesin, Xanthan Gum, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Sodium Polyacrylate, O-Cy-Men-5-Ol, Tocopheryl Acetate, Raspberry Seed Oil/Palm Oil, Aminopropanediol Esterds, Sodium Hydroxide.Asiaticoside, Phytosphingosine, Borage Seed Oil Aminopropanediol Amides, Citric Acid.<?xml:namespace prefix = "o" />

İlan No 4451459
GarantiVar
FaturaFatura alıcı adına kesilecek
İlan Tarihi13 Eylül,
Güncel ilan - Bugün 04:21
SKUURI.007347
Kargo Bilgileri
Kargo bedeliÜcretsiz kargo
Kutu & AmbalajOrijinal kutusunda
Kargo tarihi1-2 gün içinde
Çıkış yeri Ankara
Satıcı Bilgileri
kurumsalKozmevit5.0 /5
Kozmevit Kozmetik Medikal Gıda Tekstil E-Ticaret İth. İhr. A.Ş.
* Satıcı puanı,son 90 gün içerisindeki satışlarından aldığı puanlar dikkate alınarak hesaplandı.

İlan Soru & Cevapları

Bu ilana daha önce soru gelmemiş. Merak ettiklerini sen sorabilirsin.
Yukarıdaki bilgilerin tamamı ürünün satıcısı tarafından girilen bilgilerdir. Bir sorun varsa İlanı rapor et
Paran GüvendeBanayeni paranı korur, ödemeden iadeye, her aşamada senin yanında olur.1. Yaptığın ödemeyi, sen ürünü görüp tamam diyene kadar senin için saklar.2. Satıcının ürünü tam zamanında kargolamasından, ürünün senin eline sağsalim ulaşmasına kadar tüm süreci takip eder.3. Ürün anlatıldığı gibi çıkmazsa veya herhangi bir sebepten ilk 2 gün içinde iade etmek istersen, iade koduyla ücretsiz kargolamanı sağlar ve paranı trink geri yatırır.
  • documentİptal, İade ve İşlem Rehberi
  • documentSıklıkla Sorulanlar