banayeni
Tüm Kategoriler
Giriş Yap
home
Yeni - Atomy El Kremi

Yeni - Atomy El Kremi

userRAMAZAN K.YENİ520Ücretsiz kargoKolay İade2 gün içinde kolay iadefavorileshareParan GüvendeYaptığın ödeme, sen ürünü görüp tamam diyene kadar Banayeni’de emin ellerde bekler.Sistem nasıl çalışır?
İlan Bilgileri

Ürün Atomy firmasından alınmış sıfır üründür. SKT vb hiç bir sorunu yoktur. Atomy El Kremi, elleri ve tırnakları beslemek ve nemlendirmek amacıyla tasarlanmış bir bakım ürünüdür. Krem, ciltte hızlıca emilir ve yağlı bir his bırakmaz. Özellikle kuru ciltler için nemlendirici özelliğiyle öne çıkan bu ürün, düzenli kullanımla ellerin yumuşak ve pürüzsüz kalmasını sağlar. 300 ml hacmindeki bu krem, uzun süreli kullanım için uygundur ve günlük bakım rutininize kolayca ekleyebileceğiniz bir formdadır. Ayrıca, cildin elastikiyetini artırmaya ve tırnakların güçlenmesine yardımcı olur.

Vitrin Ürünü
Kullanım durumuKullanılmamış
İlan No 4492381
GarantiYok
FaturaFaturası yok
İlan Tarihi17 Eylül
Kargo Bilgileri
Kargo bedeliÜcretsiz kargo
Kutu & AmbalajOrijinal kutusunda
Kargo tarihi1-2 gün içinde
Çıkış yeri Antalya
Satıcı Bilgileri
userRAMAZAN K.
* Satıcı puanı,son 90 gün içerisindeki satışlarından aldığı puanlar dikkate alınarak hesaplandı.

İlan Soru & Cevapları

Bu ilana daha önce soru gelmemiş. Merak ettiklerini sen sorabilirsin.
Yukarıdaki bilgilerin tamamı ürünün satıcısı tarafından girilen bilgilerdir. Bir sorun varsa İlanı rapor et
Paran GüvendeBanayeni paranı korur, ödemeden iadeye, her aşamada senin yanında olur.1. Yaptığın ödemeyi, sen ürünü görüp tamam diyene kadar senin için saklar.2. Satıcının ürünü tam zamanında kargolamasından, ürünün senin eline sağsalim ulaşmasına kadar tüm süreci takip eder.3. Ürün anlatıldığı gibi çıkmazsa veya herhangi bir sebepten ilk 2 gün içinde iade etmek istersen, iade koduyla ücretsiz kargolamanı sağlar ve paranı trink geri yatırır.
  • documentİptal, İade ve İşlem Rehberi
  • documentSıklıkla Sorulanlar