banayeni
Tüm Kategoriler
Giriş Yap
home
Zampa Kediler İçin Diş Fırçalama Seti 22cm-70gr

Zampa Kediler İçin Diş Fırçalama Seti 22cm-70gr

kurumsalEvcil SepetimSIFIRGarantiliwarranty336Ücretsiz kargoKredi Kartı12 aya kadar taksitKolay İade2 gün içinde kolay iadefavorileshareParan GüvendeYaptığın ödeme, sen ürünü görüp tamam diyene kadar Banayeni’de emin ellerde bekler.Sistem nasıl çalışır?
İlan Bilgileri

Zampa Yavru Köpekler İçin Diş Fırçalama Seti, 22cm-70gr Yavru köpeklerinizin ağız bakımında size yardımcı olacak bu ürün, 22 cm çift taraflı diş fırçasının yanında, 70gr tavuk aromalı diş macunuyla birlikte bir set oluşturmaktadır. Köpeklerin dişlerinde biriken tartarların giderilmesi için düzenli olarak dişlerinin fırçalanması gerekmektedir. Daha ileride ciddi sorunlarla, diş kaybı veya ağız yaralanmaları gibi, karşılaşılmaması için diş ve ağız temizliğine tıpkı kendimizde olduğu gibi özen göstermeliyiz. Düzenli kullanımda ağız kokusunun giderilmesinde de yardımcı olduğu görülmektedir. Fırça boyu: 22 cm Diş macunu ağırlığı: 70 gr Renk: Standart

İlan No 4324862
GarantiVar
FaturaFatura alıcı adına kesilecek
İlan Tarihi28 Ağustos,
Güncel ilan - Dün 09:51
SKUZT2305
Kargo Bilgileri
Kargo bedeliÜcretsiz kargo
Kutu & AmbalajOrijinal kutusunda
Kargo tarihi1-2 gün içinde
Çıkış yeri Ankara
Satıcı Bilgileri
kurumsalEvcil Sepetim
EVCİLSEPETİM EVCİL HAYVAN ÜRÜNLERİ İTHALAT İHRACAT SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ
* Satıcı puanı,son 90 gün içerisindeki satışlarından aldığı puanlar dikkate alınarak hesaplandı.

İlan Soru & Cevapları

Bu ilana daha önce soru gelmemiş. Merak ettiklerini sen sorabilirsin.
Yukarıdaki bilgilerin tamamı ürünün satıcısı tarafından girilen bilgilerdir. Bir sorun varsa İlanı rapor et
Paran GüvendeBanayeni paranı korur, ödemeden iadeye, her aşamada senin yanında olur.1. Yaptığın ödemeyi, sen ürünü görüp tamam diyene kadar senin için saklar.2. Satıcının ürünü tam zamanında kargolamasından, ürünün senin eline sağsalim ulaşmasına kadar tüm süreci takip eder.3. Ürün anlatıldığı gibi çıkmazsa veya herhangi bir sebepten ilk 2 gün içinde iade etmek istersen, iade koduyla ücretsiz kargolamanı sağlar ve paranı trink geri yatırır.
  • documentİptal, İade ve İşlem Rehberi
  • documentSıklıkla Sorulanlar