banayeni
Tüm Kategoriler
Giriş Yap
home
Philips  Yüksek hızlı HDMI kablosu
Philips  Yüksek hızlı HDMI kablosu
Philips  Yüksek hızlı HDMI kablosu

Yüksek hızlı HDMI kablosu

userOrhan C. . A.İKİNCİ EL1.250Ücretsiz kargoKredi Kartı12 aya kadar taksitKolay İade2 gün içinde kolay iadefavorileshareParan GüvendeYaptığın ödeme, sen ürünü görüp tamam diyene kadar Banayeni’de emin ellerde bekler.Sistem nasıl çalışır?
İlan Bilgileri

Yüksek hızlı 3D HDMI kablosu orjinal bir hdmı kablosu orjinalidir 3D kaplaması ve korumalı özel olarak yapılmıştır 10-15MT,dir tam olarak bilmiyorum ama ya 10 ya 15 uydu ve televizyon görüntü aktarımı için özel tasarlanmış her amaçla kullanabilirsiniz yüksek görüntü kalitesi verebilecek bir üründür İnternete 800-900 arası satılan üründür ama dışarıda rahat 1300-1400-1500₺ olduğuna hiç şüphem yok alan alır almayan almaz bu işi bilenler biliyordur zaten işinin ehli olanlar tek kusuru çok korunamadığından dolayı içi değil demiri paslı tek girişi bir tarafı diğer tarafı öyle değil temiz ama takılıp kullanılır çalışır yani rahat olun sadece demiri hafif paslı bir ucu içleri telleri vs değildir alıcısına hayırlı uğurlu olsun güle güle kullansın inşallah takas olur telefon ile yalnızca sıfır ikinci el sağlam olsun kafa kafaya takas olabilir sorun değil telefona ihtiyacım olduğundan hemde işim olmadığı için satmaktayım dışarıda şimdi dandik dündük kıp kısa markası belli olmayan hdmıleri 300-400-600 belkide 1000TL bandında satıyorlar çok sağlam ve korunaklı üründür Kablo Kablosu Örgülü Korumalıdır alan güle güle kullansın

Vitrin ÜrünüHafif Kusurlu KozmetikDefolu
Kullanım durumuAz kullanılmış
İlan No 4676559
GarantiYok
FaturaFaturası yok
İlan Tarihi15 Ekim
Kargo Bilgileri
Kargo bedeliÜcretsiz kargo
Kutu & AmbalajOrijinal kutusu yok
Kargo tarihi3-4 gün içinde
Çıkış yeri Kırıkkale
Satıcı Bilgileri
userOrhan C. . A.
* Satıcı puanı,son 90 gün içerisindeki satışlarından aldığı puanlar dikkate alınarak hesaplandı.

İlan Soru & Cevapları

Bu ilana daha önce soru gelmemiş. Merak ettiklerini sen sorabilirsin.
Yukarıdaki bilgilerin tamamı ürünün satıcısı tarafından girilen bilgilerdir. Bir sorun varsa İlanı rapor et
Paran GüvendeBanayeni paranı korur, ödemeden iadeye, her aşamada senin yanında olur.1. Yaptığın ödemeyi, sen ürünü görüp tamam diyene kadar senin için saklar.2. Satıcının ürünü tam zamanında kargolamasından, ürünün senin eline sağsalim ulaşmasına kadar tüm süreci takip eder.3. Ürün anlatıldığı gibi çıkmazsa veya herhangi bir sebepten ilk 2 gün içinde iade etmek istersen, iade koduyla ücretsiz kargolamanı sağlar ve paranı trink geri yatırır.
  • documentİptal, İade ve İşlem Rehberi
  • documentSıklıkla Sorulanlar