Banayeni’de avantaj bitmez!
banayeni
Tüm Kategoriler
Giriş Yap
home

Viapecia Pro Omega 3 Norveç Balık Yağı 200 Softgel

Viapecia  Pro Omega 3 Norveç Balık Yağı 200 Softgel

Viapecia Pro-Omega 3 Norveç Balık Yağı 200 Soft Gel

kurumsalDOKTORPHARMA5.0/5SIFIRGarantiliwarranty655Ücretsiz kargoKolay İade2 gün içinde kolay iadefavorileshareParan GüvendeYaptığın ödeme, sen ürünü görüp tamam diyene kadar Banayeni’de emin ellerde bekler.Sistem nasıl çalışır?
İlan Bilgileri

Son kullanım tarihi: 2026-06-01 Viapecia Pro Omega 3 Soft Jel 200 Kapsül, kalp sağlığını desteklemek, beyin fonksiyonlarını geliştirmek ve genel vücut sağlığınızı korumak için özel olarak tasarlanmış bir Omega 3 takviye ürünüdür. Her bir pakette 200 soft jel kapsül bulunur ve günlük Omega 3 ihtiyacınızı karşılamak için idealdir. Omega 3 yağ asitleri, vücut için temel olan ve genellikle besinler yoluyla alınması gereken önemli bileşenlerdir. Viapecia Pro Omega 3, EPA ve DHA gibi kritik Omega 3 yağ asitlerini içerir. Bu yağlar, kalp sağlığını iyileştirmeye, beyin fonksiyonlarını desteklemeye ve iltihaplanmayı azaltmaya yardımcı olabilir. Bu soft jel kapsüller, hızlı ve etkili bir şekilde vücut tarafından emilir ve kolayca kullanılabilir. Balık kaynaklı Omega 3 yağlarıyla zenginleştirilmiştir ve en yüksek kalite standartlarına uygun olarak üretilir. Viapecia Pro Omega 3 Soft Jel 200 Kapsül, kalp sağlığınızı desteklemek, zihinsel keskinliği artırmak ve genel sağlığınıza katkıda bulunmak istediğinizde tercih edebilirsiniz. Her gün daha sağlıklı bir yaşam tarzına adım atmaya başlamak için mükemmel bir yoldur.

İlan No 4553860
GarantiVar
FaturaFatura alıcı adına kesilecek
İlan Tarihi24 Eylül,
Güncel ilan - Önceki Gün 19:21
SKUDPHES326714
Kargo Bilgileri
Kargo bedeliÜcretsiz kargo
Kutu & AmbalajOrijinal kutusunda
Kargo tarihi1-2 gün içinde
Çıkış yeri Konya
Satıcı Bilgileri
kurumsalDOKTORPHARMA5.0 /5
DOKTOR PHARMA İLAÇ ITRIYAT KOZMETİK MEDİKAL SAN.TİC.LTD.ŞTİ
* Satıcı puanı,son 90 gün içerisindeki satışlarından aldığı puanlar dikkate alınarak hesaplandı.

İlan Soru & Cevapları

Bu ilana daha önce soru gelmemiş. Merak ettiklerini sen sorabilirsin.

Viapecia Pro Omega 3 Norveç Balık Yağı 200 Softgel Özellikleri

Bu ilandaki ürün Banayeni kataloğuyla birebir eşleşiyor.help
Kelime ile Filtrelenorveç

Yukarıdaki bilgilerin tamamı ürünün satıcısı tarafından girilen bilgilerdir. Bir sorun varsa İlanı rapor et
Paran GüvendeBanayeni paranı korur, ödemeden iadeye, her aşamada senin yanında olur.1. Yaptığın ödemeyi, sen ürünü görüp tamam diyene kadar senin için saklar.2. Satıcının ürünü tam zamanında kargolamasından, ürünün senin eline sağsalim ulaşmasına kadar tüm süreci takip eder.3. Ürün anlatıldığı gibi çıkmazsa veya herhangi bir sebepten ilk 2 gün içinde iade etmek istersen, iade koduyla ücretsiz kargolamanı sağlar ve paranı trink geri yatırır.
  • documentİptal, İade ve İşlem Rehberi
  • documentSıklıkla Sorulanlar