Banayeni’de avantaj bitmez!
banayeni
Tüm Kategoriler
Giriş Yap
home
Vichy Dercos Anti Dandruff Ds Anti-Pelliculaire Ds Selenium 390 ml 2 Adet
Vichy Dercos Anti Dandruff Ds Anti-Pelliculaire Ds Selenium 390 ml 2 Adet
Vichy Dercos Anti Dandruff Ds Anti-Pelliculaire Ds Selenium 390 ml 2 Adet
Vichy Dercos Anti Dandruff Ds Anti-Pelliculaire Ds Selenium 390 ml 2 Adet
Vichy Dercos Anti Dandruff Ds Anti-Pelliculaire Ds Selenium 390 ml 2 Adet

Vichy Dercos Anti Dandruff Ds Anti-Pelliculaire Ds Selenium 390 ml 2 Adet

kurumsalParkfarma4.5/5SIFIRGarantiliwarranty1.755Ücretsiz kargoKolay İade2 gün içinde kolay iadefavorileshareParan GüvendeYaptığın ödeme, sen ürünü görüp tamam diyene kadar Banayeni’de emin ellerde bekler.Sistem nasıl çalışır?
İlan Bilgileri

Vichy Dercos 2 In 1 Anti Dandruff Kepek Karşıtı Şampuan, tüm saç tipleri için özel olarak formüle edilmiş bir saç bakım ürünüdür. Saç derisinde oluşan kepek sorununu hedef alarak, saçlarınızın dengeli bir şekilde temizlenmesini sağlar. Şampuan, hem kepek oluşumunu önlemeye hem de mevcut kepeklerin giderilmesine yardımcı olur. Ayrıca, saçı derinlemesine beslemeye ve güçlendimeye yardımcı olur. Vichy Dercos 2 In 1 Anti Dandruff Kepek Karşıtı Şampuan 390 ml Ne İşe Yarar? Bu şampuan, saç derisindeki kepeklenmeyi azaltmaya ve yeniden oluşumunu engellemeye yardımcı olmak için geliştirilmiştir. Saçın temizlenmesini, tazelenmesini ve kepeksiz bir görünüm kazanmasını sağlar. Saç derisindeki kaşıntı ve tahrişi hafifletmeye, saçın daha yumuşak ve parlak görünmesine katkıda bulunur. Vichy Dercos 2 In 1 Anti Dandruff Kepek Karşıtı Şampuan 390 ml Ürün İçeriği Vichy Dercos 2 In 1 Anti Dandruff Şampuan, kepek önleyici özellikleriyle bilinen salisilik asit ve pirokton olamin gibi aktif bileşenler içerir. Bu içerikler, kepeği hedef alarak saç derisini yatıştırmaya ve kepek oluşumunu kontrol altına almaya destek olur. Ayrıca, Vichy'nin ünlü termal suyu ile zenginleştirilmiş olan şampuan, saçın doğal dengesini korurken derinlemesine beslemeye yardımcı olur. Vichy Dercos 2 In 1 Anti Dandruff Kepek Karşıtı Şampuan 390 ml Kullanımı Şampuanı ıslak saça uygulayın ve saç derisine nazikçe masaj yaparak köpürtünüz. Birkaç dakika beklettikten sonra iyice durulayınız. Düzenli kullanımla en iyi sonuçları elde edebilirsiniz. Haftada 2-3 kez kullanılması önerilir. Vichy Dercos 2 In 1 Anti Dandruff Kepek Karşıtı Şampuan 390 ml Faydaları Düzenli kullanımda kepek oluşumunu azaltmaya yardımcı olur. Tahriş olmuş saç derisini yatıştırmaya, kaşıntıyı ve kızarıklığı hafifletmeye yardımcı olur. Saçı besleyerek daha yumuşak, güçlü ve parlak bir hale getirmeye destek olur. Hem kepek karşıtı hem de saç bakımına yardımcı olur. Vichy Dercos 2 In 1 Anti Dandruff Kepek Karşıtı Şampuan 390 ml Özellikleri Hassas saç derisine uygun formüle sahiptir. Tüm saç tiplerinin kullanımına uygundur. Paraben içermez. Vichy Dercos 2 In 1 Anti Dandruff Kepek Karşıtı Şampuan, saç derisini rahatlatmaya ve kepek oluşumunu önlemeye yardımcı olur. Saçlarınızın kepeksiz bir görünüme kavuşmasını sağlar.

İlan No 4646434
GarantiVar
FaturaFatura alıcı adına kesilecek
İlan Tarihi08 Ekim,
Güncel ilan - Önceki Gün 14:51
SKUPARKFARMA880593
Kargo Bilgileri
Kargo bedeliÜcretsiz kargo
Kutu & AmbalajOrijinal kutusunda
Kargo tarihi1-2 gün içinde
Çıkış yeri Konya
Satıcı Bilgileri
kurumsalParkfarma4.5 /5
PARKFARMA MEDİKAL VE SAĞLIK HİZMETLERİ LİMİTED ŞİRKETİ
* Satıcı puanı,son 90 gün içerisindeki satışlarından aldığı puanlar dikkate alınarak hesaplandı.

İlan Soru & Cevapları

Bu ilana daha önce soru gelmemiş. Merak ettiklerini sen sorabilirsin.
Yukarıdaki bilgilerin tamamı ürünün satıcısı tarafından girilen bilgilerdir. Bir sorun varsa İlanı rapor et
Paran GüvendeBanayeni paranı korur, ödemeden iadeye, her aşamada senin yanında olur.1. Yaptığın ödemeyi, sen ürünü görüp tamam diyene kadar senin için saklar.2. Satıcının ürünü tam zamanında kargolamasından, ürünün senin eline sağsalim ulaşmasına kadar tüm süreci takip eder.3. Ürün anlatıldığı gibi çıkmazsa veya herhangi bir sebepten ilk 2 gün içinde iade etmek istersen, iade koduyla ücretsiz kargolamanı sağlar ve paranı trink geri yatırır.
  • documentİptal, İade ve İşlem Rehberi
  • documentSıklıkla Sorulanlar