banayeni
Tüm Kategoriler
Giriş Yap
home
Waudog Collar QR Pasaportlu Köpek Boyun Tasması 23-35 CM, 15 MM, Batman Desenli Plastik Tokalı

Waudog Collar QR Pasaportlu Köpek Boyun Tasması 23-35 CM, 15 MM, Batman Desenli Plastik Tokalı

kurumsalPETSENDE5.0/5SIFIRGarantiliwarranty358Ücretsiz kargoKredi Kartı12 aya kadar taksitKolay İade2 gün içinde kolay iadefavorileshareParan GüvendeYaptığın ödeme, sen ürünü görüp tamam diyene kadar Banayeni’de emin ellerde bekler.Sistem nasıl çalışır?
İlan Bilgileri

QR pasaportu ancak, kimlik etiketi ile birlikte verilen aktivasyon talimatlarına göre Animal-id.net'e kayıt olduktan sonra aktif hale gelir. Ürünün metal tokasına evcilinizin ismini ve numaranızı yazdırabilirsiniz. COLLAR'dan harika bir haber! COLLAR, bu yıl dünyaca ünlü Warner Bros firmasının ortağı oldu. Şimdi DC Comics evreninden (Batman, Superman, Joker, Harley Quinn ve diğerleri) havalı logolar ve popüler süper kahramanlar, parlak WAUDOG naylon yakalarda sergilenecek. Seri tasmaların şık tasarımı, köpeğinizin kalabalığın arasından sıyrılmasını sağlayacaktır. QR pasaportlu kimlik etiketi ile tamamlanır. Son yılların en popüler trendinden ilham alan özel ve modaya uygun tasarım - DC Comics süper kahramanları Yüksek kaliteli aşınmaya dayanıklı naylon Gravür için bir alana sahip benzersiz hızlı serbest bırakma tokası-fastex Dayanıklı donanım QR pasaportlu bir «akıllı» kimlik etiketinin mevcudiyeti

İlan No 2602310
GarantiVar
FaturaFatura alıcı adına kesilecek
İlan Tarihi14 Şubat,
Güncel ilan - Dün 09:51
SKU4823089329826
Kargo Bilgileri
Kargo bedeliÜcretsiz kargo
Kutu & AmbalajOrijinal kutusunda
Kargo tarihi1-2 gün içinde
Çıkış yeri İstanbul
Satıcı Bilgileri
kurumsalPETSENDE5.0 /5
Gülnur Oltu
* Satıcı puanı,son 90 gün içerisindeki satışlarından aldığı puanlar dikkate alınarak hesaplandı.

İlan Soru & Cevapları

Bu ilana daha önce soru gelmemiş. Merak ettiklerini sen sorabilirsin.
Yukarıdaki bilgilerin tamamı ürünün satıcısı tarafından girilen bilgilerdir. Bir sorun varsa İlanı rapor et
Paran GüvendeBanayeni paranı korur, ödemeden iadeye, her aşamada senin yanında olur.1. Yaptığın ödemeyi, sen ürünü görüp tamam diyene kadar senin için saklar.2. Satıcının ürünü tam zamanında kargolamasından, ürünün senin eline sağsalim ulaşmasına kadar tüm süreci takip eder.3. Ürün anlatıldığı gibi çıkmazsa veya herhangi bir sebepten ilk 2 gün içinde iade etmek istersen, iade koduyla ücretsiz kargolamanı sağlar ve paranı trink geri yatırır.
  • documentİptal, İade ve İşlem Rehberi
  • documentSıklıkla Sorulanlar