banayeni
Tüm Kategoriler
Giriş Yap
home

Xiaomi Mi Note 10 Lite 128 GB 6 GB

Xiaomi  Mi Note 10 Lite 128 GB 6 GB

Xiaomi Mi Note 10 Lite 128 GB 6 GB

userMustafa . s.İKİNCİ EL5.225Ücretsiz kargoPiyasadaki sıfır fiyatı24.99919.774cebinde kalacak

Bu ürünü satan 1 alışveriş sitesinden. Kaynak

akakce
Kolay İade2 gün içinde kolay iadefavorileshareParan GüvendeYaptığın ödeme, sen ürünü görüp tamam diyene kadar Banayeni’de emin ellerde bekler.Sistem nasıl çalışır?
İlan Bilgileri

Xiaomi Mi Note 10 Lite 128 GB Ram 6+2 Kozmetik Çok İyi 10/10

Kusursuz Kozmetik
Kullanım durumuAz kullanılmış
İlan No 4381375
GarantiYok
FaturaFaturası yok
İlan Tarihi03 Eylül

Türkiyeden alındı

Kargo Bilgileri
Kargo bedeliÜcretsiz kargo
Kutu & AmbalajOrijinal kutusunda
Kargo tarihi1-2 gün içinde
Çıkış yeri İstanbul
Satıcı Bilgileri
userMustafa . s.
* Satıcı puanı,son 90 gün içerisindeki satışlarından aldığı puanlar dikkate alınarak hesaplandı.

İlan Soru & Cevapları

Bu ilana daha önce soru gelmemiş. Merak ettiklerini sen sorabilirsin.

Xiaomi Mi Note 10 Lite 128 GB 6 GB Özellikleri

Bu ilandaki ürün Banayeni kataloğuyla birebir eşleşiyor.help
Ekran Yenileme Hızı60 Hz
SIM TürüNano
Ekran TeknolojisiAMOLED
Ön Kamera Video FPS Değeri30 fps
Video Kayıt Çözünürlüğü4K Ultra HD
Kulaklık Bağlantısı3.5 mm
Yüz TanımaEvet
KızılötesiEvet
Hızlı ŞarjEvet
RadyoEvet
DokunmatikEvet
ÇerçevesizEvet
Parmak İzi OkuyuculuEvet
İvmeölçerEvet
BluetoothEvet
Gövde MalzemesiCam
Arka Kamera64 MP
JiroskopEvet
İşletim SistemiAndroid
AkıllıEvet
Çift HatlıEvet
Çentikli EkranEvet
Pil TürüLityum Polimer
Ekran YansıtmaEvet
HDREvet
Ön Kamera Video ÇözünürlüğüFull HD
Wi-FiEvet
NFCEvet
GPSEvet
Arka Kamera Sayısı4 Kameralı
Video FPS Değeri30 fps
Mobil Erişim Teknolojisi4G
Çerçeve MalzemesiMetal
USB TürüUSB Type-C
Dahili Hafıza128 GB
Bluetooth Versiyonu5.0
Çıkış Yılı2020
Çekirdek Sayısı8
RAM Kapasitesi6 GB
Dördüncü Arka Kamera2 MP
Ekran DayanıklılığıCorning Gorilla Glass 5
Ön Kamera16 MP
Üçüncü Arka Kamera5 MP
İkinci Arka Kamera8 MP
Hızlı Şarj Gücü30 W
Grafik İşlemcisi (GPU)Adreno 618
SeriXiaomi Mi
İşlemci (CPU)Kryo 470
İşlemci Hızı2.2 GHz
Ekran Boyutu6.47 inç
Piksel Yoğunluğu398 PPI
Ekran Çözünürlüğü1080x2340 px
Ekran Gövde Oranı87.25%
Ağırlık204 gr
Boyut157.8x74.2 x 9.67 mm
SAR Değeri (Vücut)1.385 W/kg
SAR Değeri (Baş)1.011 W/kg
ChipsetSnapdragon 730G
Batarya Kapasitesi5260 mAh
Daha fazla özellik göster

Yukarıdaki bilgilerin tamamı ürünün satıcısı tarafından girilen bilgilerdir. Bir sorun varsa İlanı rapor et
Paran GüvendeBanayeni paranı korur, ödemeden iadeye, her aşamada senin yanında olur.1. Yaptığın ödemeyi, sen ürünü görüp tamam diyene kadar senin için saklar.2. Satıcının ürünü tam zamanında kargolamasından, ürünün senin eline sağsalim ulaşmasına kadar tüm süreci takip eder.3. Ürün anlatıldığı gibi çıkmazsa veya herhangi bir sebepten ilk 2 gün içinde iade etmek istersen, iade koduyla ücretsiz kargolamanı sağlar ve paranı trink geri yatırır.
  • documentİptal, İade ve İşlem Rehberi
  • documentSıklıkla Sorulanlar
  • Xiaomi Mi Note 10 Lite 128 GB 6 GB Banayeni ile keşfet

