banayeni
Tüm Kategoriler
Giriş Yap
home
WiFi Bağlantılı Yaka Kamerası 1080P
WiFi Bağlantılı Yaka Kamerası 1080P
WiFi Bağlantılı Yaka Kamerası 1080P
WiFi Bağlantılı Yaka Kamerası 1080P
WiFi Bağlantılı Yaka Kamerası 1080P
WiFi Bağlantılı Yaka Kamerası 1080P

WiFi Bağlantılı Yaka Kamerası 1080P

userÖNDER A.YENİ3.500Ücretsiz kargoKolay İade2 gün içinde kolay iadefavorileshareParan GüvendeYaptığın ödeme, sen ürünü görüp tamam diyene kadar Banayeni’de emin ellerde bekler.Sistem nasıl çalışır?
İlan Bilgileri

Dahili Hafızası Yoktur 128 GB SD Kart Takılarak Kullanılır Işık Kaynağı Türü ‎Kızılötesi Uyumlu Cihazlar ‎Akıllı Telefon Önemli Özellikler ‎Gece Görüşü Video Yakalama Çözünürlüğü Ses Kaydı ‎1080p Var Watt Değeri ‎1500mAh Güç Kaynağı ‎Batarya Enerjili Bağlantı Türü ‎Kablosuz Resim Çekimi Var Destek Uygulaması Tarih Ve Zaman Damgası ‎Goplus CamPro Var Bu ürün hakkında HD 1080P ÇÖZÜNÜRLÜK: Mini yakaya takılan kamera, daha ince görüntü ayrıntılarını kaydetmek için HD 1080P çözünürlüğe sahiptir. KABLOSUZ WIFI: Mini video kaydedici, video kaydedicinin çalışmasını gerçek zamanlı olarak görüntülemek ve kontrol etmek için uygun olan kablosuz WiFi bağlantısını destekler. KIZILÖTESİ GECE GÖRÜŞÜ: Vücuda takılan kamera, düşük ışıklı ortamlarda net görüntüler kaydetmek için kızılötesi gece görüşüyle ​​donatılmıştır. 130 DERECE GENİŞ AÇI: Cep kamerası 130 derece geniş açıya sahiptir ve daha geniş bir perspektif kaydetmek için 90 derece dikey ve 180 derece yatay dönüşü destekler. UYGULANABİLİR SAHNE: Cep kamerası, araba kaydı, toplantı kaydı, spor video kaydı, kolluk kuvveti kaydı vb. gibi çok çeşitli senaryolar için uygundur.

Yurt Dışı
Kullanım durumuKullanılmamış
İlan No 4614380
GarantiYok
FaturaFaturası yok
İlan Tarihi02 Ekim,
Güncel ilan - Bugün 12:14
Kargo Bilgileri
Kargo bedeliÜcretsiz kargo
Kutu & AmbalajOrijinal kutusunda
Kargo tarihi1-2 gün içinde
Çıkış yeri İstanbul
Satıcı Bilgileri
userÖNDER A.
* Satıcı puanı,son 90 gün içerisindeki satışlarından aldığı puanlar dikkate alınarak hesaplandı.

İlan Soru & Cevapları

Bu ilana daha önce soru gelmemiş. Merak ettiklerini sen sorabilirsin.
Yukarıdaki bilgilerin tamamı ürünün satıcısı tarafından girilen bilgilerdir. Bir sorun varsa İlanı rapor et
Paran GüvendeBanayeni paranı korur, ödemeden iadeye, her aşamada senin yanında olur.1. Yaptığın ödemeyi, sen ürünü görüp tamam diyene kadar senin için saklar.2. Satıcının ürünü tam zamanında kargolamasından, ürünün senin eline sağsalim ulaşmasına kadar tüm süreci takip eder.3. Ürün anlatıldığı gibi çıkmazsa veya herhangi bir sebepten ilk 2 gün içinde iade etmek istersen, iade koduyla ücretsiz kargolamanı sağlar ve paranı trink geri yatırır.
  • documentİptal, İade ve İşlem Rehberi
  • documentSıklıkla Sorulanlar