banayeni
Tüm Kategoriler
Giriş Yap
home
Waudog Collar Summer Model Köpek Ağızlığı 25-34 Cm No:3

Waudog Collar Summer Model Köpek Ağızlığı 25-34 Cm No:3

kurumsalPETSENDE5.0/5SIFIRGarantiliwarranty643Ücretsiz kargoKredi Kartı12 aya kadar taksitKolay İade2 gün içinde kolay iadefavorileshareParan GüvendeYaptığın ödeme, sen ürünü görüp tamam diyene kadar Banayeni’de emin ellerde bekler.Sistem nasıl çalışır?
İlan Bilgileri

Collar Waudog Muzzle köpek ağızlıkları son derece şık tasarımlara sahiptir. Nefes alabilen kaliteli kumaştan üretilmiştir. Evciliniz,ağızlığı giyerken rahat bir şekilde giyer. Ürünlerimizin plastik ve metal kısımları ömür boyu garanti verir. No:3 ürünümüzün uygun olduğu ırklar Rottwailer, saint bernard, cane corso, newfoundland vb. ırklardır. Ağız çevresi 25-34 Cm olan ırklara uygundur. Giydiği süre boyunca rahatsız olmaz ve şık bir görüntüye sahip olur. Collar firmasının Waudog serisi , tüm ürünlerinde parlak ve göz alıcı tasarımlar kullanır. Diğer Waudog serisi ürünleri ile evciliniz için bir konsept giyim sağlayabilirsiniz. Tasarımın yanı sıra esas üretim amacınıda ihmal etmedik. İşlevsellik. Kilitli , ayarlanabilir olması ve kaliteli kumaştan üretilmesi hem evcilinizin güvenilirliğini arttırır. Hem de ürünün güvenliğini arttırır

İlan No 2602845
GarantiVar
FaturaFatura alıcı adına kesilecek
İlan Tarihi14 Şubat,
Güncel ilan - Bugün 09:51
SKU4823089325361
Kargo Bilgileri
Kargo bedeliÜcretsiz kargo
Kutu & AmbalajOrijinal kutusunda
Kargo tarihi1-2 gün içinde
Çıkış yeri İstanbul
Satıcı Bilgileri
kurumsalPETSENDE5.0 /5
Gülnur Oltu
* Satıcı puanı,son 90 gün içerisindeki satışlarından aldığı puanlar dikkate alınarak hesaplandı.

İlan Soru & Cevapları

Bu ilana daha önce soru gelmemiş. Merak ettiklerini sen sorabilirsin.
Yukarıdaki bilgilerin tamamı ürünün satıcısı tarafından girilen bilgilerdir. Bir sorun varsa İlanı rapor et
Paran GüvendeBanayeni paranı korur, ödemeden iadeye, her aşamada senin yanında olur.1. Yaptığın ödemeyi, sen ürünü görüp tamam diyene kadar senin için saklar.2. Satıcının ürünü tam zamanında kargolamasından, ürünün senin eline sağsalim ulaşmasına kadar tüm süreci takip eder.3. Ürün anlatıldığı gibi çıkmazsa veya herhangi bir sebepten ilk 2 gün içinde iade etmek istersen, iade koduyla ücretsiz kargolamanı sağlar ve paranı trink geri yatırır.
  • documentİptal, İade ve İşlem Rehberi
  • documentSıklıkla Sorulanlar