banayeni
Tüm Kategoriler
Giriş Yap
home
Vakumlu Şişe Tıpası, Vakum Pompalı Tıpa
Vakumlu Şişe Tıpası, Vakum Pompalı Tıpa
Vakumlu Şişe Tıpası, Vakum Pompalı Tıpa
Vakumlu Şişe Tıpası, Vakum Pompalı Tıpa
Vakumlu Şişe Tıpası, Vakum Pompalı Tıpa
Vakumlu Şişe Tıpası, Vakum Pompalı Tıpa
Vakumlu Şişe Tıpası, Vakum Pompalı Tıpa
Vakumlu Şişe Tıpası, Vakum Pompalı Tıpa

Vakumlu Şişe Tıpası, Vakum Pompalı Tıpa

userOnur K.5.0/5YENİ199Ücretsiz kargoKolay İade2 gün içinde kolay iadefavorileshareParan GüvendeYaptığın ödeme, sen ürünü görüp tamam diyene kadar Banayeni’de emin ellerde bekler.Sistem nasıl çalışır?
İlan Bilgileri

ÜRÜNLERİMİZ YURT DIŞI ÜRÜNÜ OLUP SIFIR KAPALI KUTUDUR.​ Vakum pompalı şarap tıkacı, şarap şişelerinizi daha uzun süre taze tutmak için mükemmel bir çözümdür. Yenilikçi tasarımı ile bu boş şişe şarap tıkacı havayı şişeden çıkarır ve böylece şarabın orijinal lezzetini ve aromasını korur. Bu vakum pompalı şarap tıkacı kullanımı kolaydır ve çoğu standart şarap şişesine uyar. Sadece kapağı şişeye yerleştirin, havayı vakum pompasıyla pompalayın ve hazır! Şarabınız paslanmaya karşı korunur ve kalitesini daha uzun süre koruyacaktır. Pratik ve işlevsel olmasının yanı sıra, bu boş şarap tıpası, şarap şişelerinizin sunumunu tamamlayacak şık ve modern bir tasarıma sahiptir. Bu yüksek kaliteli şarap tıkaçlarıyla masanıza sofistike bir dokunuş katın. Vakum pompalı şarap tıkaçları, şişelerini birkaç gün boyunca açık tutmak isteyen iyi şarap severler için idealdir. Bu boş şarap tapası ile her bardağın yeni açılmış gibi tadını çıkarabilirsiniz. Saklamak için iyi bir sisteme sahip olmadığınız için iyi bir şişe şarabı boşa harcamayın. Vakum pompalı şarap tapası ile en sevdiğiniz şarabın her damlasının tadını çıkararak tazeliğini ve tadını sağlam tutarak en iyi şekilde keyfini çıkarabilirsiniz. Kısacası, vakum pompalı şarap tıkacı, şişelerinin kalitesine ve bakımına değer veren herhangi bir şarap meraklısı için olmazsa olmazsa olmazsa İyi bir kadeh şarap ile özel anlarınızın tadını çıkarmak için bu boş şişe şarap tıpası her zaman elinizin altında olduğundan emin olun. DAHA FAZLA YURT DIŞI ÜRÜNLERİ İÇİN DİĞERİ İLANLARIMA BAKABİLİRSİNİZ.

Vitrin ÜrünüEtiketi ÜzerindeKusursuz KozmetikJelatinliYurt Dışı
Kullanım durumuKullanılmamış
İlan No 4495635
GarantiYok
FaturaFaturası yok
İlan Tarihi19 Eylül
Kargo Bilgileri
Kargo bedeliÜcretsiz kargo
Kutu & AmbalajOrijinal kutusunda
Kargo tarihi1-2 gün içinde
Çıkış yeri İstanbul
Satıcı Bilgileri
userOnur K.5.0 /5
* Satıcı puanı,son 90 gün içerisindeki satışlarından aldığı puanlar dikkate alınarak hesaplandı.

İlan Soru & Cevapları

Bu ilana daha önce soru gelmemiş. Merak ettiklerini sen sorabilirsin.
Yukarıdaki bilgilerin tamamı ürünün satıcısı tarafından girilen bilgilerdir. Bir sorun varsa İlanı rapor et
Paran GüvendeBanayeni paranı korur, ödemeden iadeye, her aşamada senin yanında olur.1. Yaptığın ödemeyi, sen ürünü görüp tamam diyene kadar senin için saklar.2. Satıcının ürünü tam zamanında kargolamasından, ürünün senin eline sağsalim ulaşmasına kadar tüm süreci takip eder.3. Ürün anlatıldığı gibi çıkmazsa veya herhangi bir sebepten ilk 2 gün içinde iade etmek istersen, iade koduyla ücretsiz kargolamanı sağlar ve paranı trink geri yatırır.
  • documentİptal, İade ve İşlem Rehberi
  • documentSıklıkla Sorulanlar