    İkinci El Xiaomi Mi Note 10 Lite

    Her bütçeye uygun cihazlarıyla teknoloji devleri arasında yerini alan Xiaomi, akıllı telefon modelleriyle her geçen gün daha fazla sayıda insana ulaşmayı başardı. Marka, iddialı fiyat performans dengesiyle çok sayıda kullanıcının beğenisini kazanan Xiaomi Mi Note 10 Lite modelini 2019 yılında tanıttı.

    MicroSD kart bölmesi bulunmayan Xiaomi Note 10 Lite 64 GB, 128 GB olmak üzere iki ayrı kapasite seçeneğiyle geliyor. Mi Note 10 Lite ikinci el ve sıfır modelleri; güçlü donanımı, geniş kapasiteli bataryası ve muhteşem dörtlü kamera sistemiyle telefonundan yüksek performans bekleyen kullanıcılara hitap ediyor.

    Telefon, tasarım detaylarıyla da farkını ortaya koydu. Üç seçenekten oluşan Xiaomi Note 10 Lite renkleri, modelin tasarım diline uygun, her yaştan ve stilden kullanıcıya hitap edecek tonlamalara sahip.

    Mi Note 10 Lite fiyat olarak Note 10 ailesinin en uygun fiyatlı cihazı. Düşük fiyatına rağmen serinin diğer modelleriyle teknik özellikler bakımında yarışıyor. Mi Note 10 Lite 64 GB 6 GB RAM modelini tercih etmek fiyat performans açısından daha doğru olabiliyor.

    Şık ve İşlevsel İkinci El Mi Note 10 Lite Tasarımı

    Mi Note 10 Lite 157x74 mm boy ve genişlik ölçüleriyle ergonomik bir cihaz olarak kullanıcılarının karşısına çıkıyor. Mi Note 10 Lite 2. el, 9.7 mm inceliğiyle elde zarif bir duruş sergilerken, kavisli 3D kenarları tasarımı olduğundan daha ince gösteriyor. İkinci el Mi Note 10 Lite tasarımının ağırlığı ise 204 gram seviyesinde.

    Aynı segmentte yer alan birçok telefonda plastik malzeme kullanılırken Xiaomi Mi Note 10 Lite cam kaplama arka yüzeyi ile dikkat çekiyor. Cihazın yan çerçeveleri ise güçlendirilmiş alüminyumdan oluşuyor. Bu yönüyle amiral gemilerini andıran Mi Note 10 Lite incelemelerde birçok kişiden tam not alıyor.

    Xiaomi Mi Note 10 Lite beyaz, mor ve siyah renk seçenekleriyle geliyor. Cam kaplamalı alüminyum kasada parıldayan renkler kullanıcıların favorileri arasından seçildi. Xiaomi Mi 10 Lite ekranı ve arka yüzü Corning Gorilla Glass 5 ile korunduğu için yüksekten düşmeye karşı dayanıklı. İsteğe bağlı olarak ekrana bir temperli cam ya da koruyucu film takılabiliyor.

    Telefonun her köşesi kullanım kolaylığı için özel olarak tasarlandı. Cihazda bulunan tüm tuş ve sensörler ergonomi ve mobilite odaklı olarak yerleştirildi. Mi Note 10 Lite’ın sağ kenarında ses butonları, güç butonu ve SIM kart çekmecesi yer alırken alt kısımda USB-C ve 3,5 mm kulaklık girişi bulunuyor. Yine alt kısma yerleştirilmiş olan tek hoparlöre sahip. Xiaomi Mi Note 10 Lite çift SIM kart kullanımını da destekleyen tasarımıyla pek çok kullanıcıyı tatmin etmeyi başarıyor.

    İkinci El Mi Note 10 Lite Ekranına Bakmaya Doyamayacaksınız

    6,4 inç ekran boyutuna sahip olan Xiaomi Mi Note 10 Lite yok denecek kadar ince bir ekran çerçevesiyle geliyor. Ön kamera, damla çentik adı verilen tasarımla, çerçevenin üst kısmından ekrana doğru küçük çaplı bir girinti yapıyor. Bu çentik, Xiaomi Mi Note 10 Lite ikinci el tasarımı sayesinde ekran bütünlüğünü bozmuyor.

