banayeni
Tüm Kategoriler
Giriş Yap
home
VS-25F SPONGE BOX
VS-25F SPONGE BOX
VS-25F SPONGE BOX
VS-25F SPONGE BOX

VS-25F SPONGE BOX

kurumsalEvcil SepetimSIFIRGarantiliwarranty174Ücretsiz kargoKredi Kartı12 aya kadar taksitKolay İade2 gün içinde kolay iadefavorileshareParan GüvendeYaptığın ödeme, sen ürünü görüp tamam diyene kadar Banayeni’de emin ellerde bekler.Sistem nasıl çalışır?
İlan Bilgileri

VS-25F Sponge Box Yeni Nesil Pipo Filtre 3 filtrasyon ekipmanını bünyesinde barındıran yeni nesil pipo filitre. Taban kısmında bulunan seramik halka ve çakıllar ile biyolojik filtrasyon yapan yararlı bakterilerin kolonileşerek çoğalmalarına imkan tanırken, en üst katmanda bulunan elyaf ile ufak partikülleri dahi süzerek, suyun mekanik filtrasyonunu sağlar. Orta bölümde bulunan silindir haznenin içerisinde bulunan aktif karbon ile suyun kimyasal filtrasyonu da gerçekleştirilir. Kolay kullanım ile sadece hava motoruna bağlı olan hava hortumunu filtrenin alt kısmında bulunan hortum girişine bağlamanız yeterlidir. Filtrenin üstünde bulunan şeffaf plastik hava çıkış borusunun yüksekliği isteğe göre ayarlanabilir Filtre Ebatları : 9.7 cm x 8.7 cm Yükseklik : 8.2 cm NOT : Ürünün çeşitli renkleri mevcuttur. Stok durumuna göre gönderim yapılır. Fiyat bir adet ürün için geçerlidir.

İlan No 4329385
GarantiVar
FaturaFatura alıcı adına kesilecek
İlan Tarihi29 Ağustos,
Güncel ilan - Dün 09:51
SKUVAH033
Kargo Bilgileri
Kargo bedeliÜcretsiz kargo
Kutu & AmbalajOrijinal kutusunda
Kargo tarihi1-2 gün içinde
Çıkış yeri Ankara
Satıcı Bilgileri
kurumsalEvcil Sepetim
EVCİLSEPETİM EVCİL HAYVAN ÜRÜNLERİ İTHALAT İHRACAT SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ
* Satıcı puanı,son 90 gün içerisindeki satışlarından aldığı puanlar dikkate alınarak hesaplandı.

İlan Soru & Cevapları

Bu ilana daha önce soru gelmemiş. Merak ettiklerini sen sorabilirsin.
Yukarıdaki bilgilerin tamamı ürünün satıcısı tarafından girilen bilgilerdir. Bir sorun varsa İlanı rapor et
Paran GüvendeBanayeni paranı korur, ödemeden iadeye, her aşamada senin yanında olur.1. Yaptığın ödemeyi, sen ürünü görüp tamam diyene kadar senin için saklar.2. Satıcının ürünü tam zamanında kargolamasından, ürünün senin eline sağsalim ulaşmasına kadar tüm süreci takip eder.3. Ürün anlatıldığı gibi çıkmazsa veya herhangi bir sebepten ilk 2 gün içinde iade etmek istersen, iade koduyla ücretsiz kargolamanı sağlar ve paranı trink geri yatırır.
  • documentİptal, İade ve İşlem Rehberi
  • documentSıklıkla Sorulanlar