    Mi Note 10 Lite MIUI arayüzünün işlevsel özellikleri sayesinde bu alan devre dışı bırakılabiliyor. Ayrıca, telefonda bulunan parmak izi okuyucu ve yüz tanıyıcı sensörler ekrana yerleştirilmiş durumda. Yüz tanıma özelliği, çentikte bulunan kamera aracılığıyla kullanılabiliyor.

    1080x2340 piksel çözünürlüğündeki ekran AMOLED panelle birlikte geliyor. LCD ekrandan farklı bir çalışma stili olan bu ekranda tüm piksellere ayrı ayrı güç veriliyor. AMOLED ekranlı Mi Note 10 Lite daha yüksek renk doğruluğu, parlaklık ve canlılık sunarak kullanım deneyiminizi daha keyifli bir hale getiriyor.

    Ek olarak, her rengin farklı tonlarını açığa çıkaran Mi Note 10 Lite ekranı, bir filmin karanlık sahnelerinde çıplak gözle baktığınız kadar doğal ve belirgin bir görünüm sergiliyor. Benzer şekilde, fotoğraflardaki detaylar da canlı ve ayırt edilir hale geliyor. Ayrıca AMOLED ekran teknolojisi sayesinde Xiaomi Note 10 Lite ikinci el, koyu siyahları gösterirken ilgili pikselleri tamamen kapatarak batarya verimliliği de sağlıyor.

    Mi Note 10 Lite ekranı HDR10 teknolojisini destekliyor. İkinci el Mi Note 10 Lite tasarımının dinamik aralıklı bir video standardı olan bu teknolojisi, film ve video keyfinizi tam anlamıyla dorukla çıkarıyor. 2. el Xiaomi Mi Note 10 Lite, parlaklık seviyesi bakımından da rakiplerine fark atacak seviyede. 600 nit seviyesine ulaşabilen ekran parlaklığı, gün ışığının altındayken bile net ve canlı bir ekran kullanımına imkân tanıyor.

    İkinci El Mi Note 10 Lite Kusursuz Performansıyla Karşınızda

    Mi Note 10 Lite özellikleri Android dünyasının en yüksek performanslı donanımlarından olan Snapdragon 730G işlemciden güç alıyor. Birçok markanın amiral gemisi modellerinde kullandığı işlemci, Xiaomi kullanıcılarının beklentilerini karşılamak için Mi Note 10 Lite modelinde de yerini aldı.

    İkinci el Xiaomi Mi Note 10 Lite modelinde 2.2 GHz frekansında Kryo 470 Gold ve 1.8 GHz frekanslı Kryo 470 Silver çekirdekleri mevcut. 8 çekirdekli olan Mi Note 10 Lite işlemcisinde yer alan bu iki çekirdek güç odaklı çalışırken diğer 6 çekirdek ise verimlilik odaklı olarak varlık gösteriyor.

    Mi Note 10 lite ikinci el, çevrim içi video izlemekten kitap okumaya, video düzenlemekten veri aktarmaya kadar sonsuz sayıda işlemi en yüksek performansla gerçekleştirebiliyor. Cihazın donanımında yer alan 6 GB RAM de tüm bu işlemlerin daha hızlı ve sorunsuz tamamlanması için gerekli geçici bellek alanını sağlıyor.

    Mi Note 10 Lite ikinci el, sunduğu oyun performansıyla da adından söz ettirmeye devam ediyor. Yonga setinde yer alan Adreno 618 GPU, ikinci el Mi Note 10 Lite tasarımında en zorlu grafiklere sahip oyun ve uygulamaların tam verimle çalışmasına imkân tanıyor. Tüm bu teknik özellikler ve ekran teknolojileri sayesinde Mi Note 10 Lite başarılı bir oyun deneyimi sunmakla birlikte çevrim içi rekabetçi oyunlarda da bir adım önde olmanızı sağlıyor.

    İkinci el Mi Note 10 Lite, gelişmiş teknik özelliklerini yazılımsal olarak da destekliyor. Android 10 ile gelen Mi Note 10 Lite Android 12’ye yükseltilebiliyor. Mi note 10 Lite ikinci el, Xiaomi’nin geliştirdiği MIUI arayüzüyle Android deneyimini bir üst seviyeye taşıyor. Arayüz, her işlemi en kısa sürede en az parmak hareketiyle gerçekleştirmeniz için özel olarak geliştirildi.

    Xiaomi Mi Note 10 Lite modelinde aptX, dengesiz radyo dalgalarının Bluetooth’u etkileyebildiği durumlarda ses kalitesini kademeli olarak değiştiriyor. Böylece müziğin kesilmesini ya da takılmasını engelleyen aptX Adaptive özelliklerini aktif hale getiriyor.

    Maalesef Xiaomi Mi Note 10 Lite 5G teknolojisine sahip değil. Xiaomi’nin iddiasına göre Mi Note 10 Lite bataryası 5260 mAh dev kapasitesiyle iki günü çıkarabiliyor. Ayrıca, 30 W hızlı şarj adaptörü ile Mi Note 10 Lite ikinci el cihazını kısa sürede şarj edip kullanmaya devam edebilirsiniz.

    İkinci El Mi Note 10 Lite Kamerasıyla Güzel Anlarınızı Ölümsüzleştirin

    Xiaomi Note 10 Lite yepyeni dörtlü kamera sistemiyle profesyonel fotoğrafçılık ekipmanına kafa tutacak özelliklere sahip. Mi Note 10 Lite ikinci el telefonda bulunan 64 MP ana kamera, Sony IMX686 sensörüyle üst düzey performans sunuyor. 26 mm odak uzunluğuyla gelen ana kamera f/1.9 diyafram açıklığına ve faz algılamalı lazer otofokusa sahip oluşuyla dikkat çekiyor. Varsayılan olarak 16 MP çözünürlüğünde gelen kamera ayarlar menüsünden 64 MP’ye çıkarılabiliyor. Optik görüntü sabitleyici bulunmaması, Xiaomi Mi Note 10 Lite yorumlarında en çok konuşulan eksikliklerden biri.

    Mi Note 10 Lite ikinci el tasarımında bulunan diğer kameralar, 8 MP ultra geniş açılı sensör, 2 MP makro kamera ve 5 MP derinlik sensörü. Ana kamera standart geniş açıda çekim yaparken ultra geniş açılı kamera, daha geniş bir kompozisyonda çekim yapıyor. Çoğunlukla manzara fotoğraflarında kullanılan ikinci el Mi note 10 Lite sensörü, kalabalık buluşmalarda tüm sevdiklerinizi aynı kareye sığdırmanıza da yardımcı oluyor. Makro kamera, çok büyük oranda yakınlaştırma yaparak detayları görebilmenizi sağlıyor. Bu sensör sayesinde nesnelerin yüzeylerini, dokularını ve gözle zor görülen detaylarını inceleyebilirsiniz. Ayrıca makro sensör her fotoğrafta detayların daha belirgin olmasında da etkili oluyor.

    Mi Note 10 Lite modelinde bulunan derinlik kamerası net alan derinliğiyle oynayarak görüntüye profesyonel bir görünüm kazandırıyor. Böylece odaklandığınız nesnenin arka planını bulanıklaştırabilir ya da bu işlemi kendinize uygulayarak güzelliğinizi ön plana çıkarabilirsiniz. Xiaomi Mi 10 Lite video çekimi konusunda da birçok kullanıcının beklentilerini karşılayacak özelliklerle geliyor. Cihazın kamera sisteminde bulunan dörtlü LED flaş, sarı ve beyaz renkleriyle tüm çekimleri daha başarılı hale getiriyor. Mi Note 10 Lite ikinci el, 4K 30 FPS ve 120 FPS ağır çekim kaydı yapabiliyor.

    İkinci El Xiaomi Mi Note 10 Lite Fiyatları

    İkinci el Xiaomi Mi Note 10 Lite fiyatları bakımından da dikkat çekiyor. Aynı özelliklere sahip Mi Note 10 Lite ikinci el cihazları, sıfırlara göre daha uygun fiyatlarla kullanıcıyı karşılıyor. Model 6 GB ve 8 GB RAM seçeneğinin yanında 64 GB ve 128 GB depolama alanı alternatifi de sunuyor. Bu seçenekler, cihazın fiyat aralığını etkileyen unsurlardan bazıları oluyor.

    Xiaomi Mi Note 10 Lite 64 GB ikinci el fiyatları, 128 GB seçeneğine göre daha uygun bir aralıkta seyredebiliyor. Bunun dışında, Mi Note 10 Lite ikinci el tasarımları kondisyonlarına göre de farklı fiyat seçeneklerine sahip olabiliyor. Siz de Mi 10 Lite modelininin ikinci el tasarımlarını tercih ederek avantajlı fiyatlardan faydalanabilirsiniz